2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gaz ilacına henüz başlamadım c.tesi 1 aylık kontrolü var o zaman doktora sorup başlayacağım. Probiyotikle gaz ilacını birlikte kullanınca daha etkili oluyormuş sanırım. Bazen kusuyor canım ama aşırı değil çok az üşütmemiştir fazlasını her bebek çıkartır endişe etme kötü düşünme canısı

Bende işe yaramadı ya

6 yaşında bi kızım ve 21 aylık oğlum var mecbur ayaklanmak durumunda kalıyorum. Ama yinede kendimi yormamak için çabalıyorum. Umarım vaktini bekler benim bebeğimde. Çok teşekkür ederim cevabınız için güle güle büyütün

Var mı sling tavsiyesi? Hoş belimde pek sağlam değil bu aralar ama babasına paslarım belki
Bu sayfadan almıştım, bende skolyoz var. Doğumdan sonra da ara ara vuran bir bel ağrım var ama herhangi bir yük hissetmedim slingte. Hatta bugün annemlere de gittim slinge koyup. Tabi kilosunun henüz düşük olması da etkili olabilir

Eklentiler

• IMG_7428.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için akşama kadar havayla rahatlamadığı için branşları da dolu nefes alması sorun var riske atmadılar yatış verdiler ama ben hiç iyş değilim zaten kaç günün uykusuzluğu vardı birde bugün sabahtan beri hastanedeydik yatış katına çıktık oğlum kucağımda bayıldım şükür onu alıp beni tuttular düşmedik ama sanırım bedenim artık gitmiyor bebeğimin zaten iki elinide deldiler hiç dayanamıyorum her yer hastalık kaynıyor lütfen siz dikkat edin kimseyle görüşmeyin gerekirse çok zor

Cok geçmiş olsun. Allah sifa versin kuzuna.

Bu burun tıkanıklığından sonra ben de eve buhar makinesi almak istiyorum kızlar. Önereceğiniz marka model var mı?

Bu burun tıkanıklığından sonra ben de eve buhar makinesi almak istiyorum kızlar. Önereceğiniz marka model var mı?
Kesinlikle nexus al yada onun gibi fişi olmasın her yere taşınıyor kolay çocuk uyurkende verebiliyorsun ve buhar çıkışı diğerlerine göre daha iyi klasik diğerlerinden alacaksanda omron tavsiye ederim diğerleri adamı çıldırtıyor

Yatıyoruz hastanede beraberiz ama durumu iyice kötüleşti anlamadım o kadar havaya rağmen iyice tıkandı gözleri akmaya başladı üstüne nefesi çok değişik alıp veriyor haline dayanamıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanır

Nebulizatör değil canım normal buhar makinesi istiyorum. Odayı nemlendirmek için.

Medipol mega da mesut Okur var onun sayesinde kızımdaki bronşit atlattık 2 yıl takibinde kaldık ama büyüğünce bıraktık Dr

Peki canım öyle yapicam daha 15 günlük inşallah önemli bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…