Bebeğimi yatıracaklar durumu kötüleşmiş ben onunla hastane kalıcam büyük oğlumda rahatsız nasıl duracak nasıl olacak şaşırdım çok üzgünüm nasıl bu hale geldi minicik daha nasıl acılar yaşıyor sonuçları bekliyorum
Ben ilkinde 10 11 aylık adet olmuştum anlamadım vallahiBenimde bitmişti rengi açıktan yeniden başlamış sanırım adet kanı canım dongunuz başladı
Canım çok geçmiş olsun, her şey üst üste gelmiş şuan hayatında ama inşallah hemen toparlayacak minik, abisi de iyileşecekBebeğimi yatıracaklar durumu kötüleşmiş ben onunla hastane kalıcam büyük oğlumda rahatsız nasıl duracak nasıl olacak şaşırdım çok üzgünüm nasıl bu hale geldi minicik daha nasıl acılar yaşıyor sonuçları bekliyorum
Canım çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirBebeğimi yatıracaklar durumu kötüleşmiş ben onunla hastane kalıcam büyük oğlumda rahatsız nasıl duracak nasıl olacak şaşırdım çok üzgünüm nasıl bu hale geldi minicik daha nasıl acılar yaşıyor sonuçları bekliyorum
Canım benimki de çıkardığı halde kıvranıyor, ağlamıyor ama kıpkırmızı oluyorDoğurcaz diye az heyecan yapmadık normaldirsenin bebişin gazını çıkartıyor pna rağmen mi gaz sancısı oluyor ? Benim kızım gazını çok güzel çıkartıyo ama 2 gündür sürekli ıkınıyo geceleri uykusu bile bölünüyo sinirim bozuldu artık direndim gaz ilacı vermiyim diye ama vericem onun canı yandıkça benim içim sızlıyo
2 cm açılmam varmış. Ama sancılar da 2-3 dakikada bir geliyor. Makinede 150 leri görüyorum. Çok canım yanıyor. Odaklanmamak istiyorum ama çok zor
Bi avazda inşallah2 cm açılmam varmış. Ama sancılar da 2-3 dakikada bir geliyor. Makinede 150 leri görüyorum. Çok canım yanıyor. Odaklanmamak istiyorum ama çok zor
Çok çok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi peki baban?Canım çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirAllah kimseyi hastaneye düşürmesin benimde babam mide kanaması geçirmiş bana geç haber verdiler ağlamaktan helak oldum. Tüm hastanede olanlar en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
38 yasında esimSevindim.. Beraber geçireceğiniz vakit artık 3 kişilik olacakbez değiştirme, mama hazırlama, gaz çıkarma en güzel faaliyetler kendini de hazırla, eşini de
Eşin kaç yaşında bu arada?
Çok çok geçmiş olsunCanım çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirAllah kimseyi hastaneye düşürmesin benimde babam mide kanaması geçirmiş bana geç haber verdiler ağlamaktan helak oldum. Tüm hastanede olanlar en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
Bende birinci haftasında gitmiştim değer 11.4 cıktı. Bir hafta sonra tekrar gittim kan tahlili yapmadı bile azalmıştı çok. Ama gözlerinde duruyordu sarı sarı anca geçer. Şu an 17 günlük.Kızlar bebiş olalı buralara çok yazamıyorum arada girip okuyorum sadece. Doğum yapacak olanlar sağsalim kucağına alır inşallah.
Kızlar benim bebişin sarılık değeri 9 çıkmıştı doktor hafif sarılık dedi ve gidin ara ara kan vermnfalan demedi sadece emzir dedi . Ama bebişin gözlerinde hala sarılık gibi var bidaha gidip kanda vermedik . Sarılık tam olarak ne zaman geçiyor 14 günlük olduk . ??
Gözlerdeki sarılık hemen geçmiyor neredeyse bir ay kalıyor. EndişelenmeKızlar bebiş olalı buralara çok yazamıyorum arada girip okuyorum sadece. Doğum yapacak olanlar sağsalim kucağına alır inşallah.
Kızlar benim bebişin sarılık değeri 9 çıkmıştı doktor hafif sarılık dedi ve gidin ara ara kan vermnfalan demedi sadece emzir dedi . Ama bebişin gözlerinde hala sarılık gibi var bidaha gidip kanda vermedik . Sarılık tam olarak ne zaman geçiyor 14 günlük olduk . ??
Hmm bak bu da farklı bir bakış açısı, bu da mantıklıContractubex kremi ben gogus ameliyatim sonrasi kullandim hicbir ise yaramadi iz var illakide oluyor bence vucut yapisiyla alakali diye dusunuyorum iz olayi ve pahali bi kremdi yani bi 500 600 u vardir. Ben doktoruma iz icin krem kullanacakmiyim dedim hic gerek yok vucudun iz kalmaya musaitse ne kullansan kalir dedi zaten estetik dikis attim kalsada incecik bi cizgi olacak dedi o yuzden almadim ben
Canim benim teşekkür ederim. Toparlayamadım canım ya buna da şükür tabi ancak dikiş ve üst kısmı şişti çok acıyor ağrıyor doktor normal dedi ben iltihap oldu ya da icerde kanama oldu o şişti sandım ama umarım öyle değildir bildiğin dururken de sızlıyor. Ben de bebek hariç iş yapamıyorum bazen kahvaltı vb falan annemin işi olunca . Oğlan beni emzik yapıyor bıraktığım an karnı tok altı temiz ama ağlıyor falan gaz da olabilir bilmiyorum. Kızım çok mizmiz üzüntüden hasta oldu yemek yemiyor İştahı kötü kusuyor falan aslında arası kısa kıskançlık olmaz diyordum ama resmen üzülüyor. Eşim de ise başlayacak ne yapcam bilmiyorum nasıl yeteceğim cunku annemle durmuyor. İndir kaldır da yapamıyorum ağır kaldırmam yasak . Kizim cok mizmiz inan sastim kaldim .. onla ilgilensem oğlan emmek istiyor . Hayırlısı diyelim ..yildizsavascisi canım nasılsın? Ağrıların nasıl? Ben birkaç gündür iyiyim ama daha bebek bakımı dışında hiçbir iş yapamıyorum. Sende birde çocuk var, inşallah sen benden daha hızlı toparlarsın. Bebekle telefonumun varlığını bile unuttum takip edemiyorum artık forumu, fırsat bulmuşken yazayım dedim
Ise yaramış miydi?Contractubex kullanmıştım yine onu kullanıyorum. Fiyatı pahalı ne kadardı tam hatırlamıyorum
Hay maşaallahOcean d vitamini ve kreme 685 lira verdim
Hmm ben de karar vermedim bunlardan birineBen scarex jel kullanıyorum ama daha bir etkisini göremedim çok minik bir şey hemen bitiyor. Ben unutuyorum bir de kargaşadan sürmeyi günde 1 kez sürüyorum ondan da olabilir
Ne güzel ne hoş bir doğum hikayesi bu böyle çok sevindim canım benim hayırlı mübarek olsun gözün aydın.. Ah ah gözümde canlandı mazi resmen şimdi normal doğum yapsam hoplar zıplar kuvvetde olurdum sezeryan sonrası toparlanma iyileşme süreci cidden uzunmuş.. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallahAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Rabbim esirgesin Allah korusun. Çocuk doktorundan randevu alacaksınız.Kızlar kalça ultrasonu için hangi bölüme alıcaz randevu ya24 günlük olduk bende annemde kalıyodum pazar günü eve geçicez. Bugünde deprem oldu iyi hissettik eve nasıl geçicem bilmiyorum çocukla nasıl kaçacaksam
Bebeğimin pazar günü 40 ı çıkacak hala sarılığı var değeri 7 ila 9 arasında degisiyo doktor hiç sorun yok dedi süt sarılığıymış uzamış sarılık oluyormuş sık sık emzir dedi sadece.İnternetten baktığım kadarıyla bazen 3 aya kadar sürebiliyormuş umarım o kadar devam etmezKızlar bebiş olalı buralara çok yazamıyorum arada girip okuyorum sadece. Doğum yapacak olanlar sağsalim kucağına alır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?