Aynısı bizimde canım kanamış kurumuş ama tekrar kanayabilir duruyor sızıntı şeklinde kanamıyorsa sorun olmaz demişdi hemşire diyer oğlumda insan korkuyor
Doğurcaz diye az heyecan yapmadık normaldir senin bebişin gazını çıkartıyor pna rağmen mi gaz sancısı oluyor ? Benim kızım gazını çok güzel çıkartıyo ama 2 gündür sürekli ıkınıyo geceleri uykusu bile bölünüyo sinirim bozuldu artık direndim gaz ilacı vermiyim diye ama vericem onun canı yandıkça benim içim sızlıyo
Doğurcaz diye az heyecan yapmadık normaldir senin bebişin gazını çıkartıyor pna rağmen mi gaz sancısı oluyor ? Benim kızım gazını çok güzel çıkartıyo ama 2 gündür sürekli ıkınıyo geceleri uykusu bile bölünüyo sinirim bozuldu artık direndim gaz ilacı vermiyim diye ama vericem onun canı yandıkça benim içim sızlıyo
Benimki de gazını çıkartıyor ama yinede ıkınıyor deli olcam yaa hala uyumadım üstüne diğer oğlum kalktı gözlerim Şuan kapanıyor buralara giriyorum uyumayayım diye çubuk filan koysam anca kar eder gözlerim resmen elimde olmadan kapanıyor
Ben de tekrar deneyeyim yarin, çekişi guclendigi için daha kısa sürede bitirebilir belki. Kolaya alışmasi kötü olur diye düşünüyorum.. 1 aylığı geçti çünkü korkuyorum redden
Aynı korku bende de var ama psikolojinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. O yüzden bebeklerimiz memeyi reddetmeyecek. Sadece doymak için kullanılmıyoruz çünkü
Not; yine yavaş içsede üç beş seferden sonra hızlanacaktr
Benimki de gazını çıkartıyor ama yinede ıkınıyor deli olcam yaa hala uyumadım üstüne diğer oğlum kalktı gözlerim Şuan kapanıyor buralara giriyorum uyumayayım diye çubuk filan koysam anca kar eder gözlerim resmen elimde olmadan kapanıyor
Off heleki benim gibi uykuya düşkün biri için dahada tatlı Diğer oğlum kalkmasa en azından küçük arada yarım saatte olsa uyuyor o arada gözlerimi dinlendirirdim ama oda kalkınca işler çok zor oldu birde üstüne bugün oğlumu kucağıma aldım ondanmıdır ameliyat yerim ve belim acayip ağrıyor yaşadığım en zorlu gece oldu gerçekten
Off heleki benim gibi uykuya düşkün biri için dahada tatlı Diğer oğlum kalkmasa en azından küçük arada yarım saatte olsa uyuyor o arada gözlerimi dinlendirirdim ama oda kalkınca işler çok zor oldu birde üstüne bugün oğlumu kucağıma aldım ondanmıdır ameliyat yerim ve belim acayip ağrıyor yaşadığım en zorlu gece oldu gerçekten
Kızlar dün gece benimde içim ürperdi ateşim çıktı çok fenaydı. Mastit mi oldum üşüttüm mü anlamadım ama hala içim ürperiyor Göğüste sütte yok nasıl mastit olucam anlamadım ama bu ara hem çok sağım yaptım hem emzirdim fazla süt üretmekten mi oldu acaba Bugün de okula ben bırakıcam hiç halim yok hala parol içtim ama geçmiyor
Kızlar dün gece benimde içim ürperdi ateşim çıktı çok fenaydı. Mastit mi oldum üşüttüm mü anlamadım ama hala içim ürperiyor Göğüste sütte yok nasıl mastit olucam anlamadım ama bu ara hem çok sağım yaptım hem emzirdim fazla süt üretmekten mi oldu acaba Bugün de okula ben bırakıcam hiç halim yok hala parol içtim ama geçmiyor
Geçmiş olsun. Ben hamilelikte de emzirirken de doktoruma sorarak 500 mg c vitamin takviyesi alıyorum böyle durumlarda.(doktorum 1000 mg ı pek önermemişti) Hatta kendimde bir şey yoksa bile, büyük oğlumun burnu fırk etse hemen atıyorum c viti. Çocuk okula gidince uyu bari bebeğe bakan varsa
Bu arada birileri beyaz gürültü sormuştu galiba, ben happy momsun devam uygulaması olan happy kids i indirmiştim, onda böyle bir sürü ses seçeneği varmış. İhtiyaç duyanlar bakabilir.
Sabah 6.30dan beri uyanığım. Dün gece 2 3 parça halinde toplam 4 saattir belki. Genelde 3 veya 4 saatle geçiyor sırtım ve belim fena benimde, çok halsizim vitaminleri düzenli alıyorum. Sadece demirle derdim var. Yemekten sonraki 2 saati hiç ayarlayamıyorum. Sürekli çikolata vs bişey yeme halindeyim belkide halsizliğim ondandır
Çikolata yerine tahin pekmez yesen demiri almanda sakınca olmaz
Ya aslında yemekle ayarlayamıyorsan akşam yatmadan da alabilirsin. Ben genelde ya akşam yatmadan ya da sabaha karşı uyanınca alıyorum. (Kahvaltıdan iki saat önce gibi ama bir saat de yeter galiba)