Sen de hep sürprizi bozuyorsun
Hım. Duru kuşum kabız olduğu için öyle dertlerimiz yok. Cok cok dolmadıysa degistirmiyorum bezini gece uyandığında. En son 2 gibi değiştiriyorum sabah 9 a kadar falan duruyor.İki saatte bir gerçekten iyi ama hadi uyandı emzir uyusun hemen olmuyor bizde dedün gece 00 den bu saate 6 kakalı bez aldım sürekli emip gaz çıkarıp kaka yaptırıyorum uyuması her kalkışında minimum 1 saati buluyor. Buna da şükür ama
Ayy kızlar benim için çok çok zorlu bir gece oldu ben gazı çok sıkıştırıyor sanıyordum meğer yavrumun ciğerleri biraz sıkışıkmış yaşlı dedeler gibi öksürüyor abimizden bulaştı hastaneye gittik sabah hava verdiler evdede devam edicem Allahım kıyamıyorum da minicik suratını maskeyle görünceböyle daha rahat aldı havayı o duduşlar doğduğundan beri böyle yavrum canı nasıl yanıyordur kim bilir ben çok perişan durumdayım ayakta zor duruyorum
Kv geldiaynı evde çok beraber de durmak istemiyorum kaçıyoruz birbirimizden ya aslında biri gelse gerçekten bir yere gitmek o kadar iyi oluyor ki. Sağ çık aklın kalmasın daha anneyi istemeyi anlamıyorlar hazır sütünü verince kim bakarsa baksın modundalar
Kizlar oglumun gobek bagi bu sekilde 13. Gunde dusmek uzere ortasindaki bombelik normalmi ?
Eki Görüntüle 3339268
Bebek yağını üç aydan sonra kullanmanızı öneririm gözenekleri tıkıyor. Onun yerine losyon kullanabilirsinizGöbek bağı hakkında binfikrim yok fakat birşey sorabilir miyim yine de. Karnındaki beyazlıklar bizde de var hatta elinde ve ayağında. Bebek yağıyla masaj yapıyorum o an geçiyor snra yine çıkıyor. Siz neden olduğunu biliyor musunuz?
Çok çok geçmiş olsun. Hemencik iyileşsinAyy kızlar benim için çok çok zorlu bir gece oldu ben gazı çok sıkıştırıyor sanıyordum meğer yavrumun ciğerleri biraz sıkışıkmış yaşlı dedeler gibi öksürüyor abimizden bulaştı hastaneye gittik sabah hava verdiler evdede devam edicem Allahım kıyamıyorum da minicik suratını maskeyle görünceböyle daha rahat aldı havayı o duduşlar doğduğundan beri böyle yavrum canı nasıl yanıyordur kim bilir ben çok perişan durumdayım ayakta zor duruyorum
Çıkacak yer yok. Araba serviste. Yürüyüş için çok soğuk hava ve kuvvetli sağanak varKv geldiaynı evde çok beraber de durmak istemiyorum kaçıyoruz birbirimizden ya aslında biri gelse gerçekten bir yere gitmek o kadar iyi oluyor ki. Sağ çık aklın kalmasın daha anneyi istemeyi anlamıyorlar hazır sütünü verince kim bakarsa baksın modundalar
Baktım satışta yok. Külot korseyi tercih ederim aslındaCanım ebebeğin külot korsesinin tek geçerim anında dümdüz yapıyor göbeği tabii düzenli kullanmak lazım
Çok geçmiş olsun hemen toparlanır inşallahAyy kızlar benim için çok çok zorlu bir gece oldu ben gazı çok sıkıştırıyor sanıyordum meğer yavrumun ciğerleri biraz sıkışıkmış yaşlı dedeler gibi öksürüyor abimizden bulaştı hastaneye gittik sabah hava verdiler evdede devam edicem Allahım kıyamıyorum da minicik suratını maskeyle görünceböyle daha rahat aldı havayı o duduşlar doğduğundan beri böyle yavrum canı nasıl yanıyordur kim bilir ben çok perişan durumdayım ayakta zor duruyorum
Neye karşı? Kendi çalışıyor, anladığım kadarıyla kalan vaktinde seninle ve bebekle de pek ilgili değilKızlar beni yine çok kötü şekilde ağlama tuttu. Kendimi çok aciz hissediyorum. Eşim gelince bebeğimle beni anneme götürmesini söyleyeceğim inşallah götürür karşı biraz ama nolursunuz dua edin benim için götürsün.
Kuzu umarım eşin annene bırakır ve hemen toparlanırsın ama kendini daha fazla yıpratma. Evet lohusa psikolojisi çok farklı biliyorum ama artık o bebek sizin ve inan ki senin bu duygu durumunu hissedip belki daha fazla strese giriyo. Bi kaç gün toparlan ve daha güçlü bi şekilde kendine gel. O daha minicik ve sadece sana ihtiyacı varKızlar beni yine çok kötü şekilde ağlama tuttu. Kendimi çok aciz hissediyorum. Eşim gelince bebeğimle beni anneme götürmesini söyleyeceğim inşallah götürür karşı biraz ama nolursunuz dua edin benim için götürsün.
Babamla eşim konuşmuyor maalesefNeye karşı? Kendi çalışıyor, anladığım kadarıyla kalan vaktinde seninle ve bebekle de pek ilgili değilen az 40 gün yalnız kalmama konusunu pek önemsemezdim ama gerçekmiş. Hem acemilik, hem psikoloji zorluyor insanı. Baban falan arasa, getirde yalnız kalmasın falan diye. Yada gelip alsalar ok verdiğinde. Şimdi yorgunum der işten geldiğinde muhtemelen
İnşallah sorunsuz çözülür herşey..
Bizim bebeğimizin göbek kordonunu almışlardı yoğunbakımda çok küçük bir şey kalmıştı içinde o da yanından kan geldiğini görünce doktora yazmıştım da bir doz daha k vitamini önermişti öyle bir şey olabilir mi acaba acilde vurdurduk bizde doktorunuza ulaşabilirseniz hemen çözüm olmuştu bizeGöbeğimiz düştü ama kanıyor ya off kızımda da böyle olmuştu. Doktora götüreyim dedim bugun doktor izinliymiş
İnşallah sorunsuz atlatırız şu sürecide .
Bende çok toparlanmak istiyorum her seferinde kendime söz veriyorun. Yarın farklı olacak ağlamayacağım, bebeğime iyi bakacağım, ona alışacağım diye ama olmuyor. Benim önceden de baya yaşanmışlıklarımdan dolayı sıkıntılarım vardı. Önceden de böyle yer mekan farketmeksizin ağlama tutuyordu hep. Olmuyor kafamda her şey ağır geliyor. Sürekli evde bebekle ilgilenmek bana çok ağır geliyor ve sebebi de bu psikoloji bence benimseyememek. Sütümde azaldı zaten belki de bu yüzden.Kuzu umarım eşin annene bırakır ve hemen toparlanırsın ama kendini daha fazla yıpratma. Evet lohusa psikolojisi çok farklı biliyorum ama artık o bebek sizin ve inan ki senin bu duygu durumunu hissedip belki daha fazla strese giriyo. Bi kaç gün toparlan ve daha güçlü bi şekilde kendine gel. O daha minicik ve sadece sana ihtiyacı var
Şeytan vesvese. Veriyor gibi geldi bana bolbol besmele cekip bebeğimi seviyorum oda beni seviyor ve büyüyünce. Ok gülüşegiz eglenecegiz bir kaç ayjn yuzunden psikolojimi bozmamaliyim de öp bolbol eşinize zoyleyin oda sizin olup sevsin ilgi göstersin iyi gelicekİdare edebildim şükür fakat ben kendimde baska bir şey fark ettim ve sorunun o olduğunu düşünüyorum. Ben bebeğimi hala benimseyemedim, anne rolüne giremedim. Sanki başkasının bebeği gibi. Anneme veresim geliyor bazen böyle saatlerce kalsın onda. Kafamda bi ses hep erken cocuk yaptın vs diyor pişmanlık duyuyorum. Bu tempo bana ağır geliyor. Bunları yazarken bile ağladı ağlayacak konumdayım tutuyorum kendimi. Şimdi mesela akşam yemeği derdine düştüm nasıl yapıcam diye hadi yaptım rahat yiyemicem vs. Uyku deseniz zaten hiçbirimizde yok. Eşimle vakit hiç geçiremiyorum artık. Hepsini geçtim bebeğime bağlanabilseydim bunların hiçbiri olmazdı belki. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Sen sabirli ol sutunde gelir bebekte emer sadece yavaş yavaş adapte olun birbirinize bolbol kaliteli yeyin hoşaf için hurma yeyin su için inanın artacak sütünüzKızlar bu arada bir haftadır helak olmuştum ağlamaktan topuk kanı malum çok önemli testlerden birisi şüpheli çıkınca mahvolduk doktorlar çok korkuttu test sonucumuz geldi 3. Sonucu temiz çıktı kullandığı ilaçlardan dolayı yükselmiş dediler ama gelin bana sorun önce yoğunbakım sonra topuk kanı derken kendimi kaybettim sütümde 30 cc üzeri çıkmıyor daha bu zamandan sonra hala artma şansı var mı acaba ne yapsam olmadı ne yesem ne içsem bilemiyorum artık bir önerisi olan var mı acaba hala umudum var ama çok fazla meme reddi yaşıyoruz biberona çok alışmış yoğunbakımda sağıyorum çoğunlukla yoksa kilo alamayacak mamayla birlikte gidiyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?