2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yani günde en az 7 kez bez değiştiriyorum. 4-5 i kakali. Diğerleri de çişli. Sanırım anne sütünü arttırmak için uğraşmam lazım. Doymadigini anlayınca da mama vermeliyim

Yani günde en az 7 kez bez değiştiriyorum. 4-5 i kakali. Diğerleri de çişli. Sanırım anne sütünü arttırmak için uğraşmam lazım. Doymadigini anlayınca da mama vermeliyim
Canım mama doyurucu olduğu için uyumuştur kendini yetersiz hissetme ikizlerim var ve günde 2 bazen 3 kez 30 cc veriyorum onun dışında emziriyorum bazen sık emdiklerinde yetmiyor o zaman takviye yapıyorum genellikle gece yapıyorum ki uyusunlar bende rahat uyuyum diye,
Mama içti sütüm yok açmış diye düşünme lık lık emdiğinden anlarsın yetip yetmediğini daha küçük olduklarıı için herşeye aranırlar da,
Bunu biraz senin çözmen gerekiyor, geceleri verirsen uyur en azından sende dinlenirsin, iaçmış diye üzülme yani çişli bezi kakalı bezide var diyosun demekki doyuyor maşallah diyelim vitamin takviyesi ve süt arttırıcı şeyler tüket tabi faydası olur,

Sağ ol canım. Ben de geceleri vereyim en iyisi. Hem o uyur hem ben. Kendimi çok kötü hissettim ya. Sütümü de artırmaya çalışayım sağ ol

Sen de sanki mamayla ilgili yazmıştın. Vermeyi düşünüyor musun
Yok canım daha doğrusu doktor vermen gerek diyene kadar düşünmüyorum vermeyi.Onun için merak ettim çoğu kişi mama vermeye başlamış doktor tavsiyesi mi yoksa kilo alsın diye anne kararıyla mı diye.Doktor gerek görürse tabi ki veririm bu arada

Mama verirsem sanki yetemiyormusum gibi hissediyorum herkes sütün var mı diye soruyor iyice stres oluyorum. Günde 4-5 kez kaka yapıyordu doyuyor sanıyordum
Böyle düşünürsen olan süt de gider.. Sakın kendini yetersiz hissetme.. Ne demek o ya, süt hiç olmasa noolcak.. Hiç sütü gelmeyen oluyo, naapsın kahrolsun mu.. Öyle bişey yok sil onu aklından.. Süt var ve bebek daha cok istio, millete de çok takıosan sarılık olmasın dıye verıorm deyip geç

Selam anneler bu aptamil mamayi küçük biberonda günde kaç tane biberon veriyim sizce çünkü sütüm hiç yok yetmiyor sürekli ağlıyor yavrucuğum bir tavsiyede bulunun lütfen

Bende aynı birde kendi annem sürekli baskal
arının anneliğini örnek veriyor kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum
İşe yaramaz değiliz hormonlarımız bizi bu hale getirdi Ben destek almaya karar verdim haftaya doktora gidicem ben bu kafayla yaşayamam bugünümde ağlamayla geçti gün geçtikçe kötüleşiyorum sanki

Hastane dışında iletişim de sağlanabiliyor mu? Esenler medipoldekilerle o iletişim çok sağlanmıyor, söz konusu çocuk olunca insan daha temkinli olmak istiyor.
Telini almadık sanırım canım Dr benim kız şuan 9 yaşında inan unuttum ama birtek o Dr un tedavisi iyi gelmişti bahcelievler medicalpark daki profesör Dr bile işe yaramamışdı tam bir çocuk sever Dr mesut Okur inanın stetoskop bile ısıtıp bakardı hiç bir Dr onu görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…