2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hım. Duru kuşum kabız olduğu için öyle dertlerimiz yok. Cok cok dolmadıysa degistirmiyorum bezini gece uyandığında. En son 2 gibi değiştiriyorum sabah 9 a kadar falan duruyor.

Geçmiş olsun ya çok üzüldüm inan ki işte iki cocukluların kaderi nereye kadar koruycan ne kadar koruycan.. Yapcak bişey yok.. İnşallah en kısa zamanda düzelir

Kesınlıkle valla.. İyice gözleri açılınca bu imkan gidio elden..
İyi yapıosun valla, kaynana hiç çekilmez şu süreçte

Bebek yağını üç aydan sonra kullanmanızı öneririm gözenekleri tıkıyor. Onun yerine losyon kullanabilirsiniz
Ciltleri hassas olduğu için soyuluyor bu da çok normal yenidoğanda.

Çok çok geçmiş olsun. Hemencik iyileşsin

Çıkacak yer yok. Araba serviste. Yürüyüş için çok soğuk hava ve kuvvetli sağanak var

Çok geçmiş olsun hemen toparlanır inşallah

Neye karşı? Kendi çalışıyor, anladığım kadarıyla kalan vaktinde seninle ve bebekle de pek ilgili değil en az 40 gün yalnız kalmama konusunu pek önemsemezdim ama gerçekmiş. Hem acemilik, hem psikoloji zorluyor insanı. Baban falan arasa, getirde yalnız kalmasın falan diye. Yada gelip alsalar ok verdiğinde. Şimdi yorgunum der işten geldiğinde muhtemelen

İnşallah sorunsuz çözülür herşey..

Kuzu umarım eşin annene bırakır ve hemen toparlanırsın ama kendini daha fazla yıpratma. Evet lohusa psikolojisi çok farklı biliyorum ama artık o bebek sizin ve inan ki senin bu duygu durumunu hissedip belki daha fazla strese giriyo. Bi kaç gün toparlan ve daha güçlü bi şekilde kendine gel. O daha minicik ve sadece sana ihtiyacı var

Babamla eşim konuşmuyor maalesef bir kere konusu geçmişti annem dedi sende gelir kalırsın vs karşı çıkmıştı nedenini bende bilmiyorum. Benim önceden beri psikolojik sıkıntılarım vardı zaten. Hatta bi keresinde burayada yazmıştım doğurmadan önce destek almaya başlasam mı doğumdan sonra daha kötü olurum korkuyorum diye.

Göbeğimiz düştü ama kanıyor ya off kızımda da böyle olmuştu. Doktora götüreyim dedim bugun doktor izinliymiş
İnşallah sorunsuz atlatırız şu sürecide .
Bizim bebeğimizin göbek kordonunu almışlardı yoğunbakımda çok küçük bir şey kalmıştı içinde o da yanından kan geldiğini görünce doktora yazmıştım da bir doz daha k vitamini önermişti öyle bir şey olabilir mi acaba acilde vurdurduk bizde doktorunuza ulaşabilirseniz hemen çözüm olmuştu bize

Bende çok toparlanmak istiyorum her seferinde kendime söz veriyorun. Yarın farklı olacak ağlamayacağım, bebeğime iyi bakacağım, ona alışacağım diye ama olmuyor. Benim önceden de baya yaşanmışlıklarımdan dolayı sıkıntılarım vardı. Önceden de böyle yer mekan farketmeksizin ağlama tutuyordu hep. Olmuyor kafamda her şey ağır geliyor. Sürekli evde bebekle ilgilenmek bana çok ağır geliyor ve sebebi de bu psikoloji bence benimseyememek. Sütümde azaldı zaten belki de bu yüzden.

Kızlar bu arada bir haftadır helak olmuştum ağlamaktan topuk kanı malum çok önemli testlerden birisi şüpheli çıkınca mahvolduk doktorlar çok korkuttu test sonucumuz geldi 3. Sonucu temiz çıktı kullandığı ilaçlardan dolayı yükselmiş dediler ama gelin bana sorun önce yoğunbakım sonra topuk kanı derken kendimi kaybettim sütümde 30 cc üzeri çıkmıyor daha bu zamandan sonra hala artma şansı var mı acaba ne yapsam olmadı ne yesem ne içsem bilemiyorum artık bir önerisi olan var mı acaba hala umudum var ama çok fazla meme reddi yaşıyoruz biberona çok alışmış yoğunbakımda sağıyorum çoğunlukla yoksa kilo alamayacak mamayla birlikte gidiyoruz şimdilik

Sey
Şeytan vesvese. Veriyor gibi geldi bana bolbol besmele cekip bebeğimi seviyorum oda beni seviyor ve büyüyünce. Ok gülüşegiz eglenecegiz bir kaç ayjn yuzunden psikolojimi bozmamaliyim de öp bolbol eşinize zoyleyin oda sizin olup sevsin ilgi göstersin iyi gelicek

Sen sabirli ol sutunde gelir bebekte emer sadece yavaş yavaş adapte olun birbirinize bolbol kaliteli yeyin hoşaf için hurma yeyin su için inanın artacak sütünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…