2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
kızlar fizyolojik serum uyurken uygulanır mı? Burnu tıkanmış aspiratörü falan nasıl kullanmam gerektiğini de bilmiyorum bari şimdilik damla vereyim hapşırarak çıkarır belki

İşe yaramıstır insallah nasıldı yalnız geçen gününüz
İdare edebildim şükür fakat ben kendimde baska bir şey fark ettim ve sorunun o olduğunu düşünüyorum. Ben bebeğimi hala benimseyemedim, anne rolüne giremedim. Sanki başkasının bebeği gibi. Anneme veresim geliyor bazen böyle saatlerce kalsın onda. Kafamda bi ses hep erken cocuk yaptın vs diyor pişmanlık duyuyorum. Bu tempo bana ağır geliyor. Bunları yazarken bile ağladı ağlayacak konumdayım tutuyorum kendimi. Şimdi mesela akşam yemeği derdine düştüm nasıl yapıcam diye hadi yaptım rahat yiyemicem vs. Uyku deseniz zaten hiçbirimizde yok. Eşimle vakit hiç geçiremiyorum artık. Hepsini geçtim bebeğime bağlanabilseydim bunların hiçbiri olmazdı belki. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.

Gündüzleri uyuyabiliyor musun bari

Ya okudukça kendimi görüyorum resmen aynı şeyi yaşıyorum bazen hep değil Allahtan yoksa kafayı yerim. Saatlerce emziriyorsun hala ağlıyor altı temiz oluyor aç herhalde diyip mama verince sanki çocuğu beslemiyormuşsun gibi mamayı bir çekişi var anlatamam gören aç bırakıyorum sanır

Ya kizlar cildircam her ogunde mama veriyomusunuz yada gunde kac kere kac cc mama veriyosunuz geceden beri yapisik ikiz gibiyiz uyumuyo delircem

Alpi benim de karnım gitti nerdeyse. Aldığım 13 kilonun da 9 kilosunu verdim. Bu sezaryen göbeği, kilosu kalıyor diyenler; iştahlı birey olmalarının suçunu operasyona mı bağlamış ne tabi benim kanamam hala devam ediyor. Gün içinde hiç gelmeyip gelmeyip sonrasında bir anda boşalıp pedden taşıyor

Canım benim gittiğim doktor çocuk kusmuyorsa demek ki vücudu mamayı/sütü istiyordur demişti. Kustuğu an aslında fazlasını vermişiz demekmiş. Maşallah sütün de gayet güzelmiş kusuyorsa takviye yapmana gerek yok bence

soyasosu kızlar cinsiyeti sormuştunuz, dün belli oldu oğluşum oluyor
Ahh demek erkek geliyorrr saglıkla gelsın anneciğine annesı haketti bu mutlulugu
Ayy evett bencede bende de göbek kalmadı . Demek kızımda pis bogazlı şişkoymuşum not:41 kılo ıle hamıle kalmıs 64 le dogum yapmıstım 1 sene gobegım erimedi

Pedden taşar gibi olursa normal değildir gel demişti doktorum. Benim de geçti sandığım akıntı tekrar başladı ama damla damla.Günlük ped ile idare edecek kadar.
Bir de hemogram değerlerine baktırmanı tavsiye ederim.

Ya kizlar cildircam her ogunde mama veriyomusunuz yada gunde kac kere kac cc mama veriyosunuz geceden beri yapisik ikiz gibiyiz uyumuyo delircem
Canım dün abartmıyorum 11den 17ye kadar nerdeyse hep mememdeydi. Arada banyo yaptırdım, belki rahatlar uyur diye ama yok yani. Memelerim asla dolmadı ister istemez, vakit tanımadı ki. En son sağılmış 50 cc sütüm vardı onu içince 17 gibi uyudu. Sütüm olmasa mama verecektim. Ama gece de o kadar sık uyandı ki anlatamam. Emzirdim, 90 cc mama içti falan ama kaliteli uyku asla olmadı. Eşim eliyle kolunun üstüne gaz pozisyonuna aldı, 2 pışpışladı anca öyle yatağına yatırabildik. Hepimiz aynı süreçten geçtiğimize göre demek ki bu günlerin özelliği de bu

Amin canım Cook teşekkür ederim

2 çocuk olunca beslenmeye vakit kalmıyor sanırım. Bir de karbonhidrat çok etkiliyor göbeği ya ben çok severim ama sadece kahvaltı da ekmek olarak tüketebiliyorum, akşamları sebze mebze ekmeksiz çocuk uyanmadan hızlı hızlı yeme modunda oluyorum

Bilmiyorum ki hem doktora hem de asmdeki ebeye söyledim ikisi de normal dedi Doktora 40ım çıktıktan sonra gideceğim, asmdeki ebede 20 gün sonra çağırdı, hem bebeğin aşısı hem de kan değerlerime bakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…