Hmm bak bu da farklı bir bakış açısı, bu da mantıklı
Canim benim teşekkür ederim. Toparlayamadım canım ya buna da şükür tabi ancak dikiş ve üst kısmı şişti çok acıyor ağrıyor doktor normal dedi ben iltihap oldu ya da icerde kanama oldu o şişti sandım ama umarım öyle değildir bildiğin dururken de sızlıyor. Ben de bebek hariç iş yapamıyorum bazen kahvaltı vb falan annemin işi olunca . Oğlan beni emzik yapıyor bıraktığım an karnı tok altı temiz ama ağlıyor falan gaz da olabilir bilmiyorum. Kızım çok mizmiz üzüntüden hasta oldu yemek yemiyor İştahı kötü kusuyor falan aslında arası kısa kıskançlık olmaz diyordum ama resmen üzülüyor. Eşim de ise başlayacak ne yapcam bilmiyorum nasıl yeteceğim cunku annemle durmuyor. İndir kaldır da yapamıyorum ağır kaldırmam yasak . Kizim cok mizmiz inan sastim kaldim .. onla ilgilensem oğlan emmek istiyor . Hayırlısı diyelim ..
Ise yaramış miydi?
Hay maşaallah
Hmm ben de karar vermedim bunlardan birine
Ne güzel ne hoş bir doğum hikayesi bu böyle çok sevindim canım benim hayırlı mübarek olsun gözün aydın.. Ah ah gözümde canlandı mazi resmen şimdi normal doğum yapsam hoplar zıplar kuvvetde olurdum sezeryan sonrası toparlanma iyileşme süreci cidden uzunmuş.. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah