2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yaaa truee seni çok iyi anlıyorum.. Eymen de 4 aylıkken hastanede yattık bronşiolitten.. Lütfen kendını yıpratma... Sadece bebegı cok sıcak tut.. Gerçekten bu cok onemlı.. Mumkunse yün yelek yün hırka vb seyler giydir.. Hastanede zaten daha iyi bakılacaktır.. Cortair filan rahatlatır onu..
Valla çok zor aklın diğerinde Bi yandan yanındaki daha kucuk dıye kahroluyosun ama gececek inanki

Canım çok geçmiş olsun, her şey üst üste gelmiş şuan hayatında ama inşallah hemen toparlayacak minik, abisi de iyileşecek

Canım çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir Allah kimseyi hastaneye düşürmesin benimde babam mide kanaması geçirmiş bana geç haber verdiler ağlamaktan helak oldum. Tüm hastanede olanlar en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Canım benimki de çıkardığı halde kıvranıyor, ağlamıyor ama kıpkırmızı oluyor ben probiyotik veriyorum doktorumun önerisiyle ama bir etkisi olmadı açıkcası. Gaz ilacı olarak damla mı kullanıyorsun? Bir de kusma yaşıyor musunuz bende 2 gündür kusma olmaya başladı, hastalandı mı diye korkar oldum her şeyden

Kızlar emerken sesli nefes alıp vermesi burnunun tıkandığına mı işaret? Çok korkuyorum öyle olunca. Yarın doktora randevumuz var zaten 15. günü solucan doktora da ama neden böyle nefes alıp veriyor ki serum uyguluyorum burnuna aspiratörle hiç birşey de gelmiyor. Neden olur sizce normal mi yani

2 cm açılmam varmış. Ama sancılar da 2-3 dakikada bir geliyor. Makinede 150 leri görüyorum. Çok canım yanıyor. Odaklanmamak istiyorum ama çok zor

Az kaldı dayan 5 6 cm olunca daha kolay ılerlıomus genelde.. Bi arkadas da benım gibi sıfır sancıyla gitmiş, suni sancıyla normal doğum yapmıs..
Kendi sancıların varken sabretmeye calıs, hayal kur, Baska seyler düşün cidden hatta siyaset vb seyler dusun odaklanma acıya
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

Çok çok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi peki baban?

Kızlar bebiş olalı buralara çok yazamıyorum arada girip okuyorum sadece. Doğum yapacak olanlar sağsalim kucağına alır inşallah.
Kızlar benim bebişin sarılık değeri 9 çıkmıştı doktor hafif sarılık dedi ve gidin ara ara kan vermnfalan demedi sadece emzir dedi . Ama bebişin gözlerinde hala sarılık gibi var bidaha gidip kanda vermedik . Sarılık tam olarak ne zaman geçiyor 14 günlük olduk . ??

Çok çok geçmiş olsun

Bende birinci haftasında gitmiştim değer 11.4 cıktı. Bir hafta sonra tekrar gittim kan tahlili yapmadı bile azalmıştı çok. Ama gözlerinde duruyordu sarı sarı anca geçer. Şu an 17 günlük.

Gözlerdeki sarılık hemen geçmiyor neredeyse bir ay kalıyor. Endişelenme

Kızlar kalça ultrasonu için hangi bölüme alıcaz randevu ya 24 günlük olduk bende annemde kalıyodum pazar günü eve geçicez. Bugünde deprem oldu iyi hissettik eve nasıl geçicem bilmiyorum çocukla nasıl kaçacaksam

Hmm bak bu da farklı bir bakış açısı, bu da mantıklı
Canim benim teşekkür ederim. Toparlayamadım canım ya buna da şükür tabi ancak dikiş ve üst kısmı şişti çok acıyor ağrıyor doktor normal dedi ben iltihap oldu ya da icerde kanama oldu o şişti sandım ama umarım öyle değildir bildiğin dururken de sızlıyor. Ben de bebek hariç iş yapamıyorum bazen kahvaltı vb falan annemin işi olunca . Oğlan beni emzik yapıyor bıraktığım an karnı tok altı temiz ama ağlıyor falan gaz da olabilir bilmiyorum. Kızım çok mizmiz üzüntüden hasta oldu yemek yemiyor İştahı kötü kusuyor falan aslında arası kısa kıskançlık olmaz diyordum ama resmen üzülüyor. Eşim de ise başlayacak ne yapcam bilmiyorum nasıl yeteceğim cunku annemle durmuyor. İndir kaldır da yapamıyorum ağır kaldırmam yasak . Kizim cok mizmiz inan sastim kaldim .. onla ilgilensem oğlan emmek istiyor . Hayırlısı diyelim ..
Contractubex kullanmıştım yine onu kullanıyorum. Fiyatı pahalı ne kadardı tam hatırlamıyorum
Ise yaramış miydi?
Ocean d vitamini ve kreme 685 lira verdim
Hay maşaallah
Ben scarex jel kullanıyorum ama daha bir etkisini göremedim çok minik bir şey hemen bitiyor. Ben unutuyorum bir de kargaşadan sürmeyi günde 1 kez sürüyorum ondan da olabilir
Hmm ben de karar vermedim bunlardan birine
Ne güzel ne hoş bir doğum hikayesi bu böyle çok sevindim canım benim hayırlı mübarek olsun gözün aydın.. Ah ah gözümde canlandı mazi resmen şimdi normal doğum yapsam hoplar zıplar kuvvetde olurdum sezeryan sonrası toparlanma iyileşme süreci cidden uzunmuş.. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah

Rabbim esirgesin Allah korusun. Çocuk doktorundan randevu alacaksınız.

Bebeğimin pazar günü 40 ı çıkacak hala sarılığı var değeri 7 ila 9 arasında degisiyo doktor hiç sorun yok dedi süt sarılığıymış uzamış sarılık oluyormuş sık sık emzir dedi sadece.İnternetten baktığım kadarıyla bazen 3 aya kadar sürebiliyormuş umarım o kadar devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…