- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Olsa tükkan seninOlsun canım yakınlardaki market cafe kuaför bile olurŞimdiden hava soğuk diye düşünme önümüzde koca bir kış var
Olsun. O boşluk bile yeter. Her akşam 2 saat ayır kendine.. missDün denedik uyuyamadım bir türlü. Kafamdaki düşünceler uyutmuyor bile gerisini sen düşün.
Canım ben dün gece o ürperme titreme korkuyu yaşadım gerçekten lohusalık diye birşey varmış annem söylerdi de gülerdim. Sen eşini kafaya takma annen nerde sen de orda ol. Sana tavsiyem moralini yüksek tut kendini telkin et devamlı. Yaşın küçük ama emin ol 30 40 da olsa ilk defa anne olduysan hep daha erkenmiş gibi hissedersin hazırbulunuşluk zaman alacak. Sen bol bol duanı et dinlenmeye çalışBelkide onlarla alakalı bilmiyorum dün gecede korkar gibi oldum zaten ürperdim odada. Şimdi yine ağlama başladı. Napsam ne etsem bilmiyorum.
Yağ gözeneklerini tıkar canım. Losyon kullan çok istiyorsan. Hemen hemen tüm bebeklerde olur. Benim bebeğimde de var henüz birşey yapmadım.Kv geldiaynı evde çok beraber de durmak istemiyorum kaçıyoruz birbirimizden ya aslında biri gelse gerçekten bir yere gitmek o kadar iyi oluyor ki. Sağ çık aklın kalmasın daha anneyi istemeyi anlamıyorlar hazır sütünü verince kim bakarsa baksın modundalar
Ben seste duydum aynı zamanda çığlık gibiydi bağırma gibiydi sonrasında ürperme korku gelmeye başladı. Bir sürü dua ettim kalkıp ışıkları falan açtım öyle durdu belli bir süre. Eşim götürmezse gidemem ki anneme. Güzellikle konusacağım inşallah götürür. Bir yanımda da hep korku var ya hiç düzelemezsem diye.Canım ben dün gece o ürperme titreme korkuyu yaşadım gerçekten lohusalık diye birşey varmış annem söylerdi de gülerdim. Sen eşini kafaya takma annen nerde sen de orda ol. Sana tavsiyem moralini yüksek tut kendini telkin et devamlı. Yaşın küçük ama emin ol 30 40 da olsa ilk defa anne olduysan hep daha erkenmiş gibi hissedersin hazırbulunuşluk zaman alacak. Sen bol bol duanı et dinlenmeye çalış
Evet inan çok iyi anlıyorum seni hemen hemen benzer şeyler yaşamışız dün ben de bir ara kötü oldum ki benim ikinci bebeğim. İlkinde hiç yaşamadığım şeyler yaşadım. Hormonlarımız aniden düşünce insan da yere çakılıyor bir nevi. Eğer evde kalırsan da odan loş olsun ve eşinde yanında olsun.Herşey düzelecek inşallah bir kaç güneBen seste duydum aynı zamanda çığlık gibiydi bağırma gibiydi sonrasında ürperme korku gelmeye başladı. Bir sürü dua ettim kalkıp ışıkları falan açtım öyle durdu belli bir süre. Eşim götürmezse gidemem ki anneme. Güzellikle konusacağım inşallah götürür. Bir yanımda da hep korku var ya hiç düzelemezsem diye.
16 günlük olduk. Herkes 40’ın cıksın sende bebekte daha da rahatlıcaksınız bazı seyler düzene oturacak diyor doğru mu buEvet inan çok iyi anlıyorum seni hemen hemen benzer şeyler yaşamışız dün ben de bir ara kötü oldum ki benim ikinci bebeğim. İlkinde hiç yaşamadığım şeyler yaşadım. Hormonlarımız aniden düşünce insan da yere çakılıyor bir nevi. Eğer evde kalırsan da odan loş olsun ve eşinde yanında olsun.Herşey düzelecek inşallah bir kaç güne
Aynısı amcam ve yengemin başına geldi ne hastalıklar saydılar bir sürü oda doğduğunda küvezde kaldı vs şükür onunda meğer temizmiş herşey sizin adınızada çok sevindim çok şükürKızlar bu arada bir haftadır helak olmuştum ağlamaktan topuk kanı malum çok önemli testlerden birisi şüpheli çıkınca mahvolduk doktorlar çok korkuttu test sonucumuz geldi 3. Sonucu temiz çıktı kullandığı ilaçlardan dolayı yükselmiş dediler ama gelin bana sorun önce yoğunbakım sonra topuk kanı derken kendimi kaybettim sütümde 30 cc üzeri çıkmıyor daha bu zamandan sonra hala artma şansı var mı acaba ne yapsam olmadı ne yesem ne içsem bilemiyorum artık bir önerisi olan var mı acaba hala umudum var ama çok fazla meme reddi yaşıyoruz biberona çok alışmış yoğunbakımda sağıyorum çoğunlukla yoksa kilo alamayacak mamayla birlikte gidiyoruz şimdilik
Evet bende avent kullanıyorum ama o farklı galiba e bebekte varsa yarın hemen alayım çok alışmış lık lık içiyor@Hooops önermedi aslında ama aventin kendi çekmeyince gelmeyen bir biberonu var. Biz memeye öyle alıştık. Çünkü o biberonda da çektikçe geliyor kolaya kaçamadı.
Hoops da haklı ama eğer ki zaten biberona alıştıysa bir de onu dene bakalım. Azcık zoru görsün kızçe dönsün memeye.
çok zordu gerçekten çokAynısı amcam ve yengemin başına geldi ne hastalıklar saydılar bir sürü oda doğduğunda küvezde kaldı vs şükür onunda meğer temizmiş herşey sizin adınızada çok sevindim çok şükürama o korku yetiyor dediğin gibi süt için rezene aldım içiyorum daha henüz dün başladım ama sabah bi baktım oğlum luk luk çekiyor aman aman dolmadı hissediyorum ama böyle uzun süre yutkunma sesi gelmezdi emdiğinde ama sabah baya uzun geldi o ses uzun süre kullanınca nasıl olacak bakalım gazada iyi geliyormuş üstelik dene istersen bir
Babam geldi, sevdi etti; uyansın diye adamın yapmadığı kalmadı ama benim kız ısrarla uyumaya devam ettiSenin stresini hissediyor annesi. Bir önerim olacak.
Meme için çok acıkmasını bekleme(benimki mememle kavga ediyor eğer çok acıkmışsa) ama mutlaka da aranıyor olsun. Bebeğini al kucağına konuş. Güzel bir müzik aç, öp, kokla. Hatta bence senin göğsünün üstünü koy iyice alsın kokunu. Sonra memeni ver. Almazsa kızma, sevmeye devam et. Bir de bence ortam çok aydınlık olmasın . Böylece alışacak. Vazgeçme ve üzülme
Evet bu yeni çıkmış sanırım. E bebekte var natural response diye geçiyor. Biberonu çevirince akmıyor bebeğin vakumlaması lazım. Ben mama takviyesi veriyorum az miktarlarda mama içerken şırınga kullandım ama mamanın miktarı arttığı için biberona döndüm. Bana doktorumuz tavsiye etti. Hatta şırınga kullanırken mememde kalmıyordu bu biberona geçince beni de emmeyi öğrendi.Evet bende avent kullanıyorum ama o farklı galiba e bebekte varsa yarın hemen alayım çok alışmış lık lık içiyorhatta bazen genzine kaçıyor bizi de korkutuyor öyle bir hızlı içip bitiriyor heleki şimdi sürekli kontrollerimiz var şehir dışında yolculukta epey zor mama hazırlamak süt sağmak henüz 20 günlük inşallah iyice alışmadan memeye döner
Benimki bugün kıyafetimin üstünden mememi ısırmaya çalıştıBabam geldi, sevdi etti; uyansın diye adamın yapmadığı kalmadı ama benim kız ısrarla uyumaya devam ettibabam gidince uyandı ve emziriyorum yaklaşık 1 saattir ama memeyle resmen kavga ediyor kendi kendine ağzından silikon ucu çıkarıyor ağzından ardından da koluma koluna saldırıyor memeyi bulmak için. Verince de sanki ben elinden almışım gibi kavga ede ede ve aşırı aç saldırganlığıyla emmeye devam ediyor hayır madem emeceksin niye çıkarıp sonra aranıyırsun
Ben seste duydum aynı zamanda çığlık gibiydi bağırma gibiydi sonrasında ürperme korku gelmeye başladı. Bir sürü dua ettim kalkıp ışıkları falan açtım öyle durdu belli bir süre. Eşim götürmezse gidemem ki anneme. Güzellikle konusacağım inşallah götürür. Bir yanımda da hep korku var ya hiç düzelemezsem diye.
Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah iyileşirim bir an önceDüzelirsin, düzeliosun da.. Lohusa psikozu gibi bişey olmus.. Bende de olmustu.. Hormonlar oturunca düzeliyor hersey, ama eger Baska saglık sorunların varsa vakıt kaybetmeden doktoruna gitmelisin.. Ruh saglıgı beden saglıgından daha onemlı bence.. İnşallah yolunda gider hersey, sana dua edicem
2 gün sürdü şükürsoyasosu bahsettiğin atağı yaşıyoruz sanırım aman Allahım çocuğumun huyu değişti. Pera kaç günde normal haline dönmüştü acaba
Bizim bugün 2. Günümüz yarın kolay geçer umarım çünkü 2 gündür yalnız ve perişan bir haldeyim2 gün sürdü şükürama Ekim anneleri der ki siz bide 8. Hafta atağını görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?