Çok geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa sürede toparlanırsınızİnan bende öyleyim yürüyemiyorum ki bacaklarım tutmuyor kemiklerim sızlıyor birde şimdi ameliyat yerim ağrıyor dün zaten dayanamadım bebiş kucağımda yatış yapılırken baygınlık geçirdim bu kadar kötü olacağımı düşünemedim sanırım yada uykusuzluktan öyle oldum antibiyotik ve serumdan sonra oğlum rahatladı o uyuyunca bende uyudum o kadar iyi geldi ki ilk başta hastaneye yatırıldığı için çok üzüldüm ama çocuk o kadar rahatladı ki onu öyle görünce bende rahatladım evde öksürüp boğulmaktan simsiyah oluyordu kuzum
Dogum sonrasi kilonu ve boyunu ogrenebilir miyim, s mi m mi alsam bilemedim de :)Dün gelen yanına kargosunu açtım şimdi s bedene tek başıma girebildimİlk iki kopçayı ayakta taktım diğerlerini yatağa uzanarak Berikko
Aman bebişe dikkat edin biz yine bir şekilde atlatıyoruz da bebeklerimiz çok küçük Şuan içim gidiyor onu öyle çaresiz bana bakarken görünce derdinide anlatamıyor sesi tamamen kısıldığı için anlayamıyor bileAh canım çok geçmiş olsun ya . Biz de hastayız ama gitmedik hastaneye, kızım çok ufak psikolojisi kötü oldu iki gun evde olmayıp babası da hastaneye yanıma gelince , şimdi tekrar hastaneye gidip gözden kaybolmak istemedim direniyorum ama fenayım bacaklarım tutmuyor kızım iki guj önce hastaydı uzuntuden oldu sandim ama degilmis simdi ben de oyleyim yürüyemiyorum resmen . Rabbim sana ve evladına sifa versin hepimize
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa sürede toparlanırsınız
Dün gelen yanına kargosunu açtım şimdi s bedene tek başıma girebildimİlk iki kopçayı ayakta taktım diğerlerini yatağa uzanarak Berikko
Ters emzirme diye bişey duymustum o da iyi geliyormus denesene canım normal emzirme pozisyonunun tersi seklinde tutcaksın bebeğiSağol canım benim Allahtan erkenden fark edilmiş çok şükür iyiymiş belki bugün çıkacak kan değerlerine göre
Geçmişti ama şimdi okula bırakıp geldim kızı bir baktım yine kıp kırmızı olmuş sağ tarafÇok sağım yapmak istemiyorum yaptıkça süt çoğalıyor ya ondan oluyor zaten. Zorlada olsa şimdi emziricem o göğsümü boşalsın iyice
61 kilo 1.74 boyDogum sonrasi kilonu ve boyunu ogrenebilir miyim, s mi m mi alsam bilemedim de :)
Biliyor musun ben sağ göğsümü zaten hep ters emziriyordum diğer türlü beceremiyorum tutuşunu. Titreme filan yok ya çok şükür artık emzire emzire boşaltacak inşallah olmadı sağıcam. Uyudu azıcık emip bitiremiyor daTers emzirme diye bişey duymustum o da iyi geliyormus denesene canım normal emzirme pozisyonunun tersi seklinde tutcaksın bebeği
Valla o kadar zor olmadı takmak sabah 9.30 dan beri takıyorum çok rahat değil tabi ama ben inceliceksem her şeye katlanırımAynen ben full yatıom anca takabılıodum o zmnalt karına dogru kopçaları takmak zor oluyo tek basına girebiliyorsan cok da takmana gerek yok mu bılemedm maşallah diyelim.. Darısı benim başıma, yallah kılolar diyiyim dogumdan snra
Neyse cok dolmasına izin vermiceksin artık korseye ne kadar tahammül ediceksin bakalım61 kilo 1.74 boy
Biliyor musun ben sağ göğsümü zaten hep ters emziriyordum diğer türlü beceremiyorum tutuşunu. Titreme filan yok ya çok şükür artık emzire emzire boşaltacak inşallah olmadı sağıcam. Uyudu azıcık emip bitiremiyor da
Valla o kadar zor olmadı takmak sabah 9.30 dan beri takıyorum çok rahat değil tabi ama ben inceliceksem her şeye katlanırımsadece sanırım korse sıktığı için kanamam daha arttı ve pıhtı şekilde geldi ilk kez. Az az geliyordu bazen daha çok pıhtı görünce bir şaşırdım. 40 günü tamamlıcak herhalde bu kanama işi de
Bir de olmayan kotlarımı korseyle giyebildim sanki çok kıyafetim varmış gibi mutlu oldum. Eşime sabah bak korse aldım dedim diyor ki bunlar boş hep spor salonuna gitmen lazım sanki vakit var da
Fenalık geçirene kadar bebek dönsün yine kafa üstü duran ben baya bir tahammül ederim benceNeyse cok dolmasına izin vermiceksin artık korseye ne kadar tahammül ediceksin bakalım
Merhaba ilk hastanede mama verildi. O zamanlar silikon göğüs ucuyla tam boşaltamadığı için bir kere destek verildi. 3100 doğup 2850ile taburcu olduk. Eve geçtiğimizde de yine aynı sorunun olduğu dönemlerde (açlıktan ağlama krizleri tutuyordu) sadece bir kere gece vermeye devam ettim. Doktor kontrolüne gittiğimde ise (6.gün) 3060 gr olmuştu ve doktora geceleri mama verdiğimi söyledim. Başta doktor açlıktan ağlamıyordur dedi ama sonrasında benim kızım aranmalarını görünce bu kız obur, kusmadığı sürece vücudu istiyordur. Aynı şekilde destekle devam edebilirsin dediKızlar merhaba, hem anne sütü hem mama veren annelerim doktor tavsiyesiyle mi yapıyorsunuz ? Yani kiloyu az aldığını doktor mu söylüyor? Sadece anne sütü veriyorum merak ettim açıkcası.Bebekler az mı kilo alıyor o yüzden mi mama veriyorsunuz
Ahahaahhaa dogru sen göbeği düzleyene kadar takarsın azimlisinFenalık geçirene kadar bebek dönsün yine kafa üstü duran ben baya bir tahammül ederim benceyaz olsa edilmez de kışın kıymetini bilelim ve bu yaza bomba gibi hazırlanalım
Hemen denedimBi uygulama varmış bebeğin ağlama sesini dinletince bebegin ne derdi var söylüyormuş indirdiim ama bebekler uyuyor denicem sonra,
chatterbaby diye sizede söylemek istedim belki işe yarayan bişeydir
Öyle düşünme kendini suçlama yeni yeni alısıyoruz bebişlere düzenlerine bebeğine göre takviye yapabilirsin canımKızlar çok vicdan azabı çekiyorum. Dün geceden beri uyumuyordu bebek. Emziriyorum gazını çıkarıyorum altını değiştiriyorum yine de uyumuyordu. Acaba aç mı kaldı diye düşünüp mama verdim ve şu an uyuyor. Benim yüzümden dünden beri aç galibane yapsam sürekli mama takviyesi mi yapsam
1790Kızlar hastaneyi aradım da doğum paketinde kalça ultrasonu yokmuş Acıbadem sigortaya da 1680 dedi. Sen ne kadara yaptırmıştınsoyasosu
Mama verirsem sanki yetemiyormusum gibi hissediyorumÖyle düşünme kendini suçlama yeni yeni alısıyoruz bebişlere düzenlerine bebeğine göre takviye yapabilirsin canım
Çiş durumu nasıl önemli olan o sanırım canım ayrıca yetersiz hissedeceğin hicbir sey yok tek mama veren sen değilsin ve mama kötü bişey değil sonucta anne sütü alıyor bebeğin stres yapma sana kötü düşünceyle soranlara cevaplarını da verMama verirsem sanki yetemiyormusum gibi hissediyorumherkes sütün var mı diye soruyor iyice stres oluyorum. Günde 4-5 kez kaka yapıyordu doyuyor sanıyordum
Psikolojik sınır mı ne anlamadım 1800 dese daha mı pahalı gelecek diye düşünmüşler1790bunlar neden bu kadar küsuratlı fiyat yapmışlar acaba
Haha napıyım ya modumu yüksek tutmaya çalışıyorumAhahaahhaa dogru sen göbeği düzleyene kadar takarsın azimlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?