2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar bugun 14 gunluk olduk doktora ara kontrolumuz vardi kilosu dogum kilosundan 20gr fazla cikti (ABO uyumsuzlugundan 5 gun duzgun emmiyordu kilo hic almamisti bes gun) bugun tartildi gunde 35 gr almis. Surekli uyaniyo surekli emmek istiyo diye sutun yaramiyo doymuyo demekki sutun yetmiyo ondan surekli ac diyenlere kapak yapicam doktora soyledim emiyo on dk sonra yine istiyo mama vereyimmi emdikten sonra dedim ne gerek var almasinin uzerinde kilo almis sutun yeter emzirmeye devam et zorda kalirsan gece mama ver 40 cc ardindan emzir mamayla tam doyuma ulastirma sutun gayet kilo almasina yeterli dedi devran bana dondu ohh 10 dkda birde aciksa emzirmekten gocunman artik

Birde erkek anneleri kendi doktorunuzda bebeginiz icin en iyisini bilir tabiki benim gittigim cocuk doktoru profosor tam bi yasli kurt sunnetini hemen yapabilimmi dedim 4-6 aya kadar onermem bekle sunnet derisi tam olussun 2 yasina kadar yaptirabilirsin hemen yaptirma 6 ay bekle cocuk durur bezliyken cabuk iyilesir bakimi kolay olur diye kendi konforunuzu dusunmeyin sunnet derisinin sorunsuz olusup cocugun kendini toparlamasini bekleyin 6 ay sonra yaptirin dedi sizinde bilginiz olsun boyle bi dusunceniz varsa

Cok gecmiş olsun canım iki cocukla hastalık acısından zor allah yardımcımız olsun
Bebeğimi yatıracaklar durumu kötüleşmiş ben onunla hastane kalıcam büyük oğlumda rahatsız nasıl duracak nasıl olacak şaşırdım çok üzgünüm nasıl bu hale geldi minicik daha nasıl acılar yaşıyor sonuçları bekliyorum

Yaaa öyle mi cok üzgünümm bronşitmi ne dediler

Ayyy canim benim endise etme iyilesip gelicek kucagina merak etme evde hiriltili soluklanmasindansa biran once sagligina kavusup rahat nefes alacak evde on gunde iyilesecegine hastanede iki gunde iyilesir insallah oyle dusun Allah bir an once sifa versin hic kiyamiyorum minnaciklar uzme kendini buyuk ogluna bakacak annen kvden varmi en azindan gozun arkada kalmaz

Çok geçmiş olsun biz de ailecek hastayız bebeğe geçecek diye çok korkuyorum. İnşallah çabucak iyileşir miniğin

ahh canım kıyamam ya annenler ilgilenirler hiç merak etme büyük oğlun hemen toparlar ilaç falan verdilerse, küçüğünün yanında ol zor ama onun daha çok ihtiyacı olucak sana ve sütüne bağışıklığını korucak inşallah iyi haberlerle gelirsin canım, ikisi arasında kalmak zor ama annenlerin yanında güvende olucak öyle düşün dualarım sizinle

Hanımlar merhaba, bebeklerinizi güle güle büyütün hepiniz sizlere birşey sormak için geldim topiğinize.
Ben 32+5 günlük hamileyim. 3. Hamileliğim. 2. Hamileliğimi de 35+2 de doğum yaptım. Geçen kontrolde serviks 3.4 rahim ağzı kapalı fakat nst de sancılar 60-70 i buluyordu. Doktor 2 gün hastanede yatış serum ve nidicard başladı. Eve geldim nidicard kullanmaya devam ediyorum 6 saat arayla. Benim gibi bu tedavi ile ileri haftalara gebeliğini taşıyanlar oldu mu? Yaşayanlarınız varsa bana biraz hakkınızda bilgi verirseniz çok sevinirim

Bebişle aşıya falan gittiğinizde aile hekiminizle konuşun uygun bir takviye önersin size ama kabaca demir ve d vitamini kullanmanız lazım

Ben 32+’da yalnızca nstde sancı çıkması ile hastanede kaldım serum+nidicard ve ciğer geliştirici iğne yaptılar 4 doz şeklinde. 37+2’de doğum yaptım..

Ah kuzum yaa.. Sen kendine de iyi bak. Hazır çevrede eczaneler varken takviyeleri al lütfen.. Sen iyi ol ki bebişte iyi olsun. Şimdiden çok geçmiş olsun

Ben 32+’da yalnızca nstde sancı çıkması ile hastanede kaldım serum+nidicard ve ciğer geliştirici iğne yaptılar 4 doz şeklinde. 37+2’de doğum yaptım..
Ayyy hadi inşallah ya çok mutlu oldum darısı benim de başıma inşallah
Yatak istirahati de yaptınız mı peki

ah kuzum hemencecık ıylessın gelsın evıne .. kıyamam yaa ama havalar bı sıcak bı soguk herkesın bünyesi şaştı.
Allah hayırlısıyla atlatmanızı nasıp etsın hersey yoluna gırsın hemencecık

yagmurcicegii ne yaptın gidebildin mi annene?
Geldim dün çok şükür eşim ilk istemedi ama sonra istemeye istemeye getirdi. Pazar günü gelip alacak. Eşimlede aram bozulacak açılacak diye ödüm patlıyor. Zaten çocuk olduğu için yeterince vakit geçiremiyoruz hatta yeterince değil hiç geçiremiyoruz.

Bizim bugun kontrol vardı 15. Gün kontrolu gobegıne kanaması normal uzun sürerse haberleselım dedi.
2600 dogduk 5. Gun 2700 dü şimdi 2900 olmus doktor böyle devam dedi. 1. Ay kontrolune kadar meme mama devam bakalım .
Günde kaç defa mama veriyorsunuz

Sevindim.. Beraber geçireceğiniz vakit artık 3 kişilik olacak bez değiştirme, mama hazırlama, gaz çıkarma en güzel faaliyetler kendini de hazırla, eşini de

Eşin kaç yaşında bu arada?

Benimde bitmişti rengi açıktan yeniden başlamış sanırım adet kanı canım dongunuz başladı

Evet bizede urolojı profu pipi hacme gelsin demişti.. Gerçi Eymen dogustan sunnetli doğmuştu.. Peygamber sünneti.. Onun için gittik, doktor doktor gezdik.. En son artık bu prof 2 yaşını geçtiniz, anca 6 7 yasında olur fallik döneme girdiği için dedi.. Öyle kaldı.. Ama 2 numaramı bende toparlayınca yaptırcam.. Zaten peygamber efendimizin sünneti 7günlük, 7 aylık, 7 yaş olarakmış.. Zaten şimdiki modern tıpta bu zamanları öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…