Vallaha yıldım ya. Bu gece bi sinir var ama üstümde ağlamayla sonuçlanacak yüksek ihtimalle
Canım bebek uyuduğu aralar dinlensen sen de gündüzleri uyumuyor muBu gece benim en zor gecem olacak sanırım. İki saat uykuyla duruyorum artı bebem az önce uyandı gözleri fal tası gibi bi üçe kadar uyumaz yandımki ne yandım.
Evet ya,Berikko ne yaptın?
GözünaydınKızlar yeni kendıme geldim.. Yazamadm size.. Dün gece kusmuştum sabah 8bucuk gibi bi muz attım agzıma.. 11 gibi doktora geldık.. Yatış verdiler, dogal olarak sezeryan.. Sürekli telefon ve prosedurlerden size yazamadım.. Aksam 7 gibi sezeryana aldılar.. Cesaret ettim spinal olsun hadi dedim, ama spinal de bacaklarım uyuşmadı, genel anesteziye çevrildi.. 9a dogru çıktık odaya.. Çok şükür oğlum ben cok iyiyiz.. Yanımda şimdi mırıl mırıl.. Ama fazla anesteziye maruz kaldgndan asırı aglamıo, alasın dedı doktorlar.. Bide uyandırmak mesele emmiyor, onun haricinde maşallah.. 50cm,3100gr dogdu.. Birbirimize alışmaya çalışıyoruzbende yürüyüşlere basladım, gaz vsvs işlem tamam.. Tek sıkıntı oturup kalkınca yada kalkıp oturunca... O da yarına çözülür inş.. Destekleriniz için hepinize tşk ederim.. Hepinizi etıketleyemedım.. Eve geceyım inşallah snra yıne sahalara dönerim
Gündüzleri geceye nazaran biraz daha iyi uyuyor çok şükür ama yemek bulaşık ev işleri vs duruyor oluyor kCanım bebek uyuduğu aralar dinlensen sen de gündüzleri uyumuyor mu
Çok sevindimmm ömürlü olsunKızlar yeni kendıme geldim.. Yazamadm size.. Dün gece kusmuştum sabah 8bucuk gibi bi muz attım agzıma.. 11 gibi doktora geldık.. Yatış verdiler, dogal olarak sezeryan.. Sürekli telefon ve prosedurlerden size yazamadım.. Aksam 7 gibi sezeryana aldılar.. Cesaret ettim spinal olsun hadi dedim, ama spinal de bacaklarım uyuşmadı, genel anesteziye çevrildi.. 9a dogru çıktık odaya.. Çok şükür oğlum ben cok iyiyiz.. Yanımda şimdi mırıl mırıl.. Ama fazla anesteziye maruz kaldgndan asırı aglamıo, alasın dedı doktorlar.. Bide uyandırmak mesele emmiyor, onun haricinde maşallah.. 50cm,3100gr dogdu.. Birbirimize alışmaya çalışıyoruzbende yürüyüşlere basladım, gaz vsvs işlem tamam.. Tek sıkıntı oturup kalkınca yada kalkıp oturunca... O da yarına çözülür inş.. Destekleriniz için hepinize tşk ederim.. Hepinizi etıketleyemedım.. Eve geceyım inşallah snra yıne sahalara dönerim
Şükür kavuştun minik oğluna gözün aydın canım benim Maşallah sizeKızlar yeni kendıme geldim.. Yazamadm size.. Dün gece kusmuştum sabah 8bucuk gibi bi muz attım agzıma.. 11 gibi doktora geldık.. Yatış verdiler, dogal olarak sezeryan.. Sürekli telefon ve prosedurlerden size yazamadım.. Aksam 7 gibi sezeryana aldılar.. Cesaret ettim spinal olsun hadi dedim, ama spinal de bacaklarım uyuşmadı, genel anesteziye çevrildi.. 9a dogru çıktık odaya.. Çok şükür oğlum ben cok iyiyiz.. Yanımda şimdi mırıl mırıl.. Ama fazla anesteziye maruz kaldgndan asırı aglamıo, alasın dedı doktorlar.. Bide uyandırmak mesele emmiyor, onun haricinde maşallah.. 50cm,3100gr dogdu.. Birbirimize alışmaya çalışıyoruzbende yürüyüşlere basladım, gaz vsvs işlem tamam.. Tek sıkıntı oturup kalkınca yada kalkıp oturunca... O da yarına çözülür inş.. Destekleriniz için hepinize tşk ederim.. Hepinizi etıketleyemedım.. Eve geceyım inşallah snra yıne sahalara dönerim
Al bendende o kadarHayatımda hiçbir zaman sıcak bir duş alıpta güzelce uyumayı deli gibi özleyeceğim aklıma gelmezdi.
Hadi gözün aydınKızlar yeni kendıme geldim.. Yazamadm size.. Dün gece kusmuştum sabah 8bucuk gibi bi muz attım agzıma.. 11 gibi doktora geldık.. Yatış verdiler, dogal olarak sezeryan.. Sürekli telefon ve prosedurlerden size yazamadım.. Aksam 7 gibi sezeryana aldılar.. Cesaret ettim spinal olsun hadi dedim, ama spinal de bacaklarım uyuşmadı, genel anesteziye çevrildi.. 9a dogru çıktık odaya.. Çok şükür oğlum ben cok iyiyiz.. Yanımda şimdi mırıl mırıl.. Ama fazla anesteziye maruz kaldgndan asırı aglamıo, alasın dedı doktorlar.. Bide uyandırmak mesele emmiyor, onun haricinde maşallah.. 50cm,3100gr dogdu.. Birbirimize alışmaya çalışıyoruzbende yürüyüşlere basladım, gaz vsvs işlem tamam.. Tek sıkıntı oturup kalkınca yada kalkıp oturunca... O da yarına çözülür inş.. Destekleriniz için hepinize tşk ederim.. Hepinizi etıketleyemedım.. Eve geceyım inşallah snra yıne sahalara dönerim
Bende dikkat ediyorum ama sanırım biberonla verirken beceremiyorum. Hava yutuyorBen hic gaz yapici seyler yemiyorum bayag diyet yapar gibi yemek yiyorum bizimki meme ve biberondan kaynakli gaz yutma sorunu %90 kolik bebek nurse harveysi onermisler kizlar sagoldun bilmeden aldim ardindan doktora gitmistik doktorda o markayi onerdi birde biogaia aldik ekstra ayy bebisler iyi olsunda yeterki aglamasinlar bizler uykusuzda kalsak olur insan stres yapiyor
Gözün aydın canımm saglıkla kavustunuz sonundaKızlar yeni kendıme geldim.. Yazamadm size.. Dün gece kusmuştum sabah 8bucuk gibi bi muz attım agzıma.. 11 gibi doktora geldık.. Yatış verdiler, dogal olarak sezeryan.. Sürekli telefon ve prosedurlerden size yazamadım.. Aksam 7 gibi sezeryana aldılar.. Cesaret ettim spinal olsun hadi dedim, ama spinal de bacaklarım uyuşmadı, genel anesteziye çevrildi.. 9a dogru çıktık odaya.. Çok şükür oğlum ben cok iyiyiz.. Yanımda şimdi mırıl mırıl.. Ama fazla anesteziye maruz kaldgndan asırı aglamıo, alasın dedı doktorlar.. Bide uyandırmak mesele emmiyor, onun haricinde maşallah.. 50cm,3100gr dogdu.. Birbirimize alışmaya çalışıyoruzbende yürüyüşlere basladım, gaz vsvs işlem tamam.. Tek sıkıntı oturup kalkınca yada kalkıp oturunca... O da yarına çözülür inş.. Destekleriniz için hepinize tşk ederim.. Hepinizi etıketleyemedım.. Eve geceyım inşallah snra yıne sahalara dönerim
Bence böyle olmaktansa gündüz o uyudugunda biraz uyu yemek bulasık illa yapılabilcek bişey herseye yetişilmiyor zaten bebekle en iyisi vücudu dinlendirmekGündüzleri geceye nazaran biraz daha iyi uyuyor çok şükür ama yemek bulaşık ev işleri vs duruyor oluyor k
Bugüne nasıl başladınız? Geceniz nasıl geçti? Herşey yolunda gidecek ve minik aslanınla evinizde bol bol emişeceksiniz inşallahYok canım Estağfirullah bende burda öğrendim hayır onunla aynı şey değil Şuan zaten ciğerlerinden sıkışık olduğu için nefesi zor alıyor solunum sıkıntısı var üstüne de meme emince boğuluyor mide yerine ciğere gidiyormuş yani bu Şuan solunum sıkıntısı çektiği için hatta yanımda taburcu olan kız sordu hocam evde nasıl emzircem yine olursa artık sıkılıklığı yok dik bir pozisyonda rahatlıkla bekleyebilirsin dedi birde muhakkak gazını çıkartmak gerek bende inşallah iyileşince oğlumla bol bol emişicez acayip özledi doya doya keyif yapmayı
Bunu nasıl önleyecekmişiz peki canımGunde iki su bardagi iciyorum sabah aksam rezene kaynatip icine kimyon atiyordum bi ise yaramadi resmen hep hava yutuyormus emerken yada biberonla mama verdigimde hava yutuyormus karni hep gaz dolu ultrasonda baktilar
Neyden gaz yaptığını nasıl anlıyorlar canım söyledimi doktor? Listeyi bizle de paylaşabilir misinBugün yeni bir Dr gittik. Yeğenimin doktoruydu bebekken. Gaz damlaları için yeni şeyler öğrendik. Bazı damlalar örneğin Sab simplex ve muadili anneden kaynaklı (yediği, içtiği vs) gaz için, nurse harveys vs bebeğin biberon veya meme emerken hava yutmasıyla oluşan gaz içinmiş. Birde bebeğin laktoz sorunu kaynaklı gaz için olan farklı damlalar varmış. Nurse harveys i günde 4 kere 1 çay kaşığı verebilirsin dedi. Banada ciddi bir yememe içmeme listesi önerdi.
Ay içim rahatladıBende hiç emzik vermedim diğerine de buna da vermeyi de düşünmüyorum ilkine vermedim haksızlık olmasın diyeben emzirme örtüsü kullanıyordum dışarda çok rahattı valla artık onu da kullanmıyorum sıyırıp o an emziriyorum mesela geçen hastanede emzirme odası olmasına rağmen büyük kıza da oyun alanında sahip çıkmam lazımdı. Tişörtümün altından tutturdum memeyi sıyırdım tişörtü ucu mucu kapanıyor zaten biraz belim açılıyor o kadar. Ben bu şekilde baya kızın peşinde ayakta emzirdim hiç abestte durmuyor eşimde bankodaydı. En doğal şey emzirmek ucu kapanıyorsa zaten tişört üstten kapatıyor tamamdır işte
Ay inşallah benim kız da bir tane yalancı emzik alırTamam en dogalida markette orda burda şak diye insan memesini çıkaramıyor okadar da değil
Hiç yapmadim bebelere emzik vermedim bunda verdim yeminle söylüyorum
Ben safmisim boşuna stres yapiyormusum iki dk kurtarici sonra memeni veriyorsun ..
Büyükler hemşireler vs boşuna abartmış ,zaten her an meme verme delisiyim
Ama geçen WC deyken ortalığı yırttı mesela ağzına verince sus pus
Pilli harika birşey canım ben çok memnunumBen daha tırnaklarını kesmedim kağıt törpü var ama onu büyük kızımda sevememiştim bizim ellerimiz minicik nasıl kıyıcam bilmiyorum kesmemde lazım ama gerçekten çok küçük parmakları ikisindepilliyi beceremem ben dedim ama ondan mı almalıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?