2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İlk kızımda ne doğum yaptığımda ne de doğumdan sonra asla mama kullanmadım çünkü doktor gerek görmedi normal seviyede kilo alımı vardı hatta iki aya uzayan bir sarılık da mevcuttu kullandırmadı süt yeterlidir diye. Ama ikinci kızımda baştan damak çene gelişmeden doğduğu için ve kilosu çok düşük olduğu için mama+ süt ile devam etmemi istedi. Bugünkü kontrolde de günde sadece 4 defa 30 cc mama vermemi söyledi. Bu sayı gitgide azalacak dedi. Bence doktorunuza bir danışın.

Bizde de Rh uyuşmazlığından uzayan sarılığımız var.Kendii kendine mi geçiyor bu acaba

Ben doymadigini dusundugum icin ara ara mama veriyorum surekli emmek istiyo yoksa

Bizde de Rh uyuşmazlığından uzayan sarılığımız var.Kendii kendine mi geçiyor bu acaba
Bizimkinde böyle bir sorun yoktu ama yine de sarılık iki ay sürmüştü. İki üç saate bir emzir denildi bana. Bi de çocuk kilo alıp çiş sayısı yeterliyse çok sorun etmemişti benim doktorum. Mutlaka doktorunuza danışın eğer yeterli kilo alımı yoksa mama takviyesini sorun. Benim kızım hala memeyi tutamıyor devamlı sağıp veriyorum

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Migren atağım geçmeyince acile geldim. Doktora emzirdiğimi söyledim ancak novalgin vermiş. Serum olarak takıldı. İnternette 48 saat emzirilmemesi gerektiği yazıyor. Başına gelen veya fikri olan var mı çok mutsuzum şu an.

Suni sanciyla dogumu baslatilan birileri var mi ? Artik pazartesi gunu dogumum olacak, suni sanci ile denenecek ( suan acilma sanci su nisan yok) olmazsa sezaryen olacagim kizlar, umarim hem suni sanci hem sezaryen acisi cekmem :))

Kızlarım, oğlum dün doğdu. 40+2’de doğum başlatılmaya ramak kala. Ben biraz zorlandığım için epidural aldım. İyi ki de almışım pamuk gibiydi sonrası. Bebeğimin minicik ağzı burnu nasıl güzel Çok şükür iyiyiz ikimiz de. Sütüm henüz yok, o da gece boyu uyuduğu için pek emziremedim. İnşallah bugün sık sık deneyeceğim.

Ftsklc47 Berikko drygg sizler nasılsınız?

Bu taktiği kullanıcam zaten Rh uyuşmazlığından hafif sarılığı var bahanem olur milletin lafıyla uğraşamam

Suni sanciyla dogumu baslatilan birileri var mi ? Artik pazartesi gunu dogumum olacak, suni sanci ile denenecek ( suan acilma sanci su nisan yok) olmazsa sezaryen olacagim kizlar, umarim hem suni sanci hem sezaryen acisi cekmem :))
Canım benim 2 cm açılmadan sonra side attack dedikleri bir hapla açılmam hızlandırıldı. Oxitosin değil ama işlevi çok benzerdi bir anda sancılarımın yoğunluğu arttı

Çocuk doktorumuz tek seferde emzirmenin kesilmesine gerek olmadığını ama bir daha novalgini asla almamam gerektiğini söyledi. Aklınızda olsun kızlar
Bir de şu bilgiyi göndermiş.

Eklentiler

• dcd4979c-e96e-47f8-9412-c61538d0cbf9.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 63
Sen her yazdığında kendimi görüyorum sen bensin
Bugün gene ağladım hiç iştahım yok. Korkuda sarmaya başladı. Pazar günü evime dönüyorum. Bebekte gün geçtikçe aksileşiyor. Dün sabah saat yediye kadar ayaktaydım annem artık acıdı da aldı yedide 9’a kadar uyur uyanık yatabildim. Gün içinde de annem alıyor oyalıyor iki saat uyuyorum. Şimdi evde sıfır uyku ev işi yemek bulaşık dert katlanacak. Keşke gerizekalılık yapmasaydım da hamileyken psikoloğa gitseydim. Gerçekten hayatımda hiç bu kadar kendimi çaresiz hissetmemiştim. Bebek uyuyunca sende uyu diyorlar iyide durmuyor uyumuyor ki. Gece tüm gün ayakta şimdi de saat beşten beri uyumuyor ağlıyor.

Benim de öyle bütün gece uyumadı. Gündüz mama verdim uyudu ama o esnada da ancak yemek çamaşır derken uyandı. Artık uykusuzluktan delirmeme ramak kaldı. Eşim de çalışıyor saat 8de geliyor. Gidecek kimse de yok. Ama dayanacaz mecbur bugünler de gecicek. İmkanın varsa online terapi alabilirsin

Biz doktora gittik kızlar bebiş 4080 olmuş çok şükür iyi, ağzının içindeki pamukçuk geçmemiş. Karbonatlı şeyi yapıcam geçmezse diye ilaç yazdı. Göğsümü gösterdim hemen boşalt çok kötü olmuş antibiyotik verirler dedi boşaltmazsan. Kalça usg İçinde randevu aldım haftaya cumartesi inş onu da atlatırız.

Bir de kızlar büyük kızımı da götürdük 5 binlik kan tahlili aldılar Acıbadem sigortayla ödediğimiz fiyat. Bizim ki tamamlayıcıymış eskiden böyle değildi. Martta yenilenecek sigorta tamamlayıcı yaptırtmam artık, özel aşılar ne zaman başlıyordu Marta kadar umarım yoktur çünkü sanırım onları da karşılamaz

Bizimkide gece 1 bucuktan 8e kadar uyanikti agladi ikindi ihladi bi huzuru yoktu 8 de uyudu 9 da uyandi gun icinde hic uyumdi bayilmak uzereyim bende bogazlarimda bi agri basladi yorgunluktanmi neyden anlamadim su saat oldu hala iki uyuyup uyaniyo mama verdim yinede uyumadi cildirmak uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…