2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım sana danışmak istediğim bir durum var.simdi benim oglum 35 günlük oldu hala daha uyanip da emmede sorun yasiyor.memeye geliyor bir kac dakika emip uyuyor.uyandirsam da emmiyor.saatte bir bunu yapiyor.sutu sagmam gerekir mi süt cekilmesin diye.bir de gün içinde saginca iki.memeden 60 cc çıkıyor.35 gün icin miktar az mi.bebek.kac saat böyle az az emerse sagmam gerekir süt cekilmesin diye.

Tek başınıza mı bakıyorsunuz

yildizsavascisi kuzum doğumdan sonraki 1 ay 4.trimester olarak geçiyor. Bebeğin anne karnında olduğunu sanması yüzünden sürekli temas istiyorlar. Benim bebemde öyle. Uyanıyor sırf memede tekrar uyumak için iki çekip tekrar dalıyor. Bugün sabah 10 dan öğlen 3 e kadar sürekli kucağımdaydı. Neyseki daldı birkaç saatir. Bugün benim 12.günüm ve ağrılarım çok çok hafifledi, ilk 4 gün ölücem sanmıştım ama sonra ne ara hafifledi farkına bile varamadım. Annem bugün evine gidiyor bende artık yalnızım bebeğin üstünü değiştirmeyi bile doğru düzgün bilmiyorum Herşey yolunu bulacak bir şekilde.

Tek başınıza mı bakıyorsunuz
Annem var ama o da zapdedemiyo gece illa beni istiyo habire emmek istiyo ve gogusumde uyumak istiyo agzinda memeyle oyle olunca annemde hicbisey yapamiyo bende en azindan yat sen uykunu al diyorum tek basima gibi biseyim o yuzden gunduzde esim sabah gidiyo aksam 10 da geliyo o da yardimci olamiyo bana ne zaman gececek su surec gercekten bilmiyorum

Çok sevindim canm ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bizde iyiyz çok şükür benmde daha sütüm yok uğraşıyorum işte

Maşallah bebişe 3. Ay rota 5. Ay rota 2 doz var yakın olarak

20 günlük olcaz biz ve gün geçtikçe aksileşiyor. Eskiden gündüzleri uyurdu en azından artık o da yok. Aksi bisey oldu cıktı cocuk. Bu sefer bende sinirleniyorum o ağlıyor bende ağlıyorum.

Suni sanciyla dogumu baslatilan birileri var mi ? Artik pazartesi gunu dogumum olacak, suni sanci ile denenecek ( suan acilma sanci su nisan yok) olmazsa sezaryen olacagim kizlar, umarim hem suni sanci hem sezaryen acisi cekmem :))

Haftaya carsamba benımde öyle denıcez.. Tabi normal doguma uygunsam.. Degılsem direkt sezeryan

Çok sevındım, maşallah size.. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben carsamba inşallah suni sancıyla denıcez eger normale uygunsam.. Degılsem direkt sezeryan zaten

2.ayda rota var diye biliyorum.. Diğerlerini bilmiyorum..

Çocuk doktorumuz tek seferde emzirmenin kesilmesine gerek olmadığını ama bir daha novalgini asla almamam gerektiğini söyledi. Aklınızda olsun kızlar
Bir de şu bilgiyi göndermiş.
Bir çok makale var . Doktorlarda ikiye bölünmüş durumda. Bazı kaynaklarda tek dozda sıkıntı olmayacağını bazılarında ise 48 saat beklenmesi gerektiğini söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Eve geldim. Pera meme diye ağlıyor. Ben ağlıyorum of çok zor nasıl riske atacağım ki. İnanamıyorum doktorun böyle bir şey yaptığına high risk olarak görünüyor. Yani keşke başka güçlü bir ilaç verselermiş. Ya da razıydım az daha acı çekmeye

Emzirme yapıyorum dedıgın halde mi yaptı bunu doktor

Ayyyy gözunaydin canim Darısı bizlere olsun aynen emdikce gelir insallah sütün
ben aynıyım hala 39+5 tık yok. pazartesi randevum var biraz önümü gorurum umarim

Emzirme yapıyorum dedıgın halde mi yaptı bunu doktor
Evet. Üstelik kendisi not da almış. Emziriyor diye. zaten sütüm az. Sağılmış sütüm yok. Mama veriyorum üzüntüm anne sütünü az alması değil. Meme diye sabaha kadar ağlatacak olmam.

Suni sanciyla dogumu baslatilan birileri var mi ? Artik pazartesi gunu dogumum olacak, suni sanci ile denenecek ( suan acilma sanci su nisan yok) olmazsa sezaryen olacagim kizlar, umarim hem suni sanci hem sezaryen acisi cekmem :))
ben takvim kısmını goremiyorum bi turlu kendimde de.suan tam kac haftaliksiniz.bende pazartesi 40+1 de randevum var ne olacak bilmiyorum karnim inmedi sanci yok

Hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim size bağışlasın

20 günlük olcaz biz ve gün geçtikçe aksileşiyor. Eskiden gündüzleri uyurdu en azından artık o da yok. Aksi bisey oldu cıktı cocuk. Bu sefer bende sinirleniyorum o ağlıyor bende ağlıyorum.
Herkes 40 i cikinca duzelir diyo bana ama sanmiyorum bizde de gunduz uykusu yok 2 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…