- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Ya kıyamam sana birde hastasınız2 gündür 3,4 saatlik uykuyla duruyorum pardon duramıyorum bugün resmen bayılmıştım koltukta ama çok az uyuyabildim 1,2 saat artık yürüyemiyorum Şuan yere basınca kemiklerim ağrıyor boynum tutulmuş çok fenayım Şuan kucağımda yattığı an ağlıyor bu şekilde sakinleşiyor sabaha kadar idare edebilirsem sabah annem bakar ben uyurum diye hayallerim var
AminnBaşlamış hepimizin gece mesaisiAllah yardımcımız olsun
Sabah 6.30dan beri uyanığım. Dün gece 2 3 parça halinde toplam 4 saattir belki. Genelde 3 veya 4 saatle geçiyorE günlük kaç saatlik uykuyla duruyorsun peki
Yine kısır döngüye girdik. Sancı, meme, uyku, yatak, ağlama, kucakBaşlamış hepimizin gece mesaisiAllah yardımcımız olsun
Ahh artık sabrım çok çok azalmış çok bunaldım diyorum ki günlerce uyusam kimseyi görmesem biraz önce gaz damlasını bulamadım diye ağladım zaten ben doğumdan sonra küçük bir depresyon yaşadım insanlarda o kadar alışmış ki benim sakin olmama en ufak söze kavga ediyorum elimde değil sanki kimse beni anlamıyor gibi üstüne bide bu hastalık vs eklendi insanlar çok değiştin ne oldu sana diyip durdukça iyice sinirleniyorum nasıl toparlanıcam ben bilmiyorumYa kıyamam sana birde hastasınızSabah mutlaka uyu bak senin kesinlikle iyi olman gerekiyor bunun içinde dinlenmeye ihtiyacın var
Bana dr hiç vitamin yazmadı ben hamilelikte kan ilacı içmedim doğumdan sonra yazmıştı onuda o ara kaybettim misafir vs derken onuda içemedim ondan mı bu haldeyim kemiklerim ağrıyor yürüyemiyorum o kadar ağrı yaşıyorum ki ama fırsatım yok gidip almaya içmeye ya yaşadıklarım o kadar saçmaki anlatsam hepiniz sinir krizi geçirirsiniz hiç iyi değilim hiç bende direk bir vitamin alıp içsem olur mu kafama göreSabah 6.30dan beri uyanığım. Dün gece 2 3 parça halinde toplam 4 saattir belki. Genelde 3 veya 4 saatle geçiyorsırtım ve belim fena benimde, çok halsizim vitaminleri düzenli alıyorum. Sadece demirle derdim var. Yemekten sonraki 2 saati hiç ayarlayamıyorum. Sürekli çikolata vs bişey yeme halindeyim belkide halsizliğim ondandır
Gündüz bebişin uyurken uyusana sende dinlenmiş olursunSabah 6.30dan beri uyanığım. Dün gece 2 3 parça halinde toplam 4 saattir belki. Genelde 3 veya 4 saatle geçiyorsırtım ve belim fena benimde, çok halsizim vitaminleri düzenli alıyorum. Sadece demirle derdim var. Yemekten sonraki 2 saati hiç ayarlayamıyorum. Sürekli çikolata vs bişey yeme halindeyim belkide halsizliğim ondandır
İnsanlar öylr söylemek yerine keşke anlayış gösterip destek olsalar yükünü hafifletselerAhh artık sabrım çok çok azalmış çok bunaldım diyorum ki günlerce uyusam kimseyi görmesem biraz önce gaz damlasını bulamadım diye ağladım zaten ben doğumdan sonra küçük bir depresyon yaşadım insanlarda o kadar alışmış ki benim sakin olmama en ufak söze kavga ediyorum elimde değil sanki kimse beni anlamıyor gibi üstüne bide bu hastalık vs eklendi insanlar çok değiştin ne oldu sana diyip durdukça iyice sinirleniyorum nasıl toparlanıcam ben bilmiyorum
Öğlen 1 adet İmom ve sabah akşam Vicium alıyorum. Sabah kahvaltı da da d vit. Magnezyum ve d vit ağrılara falan iyi geliyor normalde. Birde ferrozinc var işte demir olarak. Aksatma sendeBana dr hiç vitamin yazmadı ben hamilelikte kan ilacı içmedim doğumdan sonra yazmıştı onuda o ara kaybettim misafir vs derken onuda içemedim ondan mı bu haldeyim kemiklerim ağrıyor yürüyemiyorum o kadar ağrı yaşıyorum ki ama fırsatım yok gidip almaya içmeye ya yaşadıklarım o kadar saçmaki anlatsam hepiniz sinir krizi geçirirsiniz hiç iyi değilim hiç bende direk bir vitamin alıp içsem olur mu kafama göre
Pregnacare kullan baya iyi içeriği doktorum bunu önermişti ben bunu kullanıyorumBana dr hiç vitamin yazmadı ben hamilelikte kan ilacı içmedim doğumdan sonra yazmıştı onuda o ara kaybettim misafir vs derken onuda içemedim ondan mı bu haldeyim kemiklerim ağrıyor yürüyemiyorum o kadar ağrı yaşıyorum ki ama fırsatım yok gidip almaya içmeye ya yaşadıklarım o kadar saçmaki anlatsam hepiniz sinir krizi geçirirsiniz hiç iyi değilim hiç bende direk bir vitamin alıp içsem olur mu kafama göre
Yatsamda uyuyamıyorum ki. Tam dalacak gibi olsamda olmuyor bir türlüGündüz bebişin uyurken uyusana sende dinlenmiş olursunböyle uykusuz halsizde kalırsın. Yemeği ihmal etme şekerin düşer yemek en önemli şey. Bende sana söylüyorum ama benimde pek iştahım yok zorluyorum yemek için kendimi demir ilacına kabızlık yapar diye başlamamıştım bak iyi hatırlattın artık onu kullanmaya başlıyım bende.
Biz senle aynı gün doğum yapmışızPregnacare kullan baya iyi içeriği doktorum bunu önermişti ben bunu kullanıyorum
Demir ilacını hem ameliyatta kaybettiğimiz kan hemde kanamamız olduğu için veriyolar bence bende kaşıntı kurdeşen olunca bıraktım şimdi düşününce bu yüzden veriyolar demekki dedim,Bana dr hiç vitamin yazmadı ben hamilelikte kan ilacı içmedim doğumdan sonra yazmıştı onuda o ara kaybettim misafir vs derken onuda içemedim ondan mı bu haldeyim kemiklerim ağrıyor yürüyemiyorum o kadar ağrı yaşıyorum ki ama fırsatım yok gidip almaya içmeye ya yaşadıklarım o kadar saçmaki anlatsam hepiniz sinir krizi geçirirsiniz hiç iyi değilim hiç bende direk bir vitamin alıp içsem olur mu kafama göre
İlk başlarda çook uzun sürüyordu. Yol hiç abartı değil 1 saat sürüyormuştur. Zaten geceleri emme alt değiştirme mama yeme falan 2 saatimden fazlasını alıyordu zaten sonra tekrar uyanma saati gelirdiBen onu kullanmıyorum biliyor musunöylece duruyor. Duru aşırı yavaş iciyor ondan. O kadar sabrım da vaktim de yok maalesef. Diğer avent 5 dk da bitiyor, bu beklesem abartısız 1 saat sürer en az. Pera başka biberon kullandı mi hiç. Sana çok yavaş gelmemesinin nedeni karşılaştırma yapamıyor olman mı acaba. Ya da cok sabırlısın bilemedim
Ben de tekrar deneyeyim yarin, çekişi guclendigi için daha kısa sürede bitirebilir belki. Kolaya alışmasi kötü olur diye düşünüyorum.. 1 aylığı geçti çünkü korkuyorum reddenİlk başlarda çook uzun sürüyordu. Yol hiç abartı değil 1 saat sürüyormuştur. Zaten geceleri emme alt değiştirme mama yeme falan 2 saatimden fazlasını alıyordu zaten sonra tekrar uyanma saati gelirdi
Ama öğrendi şimdi 90cc yi max 20 dk da bitiriyor çok açsa. Keyif yapmak isterse 30 cc yi 30 dakikada içmediği de oluyor
Uyumuyorlar mi. Neden nöbet. İşin zor haklısın ama o güç var sende eminim. Allah veriyor o gücü.Biz hala nöbet tutuyoruz gece çocukların başında eşim evde olduğun için o duruyo beni uyutuyo, sabah 6 da abimleri havalimanına bırakıcak uyu dedim bende dalsam duyarmıyım ağlasalar bilmiyorum alışmamda lazım artık aslında
Şuann uyuyolar uyusalar bile duruyoruz hala bişey olur diye kusarlar falan gbi çok şükür hiç öyle kusma sorunumuz olmadı ama hala korkuyoruz daha küçükler diye galiba uyursam ağlarlarsa uyanamam diyede korkuyorum şuan inşallah Rabbim veriyo o gücü gerçekten normalde panik olan ben sakinleştirici kullanmış gibi sakin soğuk kanlı yaklaşıyorum herşeyeUyumuyorlar mi. Neden nöbet. İşin zor haklısın ama o güç var sende eminim. Allah veriyor o gücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?