- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Belkide onlarla alakalı bilmiyorum dün gecede korkar gibi oldum zaten ürperdim odada. Şimdi yine ağlama başladı. Napsam ne etsem bilmiyorum.Sey
Şeytan vesvese. Veriyor gibi geldi bana bolbol besmele cekip bebeğimi seviyorum oda beni seviyor ve büyüyünce. Ok gülüşegiz eglenecegiz bir kaç ayjn yuzunden psikolojimi bozmamaliyim de öp bolbol eşinize zoyleyin oda sizin olup sevsin ilgi göstersin iyi gelicek
Canım öncelikle geçmiş olsun, bir daha böyle şeylerle uğraşmazsın inşallah.Kızlar bu arada bir haftadır helak olmuştum ağlamaktan topuk kanı malum çok önemli testlerden birisi şüpheli çıkınca mahvolduk doktorlar çok korkuttu test sonucumuz geldi 3. Sonucu temiz çıktı kullandığı ilaçlardan dolayı yükselmiş dediler ama gelin bana sorun önce yoğunbakım sonra topuk kanı derken kendimi kaybettim sütümde 30 cc üzeri çıkmıyor daha bu zamandan sonra hala artma şansı var mı acaba ne yapsam olmadı ne yesem ne içsem bilemiyorum artık bir önerisi olan var mı acaba hala umudum var ama çok fazla meme reddi yaşıyoruz biberona çok alışmış yoğunbakımda sağıyorum çoğunlukla yoksa kilo alamayacak mamayla birlikte gidiyoruz şimdilik
Amin inşallah artar ve bebeğim de emerSen sabirli ol sutunde gelir bebekte emer sadece yavaş yavaş adapte olun birbirinize bolbol kaliteli yeyin hoşaf için hurma yeyin su için inanın artacak sütünüz
Evet kesinlikle psikolojik olduğuna eminim bende ama 2 gündür kendimi toparlamaya çalışıyorum artık 20 günün sonunda yavrumun sağlıklı olduğunu duydum ya sanki dünyalar benim oldu birde emse belki daha çoğalır pompayla nereye kadar inşallah hepsi hallolur mamayı bırakırız bizdeCanım öncelikle geçmiş olsun, bir daha böyle şeylerle uğraşmazsın inşallah.
Anne sütü artıp azalabilen bir şey. Düşün ki evlatlık edinen bazı annelerin bile memesinden süt gelebiliyor. Sen sadece iyi düşün. Ben de birkaç gündür farklı sıkıntılarla uğraşıyorum ve bu sebeple özellikle sağ mememde sütümün azaldığını fark ettim dün. Hatta sağarken hiç süt gelmedi. Sıkınca biraz geliyordu. Dünden beri kendime sürekli telkinde bulunuyorum; sütüm uzun süre devam edecek, azalmayacak, çocuğumu anne sütüyle uzun süre besleyeceğim şeklinde. Bir de ben su içmeyi de azaltmıştım. Onu da artırdım tekrar. Ve bugün çok şükür sağ mememdeki süt oranı arttı. Sütte psikolojinin çok etkili olduğunu düşünüyorum; bol bol olumlama yapmak iyi gelecek
Çok şükürKızlar bu arada bir haftadır helak olmuştum ağlamaktan topuk kanı malum çok önemli testlerden birisi şüpheli çıkınca mahvolduk doktorlar çok korkuttu test sonucumuz geldi 3. Sonucu temiz çıktı kullandığı ilaçlardan dolayı yükselmiş dediler ama gelin bana sorun önce yoğunbakım sonra topuk kanı derken kendimi kaybettim sütümde 30 cc üzeri çıkmıyor daha bu zamandan sonra hala artma şansı var mı acaba ne yapsam olmadı ne yesem ne içsem bilemiyorum artık bir önerisi olan var mı acaba hala umudum var ama çok fazla meme reddi yaşıyoruz biberona çok alışmış yoğunbakımda sağıyorum çoğunlukla yoksa kilo alamayacak mamayla birlikte gidiyoruz şimdilik
Kızımda da öyle olmuştu k vıtamını tekrar yaptırmıstık. Sanırım bundada aynısı olacak napalım allah başka dert vermesın dıyelım .Bizim bebeğimizin göbek kordonunu almışlardı yoğunbakımda çok küçük bir şey kalmıştı içinde o da yanından kan geldiğini görünce doktora yazmıştım da bir doz daha k vitamini önermişti öyle bir şey olabilir mi acaba acilde vurdurduk bizde doktorunuza ulaşabilirseniz hemen çözüm olmuştu bize
Süt öyle birşey ki anında artıp anında azalabılıyor. Sen içini ferah tut bol su iç . Birde helva ve incir aşırı süt yapar sütü sagınca emzırınce ben agzıma hep helva atıyorum gecede.Kızlar bu arada bir haftadır helak olmuştum ağlamaktan topuk kanı malum çok önemli testlerden birisi şüpheli çıkınca mahvolduk doktorlar çok korkuttu test sonucumuz geldi 3. Sonucu temiz çıktı kullandığı ilaçlardan dolayı yükselmiş dediler ama gelin bana sorun önce yoğunbakım sonra topuk kanı derken kendimi kaybettim sütümde 30 cc üzeri çıkmıyor daha bu zamandan sonra hala artma şansı var mı acaba ne yapsam olmadı ne yesem ne içsem bilemiyorum artık bir önerisi olan var mı acaba hala umudum var ama çok fazla meme reddi yaşıyoruz biberona çok alışmış yoğunbakımda sağıyorum çoğunlukla yoksa kilo alamayacak mamayla birlikte gidiyoruz şimdilik
Eşin destek oluyor mu bebeğe bakma konusunda. Akşamları hiç değilse 2 saat yalnız kalsan odanda uyusan emzirdikten hemen sonraBende çok toparlanmak istiyorum her seferinde kendime söz veriyorun. Yarın farklı olacak ağlamayacağım, bebeğime iyi bakacağım, ona alışacağım diye ama olmuyor. Benim önceden de baya yaşanmışlıklarımdan dolayı sıkıntılarım vardı. Önceden de böyle yer mekan farketmeksizin ağlama tutuyordu hep. Olmuyor kafamda her şey ağır geliyor. Sürekli evde bebekle ilgilenmek bana çok ağır geliyor ve sebebi de bu psikoloji bence benimseyememek. Sütümde azaldı zaten belki de bu yüzden.
Soyuomalardan bahsediyosaniz biraz arastirdim ben dis dunyayla alisma surecinde oluyormus hep anne karninda suyun icinde durup disari temastan sonra bu sekilde soyulmalar olabiliyormus nemlendirmeye devam edin yag ile degilxe losyon daha uygun ilk ay icin diye biliyorum bu aradaGöbek bağı hakkında binfikrim yok fakat birşey sorabilir miyim yine de. Karnındaki beyazlıklar bizde de var hatta elinde ve ayağında. Bebek yağıyla masaj yapıyorum o an geçiyor snra yine çıkıyor. Siz neden olduğunu biliyor musunuz?
Çok merak etmiştim sonucu ama bulamadım eski mesajları. Soramadım o yüzden. Temiz çıkmasına çok sevindim.. Gözün aydın. Bol çorba, su, dereotu, maydonoz, düzenli beslenme ve bebişi bol bol sevmek arttırıyor bence. Ben birde bestlak damla ve aklıma gelirse vaktim kalırsa Doğadan emziren anne çayından içiyorum.Kızlar bu arada bir haftadır helak olmuştum ağlamaktan topuk kanı malum çok önemli testlerden birisi şüpheli çıkınca mahvolduk doktorlar çok korkuttu test sonucumuz geldi 3. Sonucu temiz çıktı kullandığı ilaçlardan dolayı yükselmiş dediler ama gelin bana sorun önce yoğunbakım sonra topuk kanı derken kendimi kaybettim sütümde 30 cc üzeri çıkmıyor daha bu zamandan sonra hala artma şansı var mı acaba ne yapsam olmadı ne yesem ne içsem bilemiyorum artık bir önerisi olan var mı acaba hala umudum var ama çok fazla meme reddi yaşıyoruz biberona çok alışmış yoğunbakımda sağıyorum çoğunlukla yoksa kilo alamayacak mamayla birlikte gidiyoruz şimdilik
Hiç dert etme. Bizim göbek bağı beşinci gün düştü ama ince ince leke olmaya devam etti. Doktor gümüş nitrat sürdü geçti. K vit yapacaktı ama geçti. En büyük sorunumuz bu olsunKızımda da öyle olmuştu k vıtamını tekrar yaptırmıstık. Sanırım bundada aynısı olacak napalım allah başka dert vermesın dıyelım .
Siz böyle yazınca kendime güvenim daha çok geliyor sağolun hepiniz meme veriyorum öyle çırpınıyor ki almamak için o ağlıyor ben ağlıyorum yapamıyoruz diye umarım başaracağız bizde mama için üzülmüyorum ama meme almaması beni üzüyorÇok şükürcanım her seferinde mutlaka meme ver. Emdikçe sütün artar. Aldığı kadar alsın anne sütünü. 30 cc yi de hiç küçümseme çünkü bebek emdiğinde makineye göre daha çok çekiyor. Makine 30 cc ise bebeğin emdiği daha sa fazla olur. Mama ver tabiki mutlaka, bebişcik büyüsün gelişsin. Burada ben dahil bir çok arkadaşımız var mama takviyesi veren. Mamalar da artık bebeğin tüm ihtiyaçlarına yetecek düzeyde. Kendine yüklenme. Bebeğin sağlıklı ya bu yeterli
Senin stresini hissediyor annesi. Bir önerim olacak.Siz böyle yazınca kendime güvenim daha çok geliyor sağolun hepiniz meme veriyorum öyle çırpınıyor ki almamak için o ağlıyor ben ağlıyorum yapamıyoruz diye umarım başaracağız bizde mama için üzülmüyorum ama meme almaması beni üzüyor
Olsun canım yakınlardaki market cafe kuaför bile olurÇıkacak yer yok. Araba serviste. Yürüyüş için çok soğuk hava ve kuvvetli sağanak var
Amin kimse ama kimse evladının sağlığı ile sınanmasın gerçekten çok zor 20 gündür nefes alamıyor gibiydim çok şükür bugüne inciri deneyeyim hemen helva çok yedim ama bende işe yaramadı galibaSüt öyle birşey ki anında artıp anında azalabılıyor. Sen içini ferah tut bol su iç . Birde helva ve incir aşırı süt yapar sütü sagınca emzırınce ben agzıma hep helva atıyorum gecede.
Hem şekerimi dengelıyor hemde süt yapıyor. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bir göbek kanamasına bile hemen modum düştü. Anne sütünün üstüne mama bende hala öyle devam edıyorum.
Çok sağolun teşekkür ederim deneyeceğim dediklerinizi bestlak düzenli kullandım baktım olmuyor bıraktım ama o süreçte gerçekten psikolojik zorlanıyordum belki de o yüzden ay yeter ki emsin de ben doyuyorum o emdikçe sankiÇok merak etmiştim sonucu ama bulamadım eski mesajları. Soramadım o yüzden. Temiz çıkmasına çok sevindim.. Gözün aydın. Bol çorba, su, dereotu, maydonoz, düzenli beslenme ve bebişi bol bol sevmek arttırıyor bence. Ben birde bestlak damla ve aklıma gelirse vaktim kalırsa Doğadan emziren anne çayından içiyorum.
Birde şu var ama.. Uzun uzun emziriyorsun. Sömürüyorlar iki memeyi de.. Sonra bir bakmışsın üstüne mama hazırlıyorsun. Doymuyorlar bizim bu bebekler
Ah birde hala uyanmıyor bu kız ne yapsam ben sevdikçe ninni oluyor gibiSenin stresini hissediyor annesi. Bir önerim olacak.
Meme için çok acıkmasını bekleme(benimki mememle kavga ediyor eğer çok acıkmışsa) ama mutlaka da aranıyor olsun. Bebeğini al kucağına konuş. Güzel bir müzik aç, öp, kokla. Hatta bence senin göğsünün üstünü koy iyice alsın kokunu. Sonra memeni ver. Almazsa kızma, sevmeye devam et. Bir de bence ortam çok aydınlık olmasın . Böylece alışacak. Vazgeçme ve üzülme
Gerçekten öyleymiş canım abisine ne kadar yaklaşma desekte böyle oldu sonuç yine o biraz daha büyük olduğu için en azından derdini anlatıyor ağrıdığı yerini söylüyor ilaç içebiliyor vs ama bu o kadar minicik ki içim gidiyor öksürünce birde inliyor nasıl ağrı yaşıyor kim bilir minicik bedenindeGeçmiş olsun yaçok üzüldüm inan ki işte iki cocukluların kaderi nereye kadar koruycan ne kadar koruycan.. Yapcak bişey yok.. İnşallah en kısa zamanda düzelir
Dün denedik uyuyamadım bir türlü. Kafamdaki düşünceler uyutmuyor bile gerisini sen düşün.Eşin destek oluyor mu bebeğe bakma konusunda. Akşamları hiç değilse 2 saat yalnız kalsan odanda uyusan emzirdikten hemen sonra
Ah birde hala uyanmıyor bu kız ne yapsam ben sevdikçe ninni oluyor gibibiberon kolay tabi zar zor tutsa bile memede uyuyor emmiyor bence dediğin gibi konuşmak çok önemli ve sabır inşallah hepsini deneyeceğim ve olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?