2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım emzik denedin mi hiç çok huzursuz olursa rahatlar belki dudak tiryakiliği bazen benimde işime geliyor biberondan sonra red olmasın diye turuyorum alıştırmamaya çalışıyorum bi yandanda ikisiyle bu zor olur yoksa ama belki 1 gece emzik rahatlatır perayı

İnşallah 3 ay ilaç tedavisi verdi şimdilik eriyor mu diye bi bakıcaz allahtan ilaçları emzirirken kullanabiliyorum. Ama ağrısı çok berbat hamilelik sonrası karşılaştığımız bi durum dedi doktor mide ağrılarınızı ihmal etmeyin

24 saatte atılıyormuş vücuttan. Bol bol su içip onu beklemek en mantıklısı. Hala ağlıyor çok üzülüyorum. Babası bendeki kokuyu almasın diye uyutmaya çalışıyor ama nafile
Ahh soya seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki evvelsi gün bende böyleydim verdikten sonra gün boyu asla mememden ayrılmadı biraz sabır sonra bol bol özlem giderirsiniz annesi

Of kıyamam Pera’ya keşke doktor daha hassas davransaymış kızmakta çok haklısın Bana da göz damlası vermişti bakmak hiç aklıma bile gelmedi emzirdiğimi söyledim öyle güvendim. Sen çok dikkatli bir annesin, Pera nın iyiliğini düşünüyorsun hiç kendini üzme. 24 saat sonra eskisi gibi seni emecek Belli aralıklarla sütünü sağıp dök istersen, hem taze süt gelsin hem de artsın Özellikle gece memesiz daha zor uyuyorlar inşallah kolaylıkla geçsin bu gece

Emzik ile uyuttuk şimdi. Daha önce kriz anında yine beş dakikalığına vermiştim. Emziği kabul ediyor neyseki
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Bol bol su içip sağacağım artık sürekli.

İlaç ne verdi canım merak ettim de işte benımde mide kavrulmaları böyle ağrı gibi oluyor, iki büklüm kalıyorum.. Tahmın edıorm zaten mide karacıger bırbırıne paralel organlar.. İnşallah ilaçla düzelir, bana Bi ilaç vermemişlerdi gerçi 4 yıl önce.. Bunda verirler mi bilmiyorum.. Diyorum ya soyaya da dedım, hep dogum sonrası bişiler olur, hiç bir şey olmadı grip olursun yani.. Neyse Allah beterinden korusun inşallah, buna da şükür

Emzik ile uyuttuk şimdi. Daha önce kriz anında yine beş dakikalığına vermiştim. Emziği kabul ediyor neyseki

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Bol bol su içip sağacağım artık sürekli.
Gecmis olsun soyacım. Allah başka dert vermesin. Pera kus acısını çıkarır bu 24 saatin merak etme hiç ağrın geçti mi bari.

Gecmis olsun soyacım. Allah başka dert vermesin. Pera kus acısını çıkarır bu 24 saatin merak etme hiç ağrın geçti mi bari.
sağlıklı olmaları en önemli şey. Geçmişti aslında ama üzülünce geri başladı neyseki bu sefer dayanabileceğim boyutlarda yarın hava güzel olacakmış biraz dışarı çıkarız daha kolay geçer ikimiz için de. Sizin sayenizde biraz daha rahatladım.

İnşallah bir an önce toparlanırım.

Kesinlikle. Ben de gaz sancısından uyumamasina üzülüyordum mesela ama o 1 hastalık değildi. Su an hafif grip olduğu için çok tetikteyim. Biliyorum ki atesi çıkarsa, öksürüğü artarsa yatıracaklar Korkuyorum çünkü 2 cocugum daha var. Cok zor olur bizim icin. Allah korusun Dr un dediklerini yapıp geçmesini bekleyeceğiz.

Umarım hiç ateşi çıkmadan hemen geçer . Hiç bir bebek hiç bir çocuk hasta olmamalı.

ben takvim kısmını goremiyorum bi turlu kendimde de.suan tam kac haftaliksiniz.bende pazartesi 40+1 de randevum var ne olacak bilmiyorum karnim inmedi sanci yok
Benim de 40+1 pazartesiye denk geliyor, sat tarihlerimiz ayni sanirim :)) ay sekilde hic inme yok hic bir belirti olmadan suni sanci verilecek..

Geçmiş olsun canım iğne ne iğnesi bilmiyorum ama ilk oğlumda baş ağrısı için bir iğnede bile 7 saat emzirmemiştim 7 saat sonunda sağıp dökmüştüm hatta çok zorgerçekten şimdi sende neye inanacağını şaşırmışsındır mama versen göğsünün ortasına yatırsan belki sakinleşir

Canım çok şükür ilk krizi atlattık gece uykusuna yattı. Ben de sizi merak ediyorum. Nasılsınız? Ne zaman çıkacaksınız? Büyük oğlun da iyi mi?

Benim de 40+1 pazartesiye denk geliyor, sat tarihlerimiz ayni sanirim :)) ay sekilde hic inme yok hic bir belirti olmadan suni sanci verilecek..
Allah im kolaylik versin ins evet ayniymıs demek ki sat :) ben yaklasik 3 haftadir dr a gitmedim.sıkıntı yoksa gelme dediler o yuzden pazartesi ne diyecekler cook merak ediyorum.bugun arkadasim masaj yap asagi dogru karnina dedi gogus altindan onu yaptim biraz korkarak ve bir saat kadar önce vajinamda gidiklanma gibi hisler oluştu :)

Canım çok şükür ilk krizi atlattık gece uykusuna yattı. Ben de sizi merak ediyorum. Nasılsınız? Ne zaman çıkacaksınız? Büyük oğlun da iyi mi?
Şükür inşallah sorunsuz geçer bu süreç büyük oğlum daha iyimiş bizi soruyormuş sürekli kardeşinin resmini seviyormuş ben bebekle hastaneyim belli değil çıkışımız ama antibiyotik tedavisi 1 hafta sürüyormuş maalesef nasıl olur bilmiyorum minicik canı çok yanıyor ağlarken sesinde çıkmadığı için hiç dayanamıyorum bir önce atlatmak istiyorum inşallah

Kızlar bebeklerde uyku için nasıl bir düzen izlemek gerekli, gece uykusunu nasıl ayarlamalıyım 20 günlük henüz erken belki ama kendim içinde onun içinde bir düzen oluşturmak istiyorum

Öncelikle Bütün doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum henüz olacak olanlara da kolaylıklar diliyorum 6 gün oldu sezeryanla doğum yapalı dunden beridir bedenimin her yerinde ağrı hissediyorum kemiklerim ağrıyormus gibi acaba normalmidir bu durumu yaşayan oldu mu aranizda

Amin canım amin bu ilaçları yazdı

Eklentiler

• IMG_9253.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah size.ne.guzel geçmiş doğumun senn adına çok sevindim.gupe güle büyüsün bebisin geçmiş olsn sana.da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…