2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Güne bebişini uyutmuş, buzluktaki son süte güvenerek çocuğu okula göndermiş, okuldan kendine zaman ayır diyerek gönderilmiş, avm gezen bir lohusa bırakıyorum
Bırak avm yi tek başıma 3m Migros veya A101 e bile tavım şu anda

Evde kim var

İşte kusmasım diye fazla vermek istemiyorum ama oplum gaz çıkarırken biraz çıkarıyor kusma gibi mama veya meme farketmiyor,
iki gögüsten çıkan 100 cc o ama doymasalar kakalı bezleri olmaz çiş çok yapıyo mesela oğlum erkek diyemi hep şişiyo bezi kızımın çişi daha az kilo farkından belkide, emme süreleri bile farklı olabiliyor, böyle ilerliyoruz bakalım bu arada en son kontrolde 6 günde kızım 250 oğlum 210 gr almış kızım günlük 41 oğlum 35 gr almış o zaman mama bile çok az veriyodum

işte bu durum hormonlarımızla alakalı ondan lohusalık depresyonu oluyor ama gecicek bu durum adaptasyon süreci bu süreç kendini suçlu hissetme bol bol bebeğinle temas et zamanla alıscaksın birbirinize iyi gelceksiniz uykusuz kaldıkça da kötü olursun ama annenin kalma ihtimali varsa bir süre seninle olsun canım

Bebekler loş ışık severmiş canım karanlıkta mı uyuyorsunuz

Hemen peşin hükümlü olma bir anda giden kilolalar aniden geri gelebilir de, biraz bekle bakalım ama göbek eskısı gibi sıkı olmuyo, böyle yumusak Bı kıvamda oluyo.. Korseyı takmayınca hele bu daha barız hıssedılıo

Kızlar owli korse kullanan var mı? Yamuna korsenin kopçaları bana cinnet geçirtir muhtemelen. Almam lazım. Kilolar gitti ama sarkık bir göbek kaldı geri. Sanki liposuction olmuş gibi toparlar inşallah

Bana da aıle hekımı aynı seyı demişti ama, senın dogum uzerınden cok gecmemiş su sıra normal bence.. Bnmde oyle boşalır gibi 2 sefer fılan oldu bişey demediler, hersey yolunda demişti kadın dogum.. Bence 30gunden snra yıne aynı sekılde boşalır gibi olursa o zmn sıkıntı bence yavas Yavas o zmnlar azalması lazım

Kızlar owli korse kullanan var mı? Yamuna korsenin kopçaları bana cinnet geçirtir muhtemelen. Almam lazım. Kilolar gitti ama sarkık bir göbek kaldı geri. Sanki liposuction olmuş gibi toparlar inşallah

Yamuna da da cırt cırtlı vardı galıba.. Sitesine bir bak istersen

Ayy kızlar benim için çok çok zorlu bir gece oldu ben gazı çok sıkıştırıyor sanıyordum meğer yavrumun ciğerleri biraz sıkışıkmış yaşlı dedeler gibi öksürüyor abimizden bulaştı hastaneye gittik sabah hava verdiler evdede devam edicem Allahım kıyamıyorum da minicik suratını maskeyle görünce böyle daha rahat aldı havayı o duduşlar doğduğundan beri böyle yavrum canı nasıl yanıyordur kim bilir ben çok perişan durumdayım ayakta zor duruyorum

Ah kıyamam.. Çok çok geçmiş olsun

Oh maşallah, sen tecrübeli annesin. En iyi sen hissedersin ihtiyaçları var mı yok mu. Ben bile bu tecrübesizliğimle hislerimle hareket ediyorum he sonrasında acaba doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diye bi kendimi yiyorum ama annelik hislerle devam eden bir süreç sanırım

Yumuşaklık kalabilir, onunla ilgili bir şey diyemem korseyi 20.günde takacağım, şimdilik gebelik öncesi giydiğim yüksek bel taytlarımı giyiyorum ki biraz sıkı tutsun yaşla beraber de kilo alıp verme işi bozuluyor zaten, ben yıllarca 52den yukarı çıkmazdım. Hep 50-52 bandındaydım ama son 2 yıldır normal kilom 55e dönmüştü çevreme kalsa şu anki kilom iyi vermesem daha iyiymiş ama insan eski kıyafetlerine girince psikolojik olarak iyi hissediyor. Taytlarımı bile giymek harika hissettirdi, darısı kotlarımın başına

Kizlar oglumun gobek bagi bu sekilde 13. Gunde dusmek uzere ortasindaki bombelik normalmi ?

Bırak avm yi tek başıma 3m Migros veya A101 e bile tavım şu anda

Evde kim var
Kv geldi aynı evde çok beraber de durmak istemiyorum kaçıyoruz birbirimizden ya aslında biri gelse gerçekten bir yere gitmek o kadar iyi oluyor ki. Sağ çık aklın kalmasın daha anneyi istemeyi anlamıyorlar hazır sütünü verince kim bakarsa baksın modundalar

Canım ebebeğin külot korsesinin tek geçerim anında dümdüz yapıyor göbeği tabii düzenli kullanmak lazım

Kizlar oglumun gobek bagi bu sekilde 13. Gunde dusmek uzere ortasindaki bombelik normalmi ?
Eki Görüntüle 3339268
Göbek bağı hakkında binfikrim yok fakat birşey sorabilir miyim yine de. Karnındaki beyazlıklar bizde de var hatta elinde ve ayağında. Bebek yağıyla masaj yapıyorum o an geçiyor snra yine çıkıyor. Siz neden olduğunu biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…