Canım emzik denedin mi hiç çok huzursuz olursa rahatlar belki dudak tiryakiliği bazen benimde işime geliyor biberondan sonra red olmasın diye turuyorum alıştırmamaya çalışıyorum bi yandanda ikisiyle bu zor olur yoksaSenin yorumlarını çok seviyorum.sağlıklı olmasına bin şükür ama çok çok kızgınım. Bana doktor böyle böyle deseydi ben kabul etmezdim. O ağrıyı çekmeye razıydım. Ben sezaryenden sonra eve geçtiğimde hiç ağrı kesici almadım. O derece dikkat ederim ve dayanırım.
Ben de durduramıyorum Pera ağladıkça ağlıyorum. Kıyafetimin üstünden mememi bulmaya çalışıyor aç değil dudak tiryakisi
Kendi doktorumuz da ilk okey dedi ama sonradan ikilemde kaldı. 24 saat en azından vermeyeceğiz.
Metamizol: Nivel de riesgo para la lactancia según e-lactancia.org
<p>El metamizol o dipirona es un fármaco analgésico y antipirético derivado de la pirazolona. Administración oral, rectal, intramuscular o intravenosa cada 6 a 8 horas.</p> <p><strong>A pesar de su "<span style="color:#d07327">Compatibilidad limitada</span>", <span style="color:#73ae42">dosis...www.e-lactancia.org
İng olarak ekledim ama ispanyolca görünüyo sanırım
Bunu bir okur musun? Ne yapardın?
Fikrine ihtiyacım var
İnşallahÇok üzüldüm.. Benımde safrada çamur var, 4 5 yıldır benımle yaşıyor bu çamur.. Bende hatta degerlerim çıkınca taş kım filan olmustur diodum ama olmamıs.. Bir arkadasımda dogumdan snra senın gibi olmustu.. Yalnız kötüyü söylemek istemem ama ameliyat filan diyebilirler, hazırlıklı ol diye diyorum.. Bende agrı sızı yapmıo o yuzden gastroenteroloji almıo bnm safrayı, hatta salak umraniye doktoru da alınması lazım dıo bana, dedım agrı yok bısey yok neden alınsın kigittgi yere kadar gider kafasındayım.. Gastroenteroloji takip eder artık bu raddeden snra..
Çok geçmiş olsuninşallah ameliyat demezler
Ahh soya seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki evvelsi gün bende böyleydim verdikten sonra gün boyu asla mememden ayrılmadı24 saatte atılıyormuş vücuttan. Bol bol su içip onu beklemek en mantıklısı. Hala ağlıyor çok üzülüyorum. Babası bendeki kokuyu almasın diye uyutmaya çalışıyor ama nafile
Of kıyamam Pera’ya keşke doktor daha hassas davransaymış kızmakta çok haklısınSenin yorumlarını çok seviyorum.sağlıklı olmasına bin şükür ama çok çok kızgınım. Bana doktor böyle böyle deseydi ben kabul etmezdim. O ağrıyı çekmeye razıydım. Ben sezaryenden sonra eve geçtiğimde hiç ağrı kesici almadım. O derece dikkat ederim ve dayanırım.
Ben de durduramıyorum Pera ağladıkça ağlıyorum. Kıyafetimin üstünden mememi bulmaya çalışıyor aç değil dudak tiryakisi
Kendi doktorumuz da ilk okey dedi ama sonradan ikilemde kaldı. 24 saat en azından vermeyeceğiz.
Metamizol: Nivel de riesgo para la lactancia según e-lactancia.org
<p>El metamizol o dipirona es un fármaco analgésico y antipirético derivado de la pirazolona. Administración oral, rectal, intramuscular o intravenosa cada 6 a 8 horas.</p> <p><strong>A pesar de su "<span style="color:#d07327">Compatibilidad limitada</span>", <span style="color:#73ae42">dosis...www.e-lactancia.org
İng olarak ekledim ama ispanyolca görünüyo sanırım
Bunu bir okur musun? Ne yapardın?
Fikrine ihtiyacım var
Emzik ile uyuttuk şimdi. Daha önce kriz anında yine beş dakikalığına vermiştim. Emziği kabul ediyor neysekiCanım emzik denedin mi hiç çok huzursuz olursa rahatlar belki dudak tiryakiliği bazen benimde işime geliyor biberondan sonra red olmasın diye turuyorum alıştırmamaya çalışıyorum bi yandanda ikisiyle bu zor olur yoksaama belki 1 gece emzik rahatlatır perayı
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Bol bol su içip sağacağım artık sürekli.Of kıyamam Pera’ya keşke doktor daha hassas davransaymış kızmakta çok haklısınBana da göz damlası vermişti bakmak hiç aklıma bile gelmedi emzirdiğimi söyledim öyle güvendim. Sen çok dikkatli bir annesin, Pera nın iyiliğini düşünüyorsun hiç kendini üzme. 24 saat sonra eskisi gibi seni emecek Belli aralıklarla sütünü sağıp dök istersen, hem taze süt gelsin hem de artsın Özellikle gece memesiz daha zor uyuyorlar inşallah kolaylıkla geçsin bu gece
İnşallah3 ay ilaç tedavisi verdi şimdilik eriyor mu diye bi bakıcaz allahtan ilaçları emzirirken kullanabiliyorum. Ama ağrısı çok berbat hamilelik sonrası karşılaştığımız bi durum dedi doktor mide ağrılarınızı ihmal etmeyin
Gecmis olsun soyacım. Allah başka dert vermesin. Pera kus acısını çıkarır bu 24 saatin merak etme hiçEmzik ile uyuttuk şimdi. Daha önce kriz anında yine beş dakikalığına vermiştim. Emziği kabul ediyor neyseki
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Bol bol su içip sağacağım artık sürekli.
Gecmis olsun soyacım. Allah başka dert vermesin. Pera kus acısını çıkarır bu 24 saatin merak etme hiçağrın geçti mi bari.
İnşallah bir an önce toparlanırım.Böyle kendini şartlama. Buna inandığın için herşey daha da kötüye gider. Kolay bişey değil bir anda bir bebek hayatımıza girdi hayat şeklimiz değişti. Mesela şu an uyudu gece başlayacak ağlamaya genelde öyle oluyor çünkü. Şu an uyumak istiyorum tv izlemek istiyorum telefonda takılmak istiyorum. 2 saat sürem var ve hangisini yapacağıma karar verene kadar süre bitmiş oluyor strese giriyorum. Bugün hastaneye götürdük bebek arabasına koyduk. Bir an bebek arabasını sürerken bu çocuk benim mi şimdi diye kendimi sorgularken buldum. Hele geleceği düşününce Allahım diyorum hep böyle devam edecek. Hep bize bağımlı bir korkutuyor o zaman beni ama bir gözünü açıp bakıyor böyle kokusu falan mis gibi hepsi gidiyor valla:))
Kesinlikle. Ben de gaz sancısından uyumamasina üzülüyordum mesela ama o 1 hastalık değildi. Su an hafif grip olduğu için çok tetikteyim. Biliyorum ki atesi çıkarsa, öksürüğü artarsa yatıracaklarsağlıklı olmaları en önemli şey. Geçmişti aslında ama üzülünce geri başladı neyseki bu sefer dayanabileceğim boyutlarda yarın hava güzel olacakmış biraz dışarı çıkarız daha kolay geçer ikimiz için de. Sizin sayenizde biraz daha rahatladım.
Umarım hiç ateşi çıkmadan hemen geçer . Hiç bir bebek hiç bir çocuk hasta olmamalı.Kesinlikle. Ben de gaz sancısından uyumamasina üzülüyordum mesela ama o 1 hastalık değildi. Su an hafif grip olduğu için çok tetikteyim. Biliyorum ki atesi çıkarsa, öksürüğü artarsa yatıracaklarKorkuyorum çünkü 2 cocugum daha var. Cok zor olur bizim icin. Allah korusun Dr un dediklerini yapıp geçmesini bekleyeceğiz.
Benim de 40+1 pazartesiye denk geliyor, sat tarihlerimiz ayni sanirim :)) ay sekilde hic inme yok hic bir belirti olmadan suni sanci verilecek..ben takvim kısmını goremiyorum bi turlu kendimde de.suan tam kac haftaliksiniz.bende pazartesi 40+1 de randevum var ne olacak bilmiyorum karnim inmedi sanci yok
Geçmiş olsun canım iğne ne iğnesi bilmiyorum ama ilk oğlumda baş ağrısı için bir iğnede bile 7 saat emzirmemiştim 7 saat sonunda sağıp dökmüştüm hattaBir çok makale var . Doktorlarda ikiye bölünmüş durumda. Bazı kaynaklarda tek dozda sıkıntı olmayacağını bazılarında ise 48 saat beklenmesi gerektiğini söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Eve geldim. Pera meme diye ağlıyor. Ben ağlıyorum of çok zor nasıl riske atacağım ki. İnanamıyorum doktorun böyle bir şey yaptığınahigh risk olarak görünüyor. Yani keşke başka güçlü bir ilaç verselermiş. Ya da razıydım az daha acı çekmeye
Canım çok şükür ilk krizi atlattık gece uykusuna yattı. Ben de sizi merak ediyorum. Nasılsınız? Ne zaman çıkacaksınız? Büyük oğlun da iyi mi?Geçmiş olsun canım iğne ne iğnesi bilmiyorum ama ilk oğlumda baş ağrısı için bir iğnede bile 7 saat emzirmemiştim 7 saat sonunda sağıp dökmüştüm hattaçok zorgerçekten şimdi sende neye inanacağını şaşırmışsındır mama versen göğsünün ortasına yatırsan belki sakinleşir
Allah im kolaylik versin ins evet ayniymıs demek ki sat :) ben yaklasik 3 haftadir dr a gitmedim.sıkıntı yoksa gelme dediler o yuzden pazartesi ne diyecekler cook merak ediyorum.bugun arkadasim masaj yap asagi dogru karnina dedi gogus altindan onu yaptim biraz korkarak ve bir saat kadar önce vajinamda gidiklanma gibi hisler oluştu :)Benim de 40+1 pazartesiye denk geliyor, sat tarihlerimiz ayni sanirim :)) ay sekilde hic inme yok hic bir belirti olmadan suni sanci verilecek..
Şükür inşallah sorunsuz geçer bu süreçCanım çok şükür ilk krizi atlattık gece uykusuna yattı. Ben de sizi merak ediyorum. Nasılsınız? Ne zaman çıkacaksınız? Büyük oğlun da iyi mi?
Amin canım aminİlaç ne verdi canım merak ettim deişte benımde mide kavrulmaları böyle ağrı gibi oluyor, iki büklüm kalıyorum.. Tahmın edıorm zaten mide karacıger bırbırıne paralel organlar.. İnşallah ilaçla düzelir, bana Bi ilaç vermemişlerdi gerçi 4 yıl önce.. Bunda verirler mi bilmiyorum.. Diyorum ya soyaya da dedım, hep dogum sonrası bişiler olur, hiç bir şey olmadı grip olursun yani.. Neyse Allah beterinden korusun inşallah, buna da şükür
Maşallah size.ne.guzel geçmiş doğumun senn adına çok sevindim.gupe güle büyüsün bebisin geçmiş olsn sana.daKızlarım, oğlum dün doğdu. 40+2’de doğum başlatılmaya ramak kala. Ben biraz zorlandığım için epidural aldım. İyi ki de almışım pamuk gibiydi sonrası. Bebeğimin minicik ağzı burnu nasıl güzelÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Sütüm henüz yok, o da gece boyu uyuduğu için pek emziremedim. İnşallah bugün sık sık deneyeceğim.
@papatyam2147Berikko drygg sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?