2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Kızlar yeni kendıme geldim.. Yazamadm size.. Dün gece kusmuştum sabah 8bucuk gibi bi muz attım agzıma.. 11 gibi doktora geldık.. Yatış verdiler, dogal olarak sezeryan.. Sürekli telefon ve prosedurlerden size yazamadım.. Aksam 7 gibi sezeryana aldılar.. Cesaret ettim spinal olsun hadi dedim, ama spinal de bacaklarım uyuşmadı, genel anesteziye çevrildi.. 9a dogru çıktık odaya.. Çok şükür oğlum ben cok iyiyiz.. Yanımda şimdi mırıl mırıl.. Ama fazla anesteziye maruz kaldgndan asırı aglamıo, alasın dedı doktorlar.. Bide uyandırmak mesele emmiyor, onun haricinde maşallah.. 50cm,3100gr dogdu.. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz bende yürüyüşlere basladım, gaz vsvs işlem tamam.. Tek sıkıntı oturup kalkınca yada kalkıp oturunca... O da yarına çözülür inş.. Destekleriniz için hepinize tşk ederim.. Hepinizi etıketleyemedım.. Eve geceyım inşallah snra yıne sahalara dönerim

Gözünaydın Erken olmasın diyorduk, bak kasım bitmeden anca yetiştin

Çok sevindimmm ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Şükür kavuştun minik oğluna gözün aydın canım benim Maşallah size toparla dön hemen

Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Bende dikkat ediyorum ama sanırım biberonla verirken beceremiyorum. Hava yutuyor avent kullanıyırum. Özel hava çentiği vs diyor ama nasıl oluyor bilmiyorum. Memede nasıl oluyor onu hiç anlamıyorum zaten

Gözün aydın canımm saglıkla kavustunuz sonunda

Gündüzleri geceye nazaran biraz daha iyi uyuyor çok şükür ama yemek bulaşık ev işleri vs duruyor oluyor k
Bence böyle olmaktansa gündüz o uyudugunda biraz uyu yemek bulasık illa yapılabilcek bişey herseye yetişilmiyor zaten bebekle en iyisi vücudu dinlendirmek

Bugüne nasıl başladınız? Geceniz nasıl geçti? Herşey yolunda gidecek ve minik aslanınla evinizde bol bol emişeceksiniz inşallah

Gunde iki su bardagi iciyorum sabah aksam rezene kaynatip icine kimyon atiyordum bi ise yaramadi resmen hep hava yutuyormus emerken yada biberonla mama verdigimde hava yutuyormus karni hep gaz dolu ultrasonda baktilar
Bunu nasıl önleyecekmişiz peki canım

Neyden gaz yaptığını nasıl anlıyorlar canım söyledimi doktor? Listeyi bizle de paylaşabilir misin

Ay içim rahatladı Ya bizim kız emzirme önlüğü gün altında bunalıyor alıştırmam lazım aslında.Valla kuzum bencede çok doğal birşey aslında ama hala bunu sorgulayan insanlar var.Bir de tesettürlüyüm sürekli gömlek tarzı kıyafet giymiyorum uzun tunikler de oluyor mecbur kaldırmam gerekiyor.Ama yalnız olmadığımı bilmek güzel.Yine de azıcık yalancı emzikle oyalansa fena olmazdı Şimdi bir de kaucuk emzik alıp deniycem

Ay inşallah benim kız da bir tane yalancı emzik alır

Pilli harika birşey canım ben çok memnunum

Büyük kızıma uyku için bişey yokmu acaba 4,5 ta uyumuş çocuklar 3 te uyudu şimdi büyük kızıma çorbasını yapıcam hazır olsun uyuklarım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…