Peranin anlamı nedir canımAminn, evet pars esmer pera kumral ama teni koyu herkez birbirine benzetiyor ama farklılar bence
Bende hiç emzik vermedim diğerine de buna da vermeyi de düşünmüyorum ilkine vermedim haksızlık olmasın diyeValla kuzum keşke benim bebeğim emzik alsa da versem8 tane emzik var evde bir tanesini bile almıyor Ben meme reddi yapacağını düşünmüyorum aksine büyük kolaylık çünkü bebeğim üstünü değiştirirkem , altını temizlerken, gaz sancısı olduğunda sürekli emmek istiyor ve ben emzirirken bunları yapamayacağım için sürekli ağlıyor.Çok hızlı işleri yapmaya çalışıyorum.Yani bence yalancı emzik böyle durumlarda kurtarıcı.Geöen hastanede mesela ağlıyordu emzik olsa susacak ama ben apar topar emzirme odası arıyorum her yerde
Benim önceki evladimda öyle kolikti azmi damla kullandik ama çok fayda etmiyor iyi biberon önemli benimkide emmiyordu gaz sancisi ve aglmakliydi hep hamak aldık öyle uyuyordu uzun uzun yonsa hep kucaktaydiBen hic gaz yapici seyler yemiyorum bayag diyet yapar gibi yemek yiyorum bizimki meme ve biberondan kaynakli gaz yutma sorunu %90 kolik bebek nurse harveysi onermisler kizlar sagoldun bilmeden aldim ardindan doktora gitmistik doktorda o markayi onerdi birde biogaia aldik ekstra ayy bebisler iyi olsunda yeterki aglamasinlar bizler uykusuzda kalsak olur insan stres yapiyor
Tamam en dogalida markette orda burda şak diye insan memesini çıkaramıyor okadar da değilBende hiç emzik vermedim diğerine de buna da vermeyi de düşünmüyorum ilkine vermedim haksızlık olmasın diyeben emzirme örtüsü kullanıyordum dışarda çok rahattı valla artık onu da kullanmıyorum sıyırıp o an emziriyorum mesela geçen hastanede emzirme odası olmasına rağmen büyük kıza da oyun alanında sahip çıkmam lazımdı. Tişörtümün altından tutturdum memeyi sıyırdım tişörtü ucu mucu kapanıyor zaten biraz belim açılıyor o kadar. Ben bu şekilde baya kızın peşinde ayakta emzirdim hiç abestte durmuyor eşimde bankodaydı. En doğal şey emzirmek ucu kapanıyorsa zaten tişört üstten kapatıyor tamamdır işte
Sağlam güçlü ve kararlı demek canım,Peranin anlamı nedir canım
İkiside çok tatlı Allah hayırlı kılsın sen şimdi bizden daha yogunsundur ama maşallah yazabiliyorsun da ..
Haha artık bende utanma kalmadı herhalde ucunu içten tutturunca her ortamda yapıyorum misal misafir geldiğindeTamam en dogalida markette orda burda şak diye insan memesini çıkaramıyor okadar da değil
Hiç yapmadim bebelere emzik vermedim bunda verdim yeminle söylüyorum
Ben safmisim boşuna stres yapiyormusum iki dk kurtarici sonra memeni veriyorsun ..
Büyükler hemşireler vs boşuna abartmış ,zaten her an meme verme delisiyim
Ama geçen WC deyken ortalığı yırttı mesela ağzına verince sus pus
Düzelir canım o merak etme bence uyku tatlı geliyordurYaa bizim kızın çene kası hala güçlü değil demek kiyada üşengeçliğinden çekmiyor
Cok gecmiş olsun canımEvet pazardan beri 3 gün yattık. Ciğerlerde enfeksiyon vardi. Bugün çıktık. İlaçlara devam edeceğiz. Solunumunda 1 sıkıntı olmadigi için Dr öyle uygun gördü.
Canım bu tamamen annenin durumuyla alakalı olmalı. Mesela eğer ben 4. Ayda işe başlayacak olsam verirdim çünkü yanında olmadığım zaman o emme refleksini nasıl tamamlayacak. Ya da çok çocuğum olsa bakım vermekte zorlansam yine verirdim çünkü bir yerde ihtiyaçlarını karşılamam lazım. Ama ben vermeyen kesimdenimKızlar şimdi size bir şey anlatacağım. Bebekken emzik emmeyi çok severmişim. Fakat annemler işte damak yapım bozulur, dişlerim kötü olur gibisinden bıraktırmışlar. Bu yüzden mi bilmiyorum ama kocaman çocuk olana kadar damağımı emmişim uyurken bazı anlarda. Ve utanarak diyorum ki çok çok nadiren bazen hala anlık damak emme refleksim gelir ama uyanırım
Pera da bana çekmiş sanırım. Sürekli bir şey emmek istiyor. Meme veya emzik olmazsa uykuya dalamıyor. Emzik vermek istemiyorum bir yandan da duygusal ihtiyacını karşılayamayıp güvenli bağlanmasına zarar vermekten korkuyorum.
Ayrıca emzik meme reddi yaparsa diye korkuyorum. Bana akıl verin lütfen
Ben kullanıyorum ilk günden beri. Sorun yaşamadık.kızlar bu biberonu kullanan var mı? Benim kız bunu tutmadı acaba akışı yavaş olduğu için mi diye düşündüm başlığını değiştirsek işe yarar mı?
Eki Görüntüle 3343378
Sadece natural olan bu. Ama yinede yavaş akışlıBen kullanıyorum eğer natural response ise. Bunlar anne memesine benziyor. Çekmeden gelmediği için zorlanıyordur bence.
Diğer başlıklarda kendiliğinden akış var çünkü
Ah mis kokulu ballarhepsi çok güzel maşallah, sağlıklı ömürleri olsun tüm bebelerimizin.
Canım Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin şifa yanlız Allahtandır. Süt kaçmış nasıl oluyor evde sen emzirirken mi süt kaçmış benim bebeklerimde de emerken hep kaçar genzine sırtına vurup çıkarmasını saglıyorum her emzirmede korkuyorum bogazında kalacak yine diyeKızlar hiç iyi değilim bugün yazmıştım durumu biraz kötüleşti diye şimdi daha kötü oldu aspire olmuş ciğerine süt kaçmış sanırım beslenirken yoğun bakıma alabiliriz dediler gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum o ağladıkça bende ağlıyorum bir ilaç taktılar şimdi damar yolundan son şans lütfen dua edin yoğun bakıma girmesin gücüm kalmadı
Benim kız daha yeni 2,5 kg üzerine çıktı henüz çene kası tam güçlenmediği için o biberon zorladı diye düşünüyorumBen kullanıyorum ilk günden beri. Sorun yaşamadık.
Ferdi tayfurdan Uykusuzzz gecelerinn sabahinii bana sorrr olan sarkisini armagan eder gece nobeti yerimi bende soyle bi alirimBu gece benim en zor gecem olacak sanırım. İki saat uykuyla duruyorum artı bebem az önce uyandı gözleri fal tası gibi bi üçe kadar uyumaz yandımki ne yandım.
Vallaha yıldım ya. Bu gece bi sinir var ama üstümde ağlamayla sonuçlanacak yüksek ihtimalleFerdi tayfurdan Uykusuzzz gecelerinn sabahinii bana sorrr olan sarkisini armagan eder gece nobeti yerimi bende soyle bi alirim
Yok canım Estağfirullah bende burda öğrendim hayır onunla aynı şey değil Şuan zaten ciğerlerinden sıkışık olduğu için nefesi zor alıyor solunum sıkıntısı var üstüne de meme emince boğuluyor mide yerine ciğere gidiyormuş yani bu Şuan solunum sıkıntısı çektiği için hatta yanımda taburcu olan kız sordu hocam evde nasıl emzircem yine olursa artık sıkılıklığı yok dik bir pozisyonda rahatlıkla bekleyebilirsin dedi birde muhakkak gazını çıkartmak gerek bende inşallah iyileşince oğlumla bol bol emişicez acayip özledi doya doya keyif yapmayıCanım Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin şifa yanlız Allahtandır. Süt kaçmış nasıl oluyor evde sen emzirirken mi süt kaçmış benim bebeklerimde de emerken hep kaçar genzine sırtına vurup çıkarmasını saglıyorum her emzirmede korkuyorum bogazında kalacak yine diyekusura bakma bilgisizim bu konuda sende yazınca çok korktum
Vallahi billahi 3 e razıyım. 6 da uyuyor cmt den beriBu gece benim en zor gecem olacak sanırım. İki saat uykuyla duruyorum artı bebem az önce uyandı gözleri fal tası gibi bi üçe kadar uyumaz yandımki ne yandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?