- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
İnan bende öyleyim yürüyemiyorum ki bacaklarım tutmuyor kemiklerim sızlıyor birde şimdi ameliyat yerim ağrıyor dün zaten dayanamadım bebiş kucağımda yatış yapılırken baygınlık geçirdim bu kadar kötü olacağımı düşünemedim sanırım yada uykusuzluktan öyle oldum antibiyotik ve serumdan sonra oğlum rahatladı o uyuyunca bende uyudum o kadar iyi geldi ki ilk başta hastaneye yatırıldığı için çok üzüldüm ama çocuk o kadar rahatladı ki onu öyle görünce bende rahatladım evde öksürüp boğulmaktan simsiyah oluyordu kuzumTabi hastalık bulaşır diye yasak oluyo süt çocugu klınıgınde.. Ama ihmal etme hastanede olsan da iç, mecalin hiç kalmaz true.. Ben beşikten alamıodum eymenı, o dermansızlık bildiğimiz bişey degıl
Kahve içmeyi denedin mi baş ağrısına iyi geliyor. Önce bi nescafe iç bekle sonra bir fincan türk kahvesi içDünden beri çıldırıyorum baş ağrısından. İlaç içtim faydası yok. Bu taşı da sürdüm ama bebek sürekli koynumda olduğundan rahatsız olur mu diye düşündüm hemen sildim sonra.
Taşa doktorum onay vermişti zaten krem gibi bir şey de değil. Mentolü geçiriyor bence
İyi canım cok sevindim.bence alakalı olabilir insallah tekrarlamazEvet evet bende okudum onu, çok şükür geçtialakası var mı bilmiyorum ama bütün gece o kadar terledim ki 5 kez tişört değiştirdim su gibiydim
Bir an önce bebekte sende iyi olursunuz inşallah. Hastane tedavisi şimdi daha da rahatlatır miniği inşallahİnan bende öyleyim yürüyemiyorum ki bacaklarım tutmuyor kemiklerim sızlıyor birde şimdi ameliyat yerim ağrıyor dün zaten dayanamadım bebiş kucağımda yatış yapılırken baygınlık geçirdim bu kadar kötü olacağımı düşünemedim sanırım yada uykusuzluktan öyle oldum antibiyotik ve serumdan sonra oğlum rahatladı o uyuyunca bende uyudum o kadar iyi geldi ki ilk başta hastaneye yatırıldığı için çok üzüldüm ama çocuk o kadar rahatladı ki onu öyle görünce bende rahatladım evde öksürüp boğulmaktan simsiyah oluyordu kuzum
Canım insallah kısa sürede toparlayacak bebeğin en güvenli yerdesinizİnan bende öyleyim yürüyemiyorum ki bacaklarım tutmuyor kemiklerim sızlıyor birde şimdi ameliyat yerim ağrıyor dün zaten dayanamadım bebiş kucağımda yatış yapılırken baygınlık geçirdim bu kadar kötü olacağımı düşünemedim sanırım yada uykusuzluktan öyle oldum antibiyotik ve serumdan sonra oğlum rahatladı o uyuyunca bende uyudum o kadar iyi geldi ki ilk başta hastaneye yatırıldığı için çok üzüldüm ama çocuk o kadar rahatladı ki onu öyle görünce bende rahatladım evde öksürüp boğulmaktan simsiyah oluyordu kuzum
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Tedavinin ne kadar süreceği belli mi? Küveze mi alıyorlar, yoksa yanında kalınabiliyor mu normal yataklı hasta gibi?
Ben gaz damlası kullanıyorum o ne için ama onu anlayamadımHastaneden çıkınca mutlaka bagırsak için gaz damlası veya probiyotik verdıyse doktor onu kullanırsın, bişeycik olmaz
İki üç gün çe toparlar.. Onlar varya ne atom karınca gücünde bakma öyle ufak tefek olduklarına
İnan bende öyleyim yürüyemiyorum ki bacaklarım tutmuyor kemiklerim sızlıyor birde şimdi ameliyat yerim ağrıyor dün zaten dayanamadım bebiş kucağımda yatış yapılırken baygınlık geçirdim bu kadar kötü olacağımı düşünemedim sanırım yada uykusuzluktan öyle oldum antibiyotik ve serumdan sonra oğlum rahatladı o uyuyunca bende uyudum o kadar iyi geldi ki ilk başta hastaneye yatırıldığı için çok üzüldüm ama çocuk o kadar rahatladı ki onu öyle görünce bende rahatladım evde öksürüp boğulmaktan simsiyah oluyordu kuzum
Dünden beri çıldırıyorum baş ağrısından. İlaç içtim faydası yok. Bu taşı da sürdüm ama bebek sürekli koynumda olduğundan rahatsız olur mu diye düşündüm hemen sildim sonra.
Taşa doktorum onay vermişti zaten krem gibi bir şey de değil. Mentolü geçiriyor bence
Teşekkür ederim canımher hastanenin sistemi farklımı bilmiyorum ama ben yanındayım normal odada beraberiz ama tanıştığım başka bşr annenin bebeği aynı rahatsızlıktan küvezde bebek 28 gün aşağısı olunca küveze alınıyormuş dedi
Ben gaz damlası kullanıyorum o ne için ama onu anlayamadımOyy benim yavrum zaten çok değişik bir çocuk gerçekten böyle büyümüş küçülmüş bir ağırlığı var sakin kuzum
Etraf eczane doludur. 5 dk inip alabilirsin aslında. Hadi bir gayretMaalesef canım eve eşya için döndüğümüzde kapanmıştı eczaneler ailemden biri gelebilirse aldırırım onlara ama bebek bölümü olduğu için küçük bebişler olduğu için ziyaret vs yok
Daha da iyi olacak merak etme. Sen de yavruların da bir an önce toparlanacaksinizİnan bende öyleyim yürüyemiyorum ki bacaklarım tutmuyor kemiklerim sızlıyor birde şimdi ameliyat yerim ağrıyor dün zaten dayanamadım bebiş kucağımda yatış yapılırken baygınlık geçirdim bu kadar kötü olacağımı düşünemedim sanırım yada uykusuzluktan öyle oldum antibiyotik ve serumdan sonra oğlum rahatladı o uyuyunca bende uyudum o kadar iyi geldi ki ilk başta hastaneye yatırıldığı için çok üzüldüm ama çocuk o kadar rahatladı ki onu öyle görünce bende rahatladım evde öksürüp boğulmaktan simsiyah oluyordu kuzum
Bende de at kestanesi jeli vardı. Omzuma sürüyordum ağrı olunca. Oda mentollü. Bende onu sürmüştüm şakalarıma bir ümitTabii canım, böyle şeyleri sormak insanın aklına gelmiyor bazen. Ben de çok hastayken nefes almak için burun kenarlarıma viks sürerken doktora sormayı hiç düşünmemiştim. Şimdi hazır doktora sorulmuşu varsa bileyim diye sordum
(Viks demişken, o da mentollü ya, şakaklarıma sürsem işe yarar mı acaba)
Sürahi sürahi kahve içiyorum resmen, az kafeinli diye mi etki etmiyor, nedir. Anlamadım hiç.
Yok canım maalesef ne başkasının gelmesine nede benim gitmeme izin yok ama olsada bebek tek olduğu için bırakamamEtraf eczane doludur. 5 dk inip alabilirsin aslında. Hadi bir gayret
Yok bence mentolün öyle bir etkisi var
Bende de at kestanesi jeli vardı. Omzuma sürüyordum ağrı olunca. Oda mentollü. Bende onu sürmüştüm şakalarıma bir ümitamas ya tutarsa
Ay yanına çikolatayı unutma, malum onda da kafein varYok bence mentolün öyle bir etkisi varcidden geçiriyor. Benim sadece bu sefer çok şiddetli kafein de işe yaramadı ama şimdi bir fincan daha kahve içeyim
Ayyy çok geçmiş olsun. Spring in ailesinden birine de bi sey mi oldu onu da anlamadım rabbim korusun herkesi . Kızım çok hastaydı, ardından ben hastalandım bugün dizlerimin bağı yok yürüyemiyorum giremedim buraya kac gündür doğru düzgün okuyamadım inşallah herkes iyi olurTrue buyuk oglu da hasta, bebiş de hastanede yatış yaptı.. İnşallah ikisi de düzelir
Ah canım çok geçmiş olsun ya . Biz de hastayız ama gitmedik hastaneye, kızım çok ufak psikolojisi kötü oldu iki gun evde olmayıp babası da hastaneye yanıma gelince , şimdi tekrar hastaneye gidip gözden kaybolmak istemedim direniyorum ama fenayım bacaklarım tutmuyor kızım iki guj önce hastaydı uzuntuden oldu sandim ama degilmis simdi ben de oyleyim yürüyemiyorum resmen . Rabbim sana ve evladına sifa versin hepimizeİnan bende öyleyim yürüyemiyorum ki bacaklarım tutmuyor kemiklerim sızlıyor birde şimdi ameliyat yerim ağrıyor dün zaten dayanamadım bebiş kucağımda yatış yapılırken baygınlık geçirdim bu kadar kötü olacağımı düşünemedim sanırım yada uykusuzluktan öyle oldum antibiyotik ve serumdan sonra oğlum rahatladı o uyuyunca bende uyudum o kadar iyi geldi ki ilk başta hastaneye yatırıldığı için çok üzüldüm ama çocuk o kadar rahatladı ki onu öyle görünce bende rahatladım evde öksürüp boğulmaktan simsiyah oluyordu kuzum
Sağol canım benim Allahtan erkenden fark edilmiş çok şükür iyiymiş belki bugün çıkacak kan değerlerine göreCanım cok gecmiş olsun cok üzüldüm allah şifa versin
Geçmişti ama şimdi okula bırakıp geldim kızı bir baktım yine kıp kırmızı olmuş sağ tarafİyi canım cok sevindim.bence alakalı olabilir insallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?