2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya kıyamam sana birde hastasınız Sabah mutlaka uyu bak senin kesinlikle iyi olman gerekiyor bunun içinde dinlenmeye ihtiyacın var

E günlük kaç saatlik uykuyla duruyorsun peki
Sabah 6.30dan beri uyanığım. Dün gece 2 3 parça halinde toplam 4 saattir belki. Genelde 3 veya 4 saatle geçiyor sırtım ve belim fena benimde, çok halsizim vitaminleri düzenli alıyorum. Sadece demirle derdim var. Yemekten sonraki 2 saati hiç ayarlayamıyorum. Sürekli çikolata vs bişey yeme halindeyim belkide halsizliğim ondandır

Başlamış hepimizin gece mesaisi Allah yardımcımız olsun
Yine kısır döngüye girdik. Sancı, meme, uyku, yatak, ağlama, kucak derken bir sonraki mama saati geliyor kaçıncı uyku saati geçti. Akşam 7den beri uyanık uykusuzluk vurdu birde kuzuyu

Ya kıyamam sana birde hastasınız Sabah mutlaka uyu bak senin kesinlikle iyi olman gerekiyor bunun içinde dinlenmeye ihtiyacın var
Ahh artık sabrım çok çok azalmış çok bunaldım diyorum ki günlerce uyusam kimseyi görmesem biraz önce gaz damlasını bulamadım diye ağladım zaten ben doğumdan sonra küçük bir depresyon yaşadım insanlarda o kadar alışmış ki benim sakin olmama en ufak söze kavga ediyorum elimde değil sanki kimse beni anlamıyor gibi üstüne bide bu hastalık vs eklendi insanlar çok değiştin ne oldu sana diyip durdukça iyice sinirleniyorum nasıl toparlanıcam ben bilmiyorum

Bana dr hiç vitamin yazmadı ben hamilelikte kan ilacı içmedim doğumdan sonra yazmıştı onuda o ara kaybettim misafir vs derken onuda içemedim ondan mı bu haldeyim kemiklerim ağrıyor yürüyemiyorum o kadar ağrı yaşıyorum ki ama fırsatım yok gidip almaya içmeye ya yaşadıklarım o kadar saçmaki anlatsam hepiniz sinir krizi geçirirsiniz hiç iyi değilim hiç bende direk bir vitamin alıp içsem olur mu kafama göre

Gündüz bebişin uyurken uyusana sende dinlenmiş olursun böyle uykusuz halsizde kalırsın. Yemeği ihmal etme şekerin düşer yemek en önemli şey. Bende sana söylüyorum ama benimde pek iştahım yok zorluyorum yemek için kendimi demir ilacına kabızlık yapar diye başlamamıştım bak iyi hatırlattın artık onu kullanmaya başlıyım bende.

İnsanlar öylr söylemek yerine keşke anlayış gösterip destek olsalar yükünü hafifletseler seni çok iyi anlıyorum doğumdan sonra bende hastalandım psikolojik olarakta çok kötüydüm şimdi yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum biraz zamana ihtiyacımız var herşey yoluna giricek buna inanıyorum

Öğlen 1 adet İmom ve sabah akşam Vicium alıyorum. Sabah kahvaltı da da d vit. Magnezyum ve d vit ağrılara falan iyi geliyor normalde. Birde ferrozinc var işte demir olarak. Aksatma sende bizi bizden başkası kurtarmıyor

Pregnacare kullan baya iyi içeriği doktorum bunu önermişti ben bunu kullanıyorum

Yatsamda uyuyamıyorum ki. Tam dalacak gibi olsamda olmuyor bir türlü

Demir ilacını hem ameliyatta kaybettiğimiz kan hemde kanamamız olduğu için veriyolar bence bende kaşıntı kurdeşen olunca bıraktım şimdi düşününce bu yüzden veriyolar demekki dedim,
ama emziren anne için multi vitamin başladım,
Sütün için yulafı dene mutlaka canım ben azaldı dedim dün yaptım farkını hissettim az yememe rağmen bide komposto içiyorum kuru dut kuru incir kuru üzüm ve hurma bide elma dilimliyorum

İlk başlarda çook uzun sürüyordu. Yol hiç abartı değil 1 saat sürüyormuştur. Zaten geceleri emme alt değiştirme mama yeme falan 2 saatimden fazlasını alıyordu zaten sonra tekrar uyanma saati gelirdi
Ama öğrendi şimdi 90cc yi max 20 dk da bitiriyor çok açsa. Keyif yapmak isterse 30 cc yi 30 dakikada içmediği de oluyor

Biz hala nöbet tutuyoruz gece çocukların başında eşim evde olduğun için o duruyo beni uyutuyo, sabah 6 da abimleri havalimanına bırakıcak uyu dedim bende dalsam duyarmıyım ağlasalar bilmiyorum alışmamda lazım artık aslında

Ben de tekrar deneyeyim yarin, çekişi guclendigi için daha kısa sürede bitirebilir belki. Kolaya alışmasi kötü olur diye düşünüyorum.. 1 aylığı geçti çünkü korkuyorum redden

Uyumuyorlar mi. Neden nöbet. İşin zor haklısın ama o güç var sende eminim. Allah veriyor o gücü.

Uyumuyorlar mi. Neden nöbet. İşin zor haklısın ama o güç var sende eminim. Allah veriyor o gücü.
Şuann uyuyolar uyusalar bile duruyoruz hala bişey olur diye kusarlar falan gbi çok şükür hiç öyle kusma sorunumuz olmadı ama hala korkuyoruz daha küçükler diye galiba uyursam ağlarlarsa uyanamam diyede korkuyorum şuan inşallah Rabbim veriyo o gücü gerçekten normalde panik olan ben sakinleştirici kullanmış gibi sakin soğuk kanlı yaklaşıyorum herşeye asıl pazartesiden sonra başlıcak benim maratonum eşim işe başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…