Bende bugün berbat bir gün geçirdim sürekli ağladım resmen anksiyete oluştu bakamayacağım tek başıma kaygısı var. Uykusuz kaldım bugün uykusuzluk beni sanki delircekmişim gibi yaptı çok fenayım uykusuz kalmaktan korkuyorum resmen. Şu kırkımız çıksın eğer toparlanamazsam acil bir yardım alıcwm en güzel zamanlarımız kabusa döndü resmen ya çok üzülüyorum çok mutsuzum
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için akşama kadar havayla rahatlamadığı için branşları da dolu nefes alması sorun var riske atmadılar yatış verdiler ama ben hiç iyş değilim zaten kaç günün uykusuzluğu vardı birde bugün sabahtan beri hastanedeydik yatış katına çıktık oğlum kucağımda bayıldım şükür onu alıp beni tuttular düşmedik ama sanırım bedenim artık gitmiyor bebeğimin zaten iki elinide deldiler hiç dayanamıyorum her yer hastalık kaynıyor lütfen siz dikkat edin kimseyle görüşmeyin gerekirse çok zor
Çok geçmiş olsun Allahım şafi ismi hürmetine hastalıktan eser kalmayacak şifalar versin kimseyi Rabbim evladının derdi ile sınamasın canım bu günleri atlatacaksınız Allahın izniyle inşallah en kısa sürede
Oof oof. Açık açık söyle canımı sıkıyor böyle konuşmaların falan diye. Ne hissettiğini düşünemeyebilir, kötü niyeti yoktur ama söylemen gerekiyordur belki.
Evet evet, aileden yardımcı olacak birisi kaldı bizde. ayağa kalkmadım çok. Eğilip kalkmadım kendimi hiç yormadım. Yalnızca tuvalet yemek namaz için ayaklandım.. darısı başınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hastane dışında iletişim de sağlanabiliyor mu? Esenler medipoldekilerle o iletişim çok sağlanmıyor, söz konusu çocuk olunca insan daha temkinli olmak istiyor.
Yatıyoruz hastanede beraberiz ama durumu iyice kötüleşti anlamadım o kadar havaya rağmen iyice tıkandı gözleri akmaya başladı üstüne nefesi çok değişik alıp veriyor haline dayanamıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay bebeklerde ilaç tedavisi evde uygulanmıyor, mecburi yatış şeklinde hastanede uygulanıyor. Kendini sakın düşürme, en güvenli yerdesiniz ve kötü bir şey olmasına Kimse izin vermez. Kendini sakın düşürme, sen iyi olacaksın ki çocukların daha iyi olacak
Saat 1den beri ayaktayiz delirmeme kaldi ihliyo kendini sıkıyo kakada yapti gazda cikardi hala kendini sıkıyo derdi ne anlamadim uyuttugum an 5 dk en fazla hemen ihlamalarla kalkiyo cildircam
Saat 1den beri ayaktayiz delirmeme kaldi ihliyo kendini sıkıyo kakada yapti gazda cikardi hala kendini sıkıyo derdi ne anlamadim uyuttugum an 5 dk en fazla hemen ihlamalarla kalkiyo cildircam
Aynı şekilde saat 2den beri aynısını yaşadım. Oturdum onunla ağlıyorum. Altı temiz, süt içti, gazını çıkardım ama her yatağa koyduğumda kıvranıyor ağlıyor. Gerçekten dayanacak gücüm kalmadı
Ya kızlar sanırım kucağa alıştı. Kalbimin üstünde yatsın çok seviyor dalsın diye bekliyorum yatağına yatırıyorum uyanıyor. Fal taşı gibi gözler şu an ben bayılcam uykusuzluktan uyumuyor çocuk ya. Kucağa alınmaması da mümkün değil ki yıkıyor ortalığı almayınca
Benimde aynı öyle kucağımda şuan baktım olmuyor mama verdim hepsini kustu az önce neden olabilir acaba gerçekten annelik çok zor uykusuzluk değil de neden ağlıyor bilememek çok kötü
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için akşama kadar havayla rahatlamadığı için branşları da dolu nefes alması sorun var riske atmadılar yatış verdiler ama ben hiç iyş değilim zaten kaç günün uykusuzluğu vardı birde bugün sabahtan beri hastanedeydik yatış katına çıktık oğlum kucağımda bayıldım şükür onu alıp beni tuttular düşmedik ama sanırım bedenim artık gitmiyor bebeğimin zaten iki elinide deldiler hiç dayanamıyorum her yer hastalık kaynıyor lütfen siz dikkat edin kimseyle görüşmeyin gerekirse çok zor
Sinirimiz bozuldu artık valla sinirden gülüyorum. Gece 3 bizim de başlangıç noktamız. Karnımda da zaten her gün gece 3 de durmazdı. Bu gece ağlayışları ne zaman bitiyor Allah aşkına bana bir tarih verseler kendimi ona göre hazırlayacağım
Yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay bebeklerde ilaç tedavisi evde uygulanmıyor, mecburi yatış şeklinde hastanede uygulanıyor. Kendini sakın düşürme, en güvenli yerdesiniz ve kötü bir şey olmasına Kimse izin vermez. Kendini sakın düşürme, sen iyi olacaksın ki çocukların daha iyi olacak
İnşallah iyi olacağız evet bugün antibiyotik başlanıldı serum vs takıldı gece çok minik ben antibiyotik verilmez sanıyordum olsun hayırlısı böyleymiş demekki iyi olsunda rabbim beterinden korusun bütün yavrucukları
Bir de gerçekten öyle bir yayılıyor ki sizin kediler de öyledir eminim yatakta yer kalmıyor bazen. Bakalım bebek olunca nasıl olacak.
Migren veya mentol taşı diye geçiyor. Şöyle bir kutu. Ben çok faydasını gördüm. Eşim azcık masaj yapıp sürüyordu ve geçiyordu hemen. Bol bol da su içmeni tavsiye ederim.
Fena baş ağrısı başladı bende birkaç gündür. Sen bu taşı hamileyken mi kullanmıştın? Doktor onay vermiş miydi? hamileyken kullanılıyorsa emzirirken de kullanılır mantığıyla soruyorum
Fena baş ağrısı başladı bende birkaç gündür. Sen bu taşı hamileyken mi kullanmıştın? Doktor onay vermiş miydi? hamileyken kullanılıyorsa emzirirken de kullanılır mantığıyla soruyorum
Ben kullandım. Dr falanda sormadım. Kötü haldeydim aklıma bile gelmedi valla.. Ha o başağrıma bir etkisi olmadı migrendi çünkü o ama sonraki hafiflerde yarar gördüm..