2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çenesinin altından destek verirsen serçe parmağında daha rahat olur canım

Hadi hayırlısı canım. Bir kişi de eksiliyoruz o zaman :) çok rahat bir doğum olmasi duasıyla
Canım daha başlamadı ben de bi an heyecanlandım ama çok hafif ağrılar ve kasılmalar var sadece. Ne yapsam ilerlemesi için bilmiyorum

Oluyor canım benimde olmuştu acayip korkmuştum ama normalmiş

Bizimkide kati degil parcaciklar var benzetmek gibi olmasin ama taneli mercimek corbasi gibi sarimsi

Arkadaşlar, hamile kaldığımdan beri hiçbir renkli akıntım olmamıştı. İlk defa bu sabah regl başlangıcı gibi bir akıntım oldu. Doğum nişanıdır sanıyorum. Şimdi ne yapmam lazım? Acaba açılmayı hızlandırmak için sıcak suya mı girmeliyim? Kasık ağrım var egzersizi bıraktım

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım hemen düzelsin ikiside inşallah
Sağol canım gazına vs şikayet ettiğim gün için üzüldüm resmen bugün çocuğumun bütün neşesi gitti bende artık dayanamadım akşam üstü resmen uyumamış bayılmışım annem mama vermiş o ara bi kalktım benimde boğazlarım ağrıyor inşallah bende geçirmem

Bende de öyleydi.. Ki hala iki uç kısmı hala öyle.. Geçen hafta Dr gördü hatta. Sorun yokmuş. 6gün için normal yani..

Mesela siz uykusuzluğa alıştınız mı ? Alıştıysanız tam olarak kaç gün sürdü ben gündüz uyumasam uykusuz yaşayamam gibi geliyor ya en büyük derdim bu

Valla tanıyıp tanımadıklarını bilmem de kokudan çözüyorlar bence işi benimki de babasındayken kuyruğunu kıstırıp sessiz sessiz babasının her hareketini kabul ederken, bana geldiği anda aranmaya başlıyor. Gazını çıkarayım derken parmaklarımı yanaklarımı emme derdine düşüp kıyameti koparıyor eşime dedim, artık geceleri gazını sen çıkaracaksın, beni hissettiği an uyumuyor bu çocuk sadece emme odaklı

Canım benimkinin de burnu hafif tıkalıydı. İzotonik suyla temizledim bugün, hırıltısı gitti. Bu videoda anlatılıyor nasıl ve neden yapıldığı

Başladık yine gece mesaisine. Ya gün içinde pilim bitiyor zaten tam uyuyacağım uyanıyor. Yatağına yatırıyorum 5 dk sonra başlıyor ağlamaya. Gece olunca ne oluyor anlamıyorum ya. Altı temiz yeni emzirdim gazı da çıktı çıldırcam valla artık o kadar çok uykum var birde birde öyle inat ki maşallah. Bana çekmiş bu özelliği keşke çekmeseydi Kollar hep serbest o kol örtünün içerisine girmeyecek. Yarım kundak yapayım kollarını hareket ettirir sıçrar korkar diyorum asla izin vermiyor. Sabaha kadar uyumayacağız yine anlaşıldı

Mesela siz uykusuzluğa alıştınız mı ? Alıştıysanız tam olarak kaç gün sürdü ben gündüz uyumasam uykusuz yaşayamam gibi geliyor ya en büyük derdim bu
Ben hayatta gündüz uyuyamam. O yüzden sefil haldeyim. Dün akşam üstü migren ataklarında kullandığım göz bandı geldi aklıma. Annemde vardı. Ona güvenerek bir deneme yaptım. Onla bir dalmışım ama uzun sürmedi tabi.. Yarım saat sanırım. Ciyak viyak uyandım bugün hiç uzanmadım bile.. Aksi gibi bugün sabahlayacağız gibi görünüyor ne gazmış anlamadım ki

E günlük kaç saatlik uykuyla duruyorsun peki

Ben onu kullanmıyorum biliyor musun öylece duruyor. Duru aşırı yavaş iciyor ondan. O kadar sabrım da vaktim de yok maalesef. Diğer avent 5 dk da bitiyor, bu beklesem abartısız 1 saat sürer en az. Pera başka biberon kullandı mi hiç. Sana çok yavaş gelmemesinin nedeni karşılaştırma yapamıyor olman mı acaba. Ya da cok sabırlısın bilemedim

İnşallah canım senin ayakta durman lazım şimden sıcak şeyler kullanmaya başla önlem al

2 gündür 3,4 saatlik uykuyla duruyorum pardon duramıyorum bugün resmen bayılmıştım koltukta ama çok az uyuyabildim 1,2 saat artık yürüyemiyorum Şuan yere basınca kemiklerim ağrıyor boynum tutulmuş çok fenayım Şuan kucağımda yattığı an ağlıyor bu şekilde sakinleşiyor sabaha kadar idare edebilirsem sabah annem bakar ben uyurum diye hayallerim var

Eklentiler

• 01BF4906-9570-47AD-A992-6F5ED3B58F79.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 73
hastaneye gitsen aslında en guzel onlar yönlendirir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…