Kızlar emerken sesli nefes alıp vermesi burnunun tıkandığına mı işaret? Çok korkuyorum öyle olunca. Yarın doktora randevumuz var zaten 15. günü solucan doktora da ama neden böyle nefes alıp veriyor kiserum uyguluyorum burnuna aspiratörle hiç birşey de gelmiyor. Neden olur sizce normal mi yani
Geçmiş olsun, tekrarlamaz umarım. Bizi kalça usg randevusu için (doppler ultrason) radyolojiye yönlendirdiler. Çocuk Doktoru çıkışı oradan aldık randevuyu.Kızlar kalça ultrasonu için hangi bölüme alıcaz randevu ya24 günlük olduk bende annemde kalıyodum pazar günü eve geçicez. Bugünde deprem oldu iyi hissettik eve nasıl geçicem bilmiyorum çocukla nasıl kaçacaksam
Çok şükür daha iyi o kadar korktum ki gözleri filan dönmüştü, Allah kimseyi hastalıkla sınamasınÇok çok geçmiş olsun
Daha iyiymiş ben emzirdiğim için söylememişler sabah 6 dan beri hastanedelermiş. Annemde tek korkmuş önce kardeşime haber vermiş sonra bana çocuğu bırakıp gittim mama söyleyin dedim. Eve gönderdiler beni çok şükür daha iyiymiş eşim aradı. En önemlisi sağlık gerçekten çok korktukÇok çok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi peki baban?
Şu degerle öğrendim hamilelik ama ilerlermi diye baya stres yapmstm sürekli size yazıyordum ve bugün o hamilelgn sonuna geldm normal doğum yaptım arkadaşlar çok şükür bebeğim de iyi ama bn mahvoldum dün suni sancı verdiler acilmam 0 di mahvettiler beni dünden beri. Dikişlerm var ağrıyor baya uykuszm sütüm de çok az az geliyor ama çok şükür atlattm bu sabah 3 15 te doğum yaptım
Devamlı masaj yap canım. Lahana yaprağı koy. Ya da sıcak havlu.Kızlar bu arada benim dün ateşim filan çıkmıştı ya içimde ürperti var diyordum az önce duşa bir girdim. Sağ göğsüm kıp kırmızı olmuş, sanırım bu da mastit oluyor. Kitle kitle içi ama sağdım pek sütte çıkmadı 30 cc çıktı. İlk defa böyle bir mastit şekli görüyorum
Canım cok gecmiş olsun cok üzüldüm allah şifa versinÇok şükür daha iyi o kadar korktum ki gözleri filan dönmüştü, Allah kimseyi hastalıkla sınamasın
Daha iyiymiş ben emzirdiğim için söylememişler sabah 6 dan beri hastanedelermiş. Annemde tek korkmuş önce kardeşime haber vermiş sonra bana çocuğu bırakıp gittim mama söyleyin dedim. Eve gönderdiler beni çok şükür daha iyiymiş eşim aradı. En önemlisi sağlık gerçekten çok korktuk
Soguk lahana cok ise yarıyormus aklında olsun elle de sag masaj yaparakKızlar bu arada benim dün ateşim filan çıkmıştı ya içimde ürperti var diyordum az önce duşa bir girdim. Sağ göğsüm kıp kırmızı olmuş, sanırım bu da mastit oluyor. Kitle kitle içi ama sağdım pek sütte çıkmadı 30 cc çıktı. İlk defa böyle bir mastit şekli görüyorum
Benim oğlum gün içinde yatağında uyuyor ama gece olunca geceyi anlıyor mu bilmiyorum yatağına koyunca 10 dk sonra uyanıyo yanıma aliyorum yatarak emiyo uyuyunca kaliyo yanımda 3,3 buçuk saat uyuyo şaka gibi yaaKızlar benim kız hiç yatağında yatmıyor ya sadece kucakta uyumak istiyor reflü yatağına yatırıyorum başlıyor ağlamaya sallanan ana kucağına koyuyorum yine aynıyatağında uyusa en az 2 saat bende rahat yatacağım ama yok sizde durumlar nasıl?
Bizimkide gündüzleri yatağında uyuyor geceleri şaka gibi koyduğum an başlıyor ağlamayaBenim oğlum gün içinde yatağında uyuyor ama gece olunca geceyi anlıyor mu bilmiyorum yatağına koyunca 10 dk sonra uyanıyo yanıma aliyorum yatarak emiyo uyuyunca kaliyo yanımda 3,3 buçuk saat uyuyo şaka gibi yaa
Gerçekten bu bebekler şaka gibiler,neyse onlarda bizde sürece alışacağız inşallahBizimkide gündüzleri yatağında uyuyor geceleri şaka gibi koyduğum an başlıyor ağlamayabizim beslenme saatleri 2 saatte bir üstüne 3 saatte birde süt sağmam lazım gerçekten geceleri beni çok zorluyor
Kızlar benim de bebeğim de gözünde arpacık galiba diyorlar çıktı iki gündür çok kötü yaş geliyor capaklaniyor birde öksürüyor bugün üç dört defa dra götüreyim mi yoksa evde yapabileceğim bir şey varmı sağlık ocağına gitsem oradaki Dr birşey yapabilir mi acaba
Bir emzirme danışmanı ve yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olarak net ve kesin olarak yapmanız gereken 3 saatte bir az süt gelse bile 15-20 dakika elektirikli pompa ile sağmak. Onun dışında sıcak uygulamadan kaçının çünkü sıcak uygulama süt salınımı arttırır, sizin zaten süt biriktiriği için sertlik oluyor. Ilık suyun altına oturun gögüslerinizi bastırarak masaj yapın. Hatta sizinle birisi de duşa girip sırtınıza masaj yaparsa çok iyi gelir.Kızlar bu arada benim dün ateşim filan çıkmıştı ya içimde ürperti var diyordum az önce duşa bir girdim. Sağ göğsüm kıp kırmızı olmuş, sanırım bu da mastit oluyor. Kitle kitle içi ama sağdım pek sütte çıkmadı 30 cc çıktı. İlk defa böyle bir mastit şekli görüyorum
Kızlar benim kız hiç yatağında yatmıyor ya sadece kucakta uyumak istiyor reflü yatağına yatırıyorum başlıyor ağlamaya sallanan ana kucağına koyuyorum yine aynıyatağında uyusa en az 2 saat bende rahat yatacağım ama yok sizde durumlar nasıl?
Bir emzirme danışmanı ve yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olarak net ve kesin olarak yapmanız gereken 3 saatte bir az süt gelse bile 15-20 dakika elektirikli pompa ile sağmak. Onun dışında sıcak uygulamadan kaçının çünkü sıcak uygulama süt salınımı arttırır, sizin zaten süt biriktiriği için sertlik oluyor. Ilık suyun altına oturun gögüslerinizi bastırarak masaj yapın. Hatta sizinle birisi de duşa girip sırtınıza masaj yaparsa çok iyi gelir.
Genelde anneler canları acıdığı için veya başka sebeplerden bebeği emzirmediğinden göğüs daha çok şişebiliyor, en doğrusu her zaman önce bebeği emzirmekBende mastit oldgmda önce emzirirdim, sonra sağım yapardım.. Hatta farklı emzirme tutuş şekilleri yapıodum.. O sekılde gecmıstı benım mastit.. Emzirip üstüne sağınca rahatlıo meme kesin
Bende bugün berbat bir gün geçirdim sürekli ağladım resmen anksiyete oluştu bakamayacağım tek başıma kaygısı var. Uykusuz kaldım bugün uykusuzluk beni sanki delircekmişim gibi yaptı çok fenayım uykusuz kalmaktan korkuyorum resmen. Şu kırkımız çıksın eğer toparlanamazsam acil bir yardım alıcwm en güzel zamanlarımız kabusa döndü resmen ya çok üzülüyorum çok mutsuzumOff heleki benim gibi uykuya düşkün biri için dahada tatlıDiğer oğlum kalkmasa en azından küçük arada yarım saatte olsa uyuyor o arada gözlerimi dinlendirirdim ama oda kalkınca işler çok zor oldu birde üstüne bugün oğlumu kucağıma aldım ondanmıdır ameliyat yerim ve belim acayip ağrıyor yaşadığım en zorlu gece oldu gerçekten
Bende c.tesi doktora gidicem sorup başlıycam ya önerisi neyse onla başlıyım diyorum 2 gün daha idare etcemBende alıcam gaz ilacı yarın doktordan sonra sürekli mıkır mıkır sesler çıkarıyor. Aslında bizimki de çıkarıyor ama yeterli değil sanırım
Evet evet, aileden yardımcı olacak birisi kaldı bizde. ayağa kalkmadım çok. Eğilip kalkmadım kendimi hiç yormadım. Yalnızca tuvalet yemek namaz için ayaklandım.. darısı başınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızAyyy hadi inşallah ya çok mutlu oldum darısı benim de başıma inşallah
Yatak istirahati de yaptınız mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?