2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nazar ettik seni üşütmüşsündür bence canım mastit olsa illa gögüslerin siser
Evet evet ilkinde olmuştum deli gibi süt birikiyor bunda sütte yok. Yine bi parol aldım da bakalım inş geçer
Bizde de bir sürü bir şeyler var bir bakıyım aynen bebiş uyumuş bende eve geldim uyucam bakalım inşallah okuldan aramazlar durmuyo diye

Kızlar bebekleriniz gaz damlası kullanıyor mu ? Faydasını görüyor musunuz? Bebeğim geceleri ıkınmaktan uyanıyor artık uyumamaya başladı
Doktorun verdiği probiyotik damlayı kullanıyorum ben (nbl) ama son birkaç gündür bizimki de kıvrım kıvrım geceleri, dün çok zor ve az uyudu özellikle. Birkaç gündür Kakasını da 30 saatte falan bir gece veya sabaha karşı genelde üstünü de batırarak yapıyor. Gündüz de slingte ancak uyudu bugün. 30 ekim doğanların sıkıntılı dönemiyse demek bu aralar hastalık alameti olmasın da ne olursa olsun diyorum şahsen.

Akşam yatmak derken .

Tahin yiyorum aklıma geldikçe ama pekmezle aram yok hiç

Sorma canım ya akşam 8'den sonra oluyordu genelde şimdi gündüz yatırıyorum odadan çıktığımda uyanıyor sürekli kucağımda kalmak istiyor ıkınıyor nefesini tutuyor akınırken boğuluyor bu sefer 10 dakika uyudu şimdi yine memede. Doktora yazdım şimdi gaz damlası kullanabilir miyiz diye dönmesini bekliyorum

Uyuyamadım ya vücut alışmamış bir de bi kargo için aradılar bi bebek ağladı yamuna birazdan geliyormuş bakalım olcak mı kızlar bir de benim kanamam çok arttı günlük ped takıyordum gece pijamama geçmiş niye öyle oldu anlamadım

Akşam yatmak derken .

Tahin yiyorum aklıma geldikçe ama pekmezle aram yok hiç

Yatmak dediğim lafın gelişi tabii canım

Pekmeze tek başına ben de bayılmam da o ikiliye bayılırım. Tatlı olarak da diğerlerine göre nispeten daha iyi bir alternatif sayılabilir (dedi kahvesinin yanına dördüncü çikolatasını ağzına atan tatlı düşkünü birey)

Bende 12de aldım demir hapını. Şimdide meyva yedim. Dünden kalmış 4 küçük parça çikolatayı saymıyorum o dünkü hakkımdı

Bir 4-5 bir 6 oldu. Ama sonuncu sancı fena vurdu. Şimdi duş aldım. Hazırlanıyoruz iki sancı arası güldüm dediğine Allahım başıma ne gelecek bilmiyorum. Dua edin nolur
Saglıkla kolaylıkla gelsin minik canım benim güzel haberlerini bekliyoruz

Eczaneye gitme şansın oldu mu? Bir an evvel başlasan şu vitaminlere..
Yok ya sabah 7,8 gibi uyuabilfim annem bebeğe bakmış 4 saat filan uyudum büyük oğlum 1 aydır hasta gerçekten şimdide kulağı ağrıyor küçüğün öksürüğü acayip arttı sesi kısıldı şimdi başka dr gidicez ilaç yazılırsa o ara alıcam inşallah

Kızlar böyle sivilceler çıktı yüzünde neden olur sizce?

Eklentiler

• IMG_3989.webp
    32 KB · Görüntüleme: 86
Cok gecmiş olsun canım iki cocukla hastalık acısından zor allah yardımcımız olsun

Şu an slingteki bebeğimle bunu okumam asla durmuyor anlamadım, ki kakasını da yapıyor ama üstten gaz çıkaramıyor. Acaba o mu rahatsız ediyor diye düşünüyorum. Slingte uyuyor ama yatağa koyduktan 5 dk sonra başlıyor ağlamaya. Emzikle, biberonla ve mememle de sürekli kavga halinde. Ne dersi var çözemedim garibimin

Kızlar Avrupa yakasında Bahçelievler. Güngören, Esenler, Bağcılar ve Bakırköy çevresinde iyi bir çocuk doktoru öneriniz var mı? Her an ulaşabileceğim, antibiyotik yanlısı olmayan. Hastanede çocukla ilgileniyorlar ama doktorla irtibat halinde olamamak işime gelmiyor açıkcası

Var mı sling tavsiyesi? Hoş belimde pek sağlam değil bu aralar ama babasına paslarım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…