2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nasıl geçti geceniz diyecektim. Sen yazmışsın. Daha iyi olacaksınız inşallah.

Asıl sen dikkat et kendine. Guguk kuşu gibi soracağım her aklıma geldiğinde bak. Darılmaca yok ALDIN MI VİTAMİN TAKVİYELERİNİ? KULLANMAYA BAŞLADIN MI?

Çok teşekkür ederim

Maalesef canım eve eşya için döndüğümüzde kapanmıştı eczaneler ailemden biri gelebilirse aldırırım onlara ama bebek bölümü olduğu için küçük bebişler olduğu için ziyaret vs yok

Ben kullandım. Dr falanda sormadım. Kötü haldeydim aklıma bile gelmedi valla.. Ha o başağrıma bir etkisi olmadı migrendi çünkü o ama sonraki hafiflerde yarar gördüm..

Tabii canım, böyle şeyleri sormak insanın aklına gelmiyor bazen. Ben de çok hastayken nefes almak için burun kenarlarıma viks sürerken doktora sormayı hiç düşünmemiştim. Şimdi hazır doktora sorulmuşu varsa bileyim diye sordum
(Viks demişken, o da mentollü ya, şakaklarıma sürsem işe yarar mı acaba)

Sürahi sürahi kahve içiyorum resmen, az kafeinli diye mi etki etmiyor, nedir. Anlamadım hiç.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Tedavinin ne kadar süreceği belli mi? Küveze mi alıyorlar, yoksa yanında kalınabiliyor mu normal yataklı hasta gibi?

Hastaneden çıkınca mutlaka bagırsak için gaz damlası veya probiyotik verdıyse doktor onu kullanırsın, bişeycik olmaz
İki üç gün çe toparlar.. Onlar varya ne atom karınca gücünde bakma öyle ufak tefek olduklarına

Bebekler anne açlığı. Cekersede ağlamış ollaki açlık gaz diye düşünmeyin kizlar

Tabi hastalık bulaşır diye yasak oluyo süt çocugu klınıgınde.. Ama ihmal etme hastanede olsan da iç, mecalin hiç kalmaz true.. Ben beşikten alamıodum eymenı, o dermansızlık bildiğimiz bişey degıl

Anne sütü alan bebekler daha az sancilanip daha az ağlıyorlar .Mutlu sona ulaşıp doyuma ulaşan bebek uyurlarmis .Anne sıcaklığıni ihmal etmeyelim

Ağlayan bebek annesi olarak şunu tecrübe ettim bu arada kızlar kesinlikle bunun çok yararı oldu

Tavan salincak acaib ise yarıyor
Misler gibi uyuyor anne karnında hissediyorlar
Hemen alın

Fena baş ağrısı başladı bende birkaç gündür. Sen bu taşı hamileyken mi kullanmıştın? Doktor onay vermiş miydi? hamileyken kullanılıyorsa emzirirken de kullanılır mantığıyla soruyorum
Dünden beri çıldırıyorum baş ağrısından. İlaç içtim faydası yok. Bu taşı da sürdüm ama bebek sürekli koynumda olduğundan rahatsız olur mu diye düşündüm hemen sildim sonra.
Taşa doktorum onay vermişti zaten krem gibi bir şey de değil. Mentolü geçiriyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…