2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya kızlar benim 2 3 saat içinde göğüslerimde sertlik olurdu hissederdim süt olduğunu şimdi yumuşak baya, eskisi gibi serlik olmadı bugün mesela. Öyle olunca da süt mü azaldı diyorum. Alakası var mıdır?

Ah kızlar bende kabus gibi 2 gün geçirdim . Geçen gece emzirirken birden mide ağrım başladı ama öyle böyle değil ben kalp krizi geçirdiğimi falan sandım hemen annemle babamı aradım çabuk gelin diye bebeğe onlar baktı biz eşimle acile gittik serumlarla rahatladım gece boyunca bebeğimi hiç emziremedim sabaha karşı tekrar acillik oldum. Sabah olunca gastrolojiye gittim safra kesemde taşlar varmış endoskopi vs derken yine bebeğimi emziremedim tüm gün sağıp döktüm. Öyle hissetti öyle huzursuzdu ki sütüm azaldı resmen

Çok sinir bozucu bir durum, çok haklısın ama yapacak bir şey yok. Olan olmuş. Riske girmemek bence de en iyisi. Çok şükür ikiniz de iyisiniz de emzirememen böyle bir nedenden kaynaklanıyor diye düşünmek lazım. Mama içecekse bile annesinin koynunda içecek

Ben de ilk gebeliğimde röntgen mi kemik yoğunluğu mu ne yüzünden 8-10 saat emziremedim diye çok ağlamıştım, lohusa psikolojisi böyle oluyor maalesef. (Şimdi olsa yine ağlarım tabii) ama sağıp dökmek ne kadar can sıkıcı olsa da teknik olarak sütün artmasına bile faydası dokunabilir bence.

O bende de oldu sertlik yok yumusak ama gogusumu elimle sıkınca sut geliyor yumusamasi sut olmadigi anlamina gelmezmis sende dene bi canim elinle sık geliyorsa sorun yok

O bende de oldu sertlik yok yumusak ama gogusumu elimle sıkınca sut geliyor yumusamasi sut olmadigi anlamina gelmezmis sende dene bi canim elinle sık geliyorsa sorun yok
Aynen sıktım geliyor ama memeyi tutamıyor bu sefer başlıyor ağlamaya. Sert olunca daha iyi tutuyordu bugün hep kaçırdı sinirleniyor bu sefer :))

Merhaba canlar cinsiyet tahmininde bulunabikecek varmı

Eklentiler

• IMG_4408.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_4412.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4445.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
Aynen sıktım geliyor ama memeyi tutamıyor bu sefer başlıyor ağlamaya. Sert olunca daha iyi tutuyordu bugün hep kaçırdı sinirleniyor bu sefer :))
Meme ucunu tutup agzina yerlestirmeyi denedinmi canim diger kolunlada basini memeye dogru bastir agzi tam otursun cekemesin diye yumusak memeyede alisacak mecbur hep oyle guldur guldur sut dolmuyo malesef ne yapalim

Ay kıyamam ya bizimki de öyle göğüste uyumayı çok seviyor. Kalp atışını duyuyorlar da o mu rahatlatıyor acaba. Yatağa yatırdığım an başlıyor bizimki de kucak istiyor illa

Senin yorumlarını çok seviyorum. sağlıklı olmasına bin şükür ama çok çok kızgınım. Bana doktor böyle böyle deseydi ben kabul etmezdim. O ağrıyı çekmeye razıydım. Ben sezaryenden sonra eve geçtiğimde hiç ağrı kesici almadım. O derece dikkat ederim ve dayanırım.
Ben de durduramıyorum Pera ağladıkça ağlıyorum. Kıyafetimin üstünden mememi bulmaya çalışıyor aç değil dudak tiryakisi
Kendi doktorumuz da ilk okey dedi ama sonradan ikilemde kaldı. 24 saat en azından vermeyeceğiz.

İng olarak ekledim ama ispanyolca görünüyo sanırım
Bunu bir okur musun? Ne yapardın?
Fikrine ihtiyacım var

Evet. Üstelik kendisi not da almış. Emziriyor diye. zaten sütüm az. Sağılmış sütüm yok. Mama veriyorum üzüntüm anne sütünü az alması değil. Meme diye sabaha kadar ağlatacak olmam.

Ya o zmn ona göre vermiştir.. Sen neden ilacın hangi grupta olduguna bakma ihtiyacı hissettin? Novalgin çok yuksek Bı agrı kesıcı mı ki? Pek bilmem, parasetemol grubuysa emzirebilirsin cunku

Ya o zmn ona göre vermiştir.. Sen neden ilacın hangi grupta olduguna bakma ihtiyacı hissettin? Novalgin çok yuksek Bı agrı kesıcı mı ki? Pek bilmem, parasetemol grubuysa emzirebilirsin cunku
Araştırıcı ruhum diyelim. Parasetemol grubu olmadığını bildiğim için baktım. İyi ki de baktım. Yüksek risk kategorisinde çünkü

Çok üzüldüm.. Benımde safrada çamur var, 4 5 yıldır benımle yaşıyor bu çamur.. Bende hatta degerlerim çıkınca taş kım filan olmustur diodum ama olmamıs.. Bir arkadasımda dogumdan snra senın gibi olmustu.. Yalnız kötüyü söylemek istemem ama ameliyat filan diyebilirler, hazırlıklı ol diye diyorum.. Bende agrı sızı yapmıo o yuzden gastroenteroloji almıo bnm safrayı, hatta salak umraniye doktoru da alınması lazım dıo bana, dedım agrı yok bısey yok neden alınsın ki gittgi yere kadar gider kafasındayım.. Gastroenteroloji takip eder artık bu raddeden snra..
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyat demezler

Ya çok geçmiş olsun

Araştırıcı ruhum diyelim. Parasetemol grubu olmadığını bildiğim için baktım. İyi ki de baktım. Yüksek risk kategorisinde çünkü

Üzüldüm o zmn..işte her doktorun ipiyle de kuyuya inilmio ama oluyo bunlar soya, bende Eymen eve gelınce grip oldum bademcıklerım şişti, hep zaten dogumdan snra olur bunlar.. Mama vercen yapcak bişey yok

Ben galiba bebeğimi hiç benimseyemeyeceğim.
Böyle kendini şartlama. Buna inandığın için herşey daha da kötüye gider. Kolay bişey değil bir anda bir bebek hayatımıza girdi hayat şeklimiz değişti. Mesela şu an uyudu gece başlayacak ağlamaya genelde öyle oluyor çünkü. Şu an uyumak istiyorum tv izlemek istiyorum telefonda takılmak istiyorum. 2 saat sürem var ve hangisini yapacağıma karar verene kadar süre bitmiş oluyor strese giriyorum. Bugün hastaneye götürdük bebek arabasına koyduk. Bir an bebek arabasını sürerken bu çocuk benim mi şimdi diye kendimi sorgularken buldum. Hele geleceği düşününce Allahım diyorum hep böyle devam edecek. Hep bize bağımlı bir korkutuyor o zaman beni ama bir gözünü açıp bakıyor böyle kokusu falan mis gibi hepsi gidiyor valla:))

Ya sen buraya ilk yazdığında ben de direkt o siteye bakmıştım ama ben yorum yazana kadar senin doktorun yazmış zaten. Adamlar da ikilemde kalmış dediğin gibi. Ben de riske girmezdim ama 48 saat de çokmuş hakikaten, niye öyle acaba.

Aklın kalacağına dişini sıkmak en doğrusu gibi gözüküyor.

24 saatte atılıyormuş vücuttan. Bol bol su içip onu beklemek en mantıklısı. Hala ağlıyor çok üzülüyorum. Babası bendeki kokuyu almasın diye uyutmaya çalışıyor ama nafile

24 saatte atılıyormuş vücuttan. Bol bol su içip onu beklemek en mantıklısı. Hala ağlıyor çok üzülüyorum. Babası bendeki kokuyu almasın diye uyutmaya çalışıyor ama nafile

Ah yavrucuk… mamayla daha kolay uyuma şansı yüksek neyse ki.

Bana işlem sonrası sütümü sağıp döktüğüm süreçte yoğurt yememi önermişlerdi bu arada. Sıkmamaya çalış canını, yarın bu saatlerde kavuşmuş olacak bebiş memesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…