Geçmiş olsun. Ben hamilelikte de emzirirken de doktoruma sorarak 500 mg c vitamin takviyesi alıyorum böyle durumlarda.(doktorum 1000 mg ı pek önermemişti) Hatta kendimde bir şey yoksa bile, büyük oğlumun burnu fırk etse hemen atıyorum c viti. Çocuk okula gidince uyu bari bebeğe bakan varsa
Doktorun verdiği probiyotik damlayı kullanıyorum ben (nbl) ama son birkaç gündür bizimki de kıvrım kıvrım geceleri, dün çok zor ve az uyudu özellikle. Birkaç gündür Kakasını da 30 saatte falan bir gece veya sabaha karşı genelde üstünü de batırarak yapıyor. Gündüz de slingte ancak uyudu bugün. 30 ekim doğanların sıkıntılı dönemiyse demek bu aralar hastalık alameti olmasın da ne olursa olsun diyorum şahsen.
Bir 4-5 bir 6 oldu. Ama sonuncu sancı fena vurdu. Şimdi duş aldım. Hazırlanıyoruz iki sancı arası güldüm dediğine Allahım başıma ne gelecek bilmiyorum. Dua edin nolur
Çikolata yerine tahin pekmez yesen demiri almanda sakınca olmaz
Ya aslında yemekle ayarlayamıyorsan akşam yatmadan da alabilirsin. Ben genelde ya akşam yatmadan ya da sabaha karşı uyanınca alıyorum. (Kahvaltıdan iki saat önce gibi ama bir saat de yeter galiba)
Doktorun verdiği probiyotik damlayı kullanıyorum ben (nbl) ama son birkaç gündür bizimki de kıvrım kıvrım geceleri, dün çok zor ve az uyudu özellikle. Birkaç gündür Kakasını da 30 saatte falan bir gece veya sabaha karşı genelde üstünü de batırarak yapıyor. Gündüz de slingte ancak uyudu bugün. 30 ekim doğanların sıkıntılı dönemiyse demek bu aralar hastalık alameti olmasın da ne olursa olsun diyorum şahsen.
Sorma canım ya akşam 8'den sonra oluyordu genelde şimdi gündüz yatırıyorum odadan çıktığımda uyanıyor sürekli kucağımda kalmak istiyor ıkınıyor nefesini tutuyor akınırken boğuluyor bu sefer 10 dakika uyudu şimdi yine memede. Doktora yazdım şimdi gaz damlası kullanabilir miyiz diye dönmesini bekliyorum
Uyuyamadım ya vücut alışmamış bir de bi kargo için aradılar bi bebek ağladı yamuna birazdan geliyormuş bakalım olcak mı kızlar bir de benim kanamam çok arttı günlük ped takıyordum gece pijamama geçmiş niye öyle oldu anlamadım
Pekmeze tek başına ben de bayılmam da o ikiliye bayılırım. Tatlı olarak da diğerlerine göre nispeten daha iyi bir alternatif sayılabilir (dedi kahvesinin yanına dördüncü çikolatasını ağzına atan tatlı düşkünü birey)
Pekmeze tek başına ben de bayılmam da o ikiliye bayılırım. Tatlı olarak da diğerlerine göre nispeten daha iyi bir alternatif sayılabilir (dedi kahvesinin yanına dördüncü çikolatasını ağzına atan tatlı düşkünü birey)
Bir 4-5 bir 6 oldu. Ama sonuncu sancı fena vurdu. Şimdi duş aldım. Hazırlanıyoruz iki sancı arası güldüm dediğine Allahım başıma ne gelecek bilmiyorum. Dua edin nolur
Yok ya sabah 7,8 gibi uyuabilfim annem bebeğe bakmış 4 saat filan uyudum büyük oğlum 1 aydır hasta gerçekten şimdide kulağı ağrıyor küçüğün öksürüğü acayip arttı sesi kısıldı şimdi başka dr gidicez ilaç yazılırsa o ara alıcam inşallah
Yok ya sabah 7,8 gibi uyuabilfim annem bebeğe bakmış 4 saat filan uyudum büyük oğlum 1 aydır hasta gerçekten şimdide kulağı ağrıyor küçüğün öksürüğü acayip arttı sesi kısıldı şimdi başka dr gidicez ilaç yazılırsa o ara alıcam inşallah
Şu an slingteki bebeğimle bunu okumam asla durmuyor anlamadım, ki kakasını da yapıyor ama üstten gaz çıkaramıyor. Acaba o mu rahatsız ediyor diye düşünüyorum. Slingte uyuyor ama yatağa koyduktan 5 dk sonra başlıyor ağlamaya. Emzikle, biberonla ve mememle de sürekli kavga halinde. Ne dersi var çözemedim garibimin
Kızlar Avrupa yakasında Bahçelievler. Güngören, Esenler, Bağcılar ve Bakırköy çevresinde iyi bir çocuk doktoru öneriniz var mı? Her an ulaşabileceğim, antibiyotik yanlısı olmayan. Hastanede çocukla ilgileniyorlar ama doktorla irtibat halinde olamamak işime gelmiyor açıkcası
Şu an slingteki bebeğimle bunu okumam asla durmuyor anlamadım, ki kakasını da yapıyor ama üstten gaz çıkaramıyor. Acaba o mu rahatsız ediyor diye düşünüyorum. Slingte uyuyor ama yatağa koyduktan 5 dk sonra başlıyor ağlamaya. Emzikle, biberonla ve mememle de sürekli kavga halinde. Ne dersi var çözemedim garibimin