2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bugün bu bebe annemin kucağında mutlu mesut dururken beni gördü. Her zaman yaptığı gibi ağzını açtı. Sonra ben oralı olmadım ve kucağıma almadım. Kucağıma alana kadar ağladı sonra. Ya bunun için cidden erken değil mi? Saçma değil mi daha el kadar bebenin beni tanıması. Spring05 bugün böyle dememiştin

Göbeğimiz düştü ama kanıyor ya off kızımda da böyle olmuştu. Doktora götüreyim dedim bugun doktor izinliymiş
İnşallah sorunsuz atlatırız şu sürecide .
Benim kızzımında kanaması düştükten 10 gün sürdü doktor kan vitamini iğnesi yaptırdı, yine olursa gel drdi 4 gün sürdü ara ara fazla oluyodu 2. Banyosundan sonra sabah gelen kan kesildi ve o koyu renk te düzeldi sonra olmadı olsaydı gidicektim bende

Ah kızlar dikislerim değil ama içerinde kasık bölgemde tek taraflı şişme ağrı acı sertlik oluştu. Bi tarafta var diğer tarafta yok korktum doktoruma söyledim ama gel bakalım demedi . Dediğim kremi sür göbek körsesi kullan dikislere gelmesin dedi. Göbeğimde değil dikisin hemen üstündeki kasık kısmında dedim ama fotoğraf bile istemedi 3 gün sonra tekrar yaz dedi . Ciddi bir şey olsa gel derdi herhalde. Ben de korktum icerde bi enfeksiyon iltihap mi oluştu diye ama doktor gayet rahat bakalım umarım geçer

Teşekkür ederim hemen losyon deneyecegim

Ya kızlar serumu burnuna sıkıp aspiratörle birde manuel olan varya onla denedim hiç sümük falan gelmiyor ama nefes alırken sesli alıyor biraz yavrum. Cuma gitcez doktora randevumuz var. Birşey olmaz dimi? Burnu tıkanık gibi ama sümük yok olur mu ki öyle? Emerken de hızlı emiyor burnu da tıkanık olduğu için öksürüyor bu sefer panik oluyorum. Şimdi uyudu uyuyacaktım bende 2 saat kafama bu takıldığı için uyuyamıyorum. Çok mu örttüm çocuğu da hasta ettim acaba

Daha o kadar farkında olduklarını sanmıyorum ben yani gözleri bile siyah beyaz ve bulanık görüyor hiç net değil. Benim kız mesela babasının boynunu yatağı filan emmeye çalışıyor meme diye. O başka bir şeye ağlamış tesadüf olmuş olabilir bilemedim şimdi

Belkide onlarla alakalı bilmiyorum dün gecede korkar gibi oldum zaten ürperdim odada. Şimdi yine ağlama başladı. Napsam ne etsem bilmiyorum.
Canım sana tavsiyem sürekli inşirah suresini dinlemen gerçekten çok rahatlatıyor. Bebeğini emzirirken aç dinle bebeğine dokun ona bak iyi gelicek iyi hissediceksin

Hım. Duru kuşum kabız olduğu için öyle dertlerimiz yok. Cok cok dolmadıysa degistirmiyorum bezini gece uyandığında. En son 2 gibi değiştiriyorum sabah 9 a kadar falan duruyor.
Çok kaka yaptığı için sanırım bizim popo hemen kızarmaya başladı, her bezinde ufakta olsa kaka var. Günde 10 minimum alt değiştiriyoruz, premium care kullanmama rağmen kızardı. Bazen aynı anda üst üste 3 4 kez yapıyor bezden bile taşıyor kaka

Bazı bebekler tembel oluyor mamanın zor geldiği biberonlar yoruyor bu sefer hepten emmez oluyor. Yenidoğan döneminde bebeği yormanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum çünkü çok küçükler dış dünyaya alışmaya çalışıyorlar zorlanıyor onlarda. Ama tabiki tercih annelerin saygı duyarım ben normal biberonla verdim avent benimkide ama alışmadı beni çok iyi emiyor çok şükür şuan mamasız devam ediyoruz dediğin gibi her zaman önce meme sonra mama

Görmüyor ama kokuyu gayet iyi alıyorlar. Her bebek anne kokusunu tanır süt kokusuna tepki vermiştir o soyasosu

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım hemen düzelsin ikiside inşallah

İlk defa bugün 2.kakayı yaptık. Sanırım 3.de yolda.. Çok huzursuz yine kaç saattir uyumadı da iyice şaşırdı ne yapacağını

Sıvıya yakınoluyor değil mi kakakın bizimkilerde normal hali? Yoksa ishal mi acaba?

Görmüyor ama kokuyu gayet iyi alıyorlar. Her bebek anne kokusunu tanır süt kokusuna tepki vermiştir o soyasosu
Haha olabilir
Bizim ki evet sarı su gibi canım bir de içinde parçacıkları var beyaz gibi. Hiç katı değil

Evet bence sen de haklısın zaten o yüzden aklımda kalmış önermediğin. Ancak biberonu aldığımız ilk zamanlar 10 dk sürüyorsa emmesi şimdi üç dkda hallediyor
Belki bir faydası olur ona. Ben aynı şeyi yaşadığım için önerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…