2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende hiç emzik vermedim diğerine de buna da vermeyi de düşünmüyorum ilkine vermedim haksızlık olmasın diye ben emzirme örtüsü kullanıyordum dışarda çok rahattı valla artık onu da kullanmıyorum sıyırıp o an emziriyorum mesela geçen hastanede emzirme odası olmasına rağmen büyük kıza da oyun alanında sahip çıkmam lazımdı. Tişörtümün altından tutturdum memeyi sıyırdım tişörtü ucu mucu kapanıyor zaten biraz belim açılıyor o kadar. Ben bu şekilde baya kızın peşinde ayakta emzirdim hiç abestte durmuyor eşimde bankodaydı. En doğal şey emzirmek ucu kapanıyorsa zaten tişört üstten kapatıyor tamamdır işte

Benim önceki evladimda öyle kolikti azmi damla kullandik ama çok fayda etmiyor iyi biberon önemli benimkide emmiyordu gaz sancisi ve aglmakliydi hep hamak aldık öyle uyuyordu uzun uzun yonsa hep kucaktaydi

Tamam en dogalida markette orda burda şak diye insan memesini çıkaramıyor okadar da değil
Hiç yapmadim bebelere emzik vermedim bunda verdim yeminle söylüyorum
Ben safmisim boşuna stres yapiyormusum iki dk kurtarici sonra memeni veriyorsun ..

Büyükler hemşireler vs boşuna abartmış ,zaten her an meme verme delisiyim
Ama geçen WC deyken ortalığı yırttı mesela ağzına verince sus pus

Peranin anlamı nedir canım
İkiside çok tatlı Allah hayırlı kılsın sen şimdi bizden daha yogunsundur ama maşallah yazabiliyorsun da ..
Sağlam güçlü ve kararlı demek canım,
Şuan huyları güzel öyle söyleyim maşallahta diyim ever yorucu oluyor tabi yinede dün gece 7 de uyudum tam uyucam pera hanım uyandı 3 ten 7 kadar em yat em yatır hemen ağlıyodu emmedi de aslında sonra farkettimki karnı çok sert masaj yaptım da rahatladı öyle uyudu,
Yorucu ama isyan etmek istemiyorum odak noktam onlar aslında yemek mecbur yapmaya çalışıyorum büyük kızım var ev işleri aksıyor umuraamıyorum bi odanın içinde günüm geçiyor,
Hamileliğim boyunca küvöze girerler erken doğar diye çok korkmuştum çok şükür hiç biri olmadı yanımda sağlıklılar ya daha ne isteyim

Haha artık bende utanma kalmadı herhalde ucunu içten tutturunca her ortamda yapıyorum misal misafir geldiğinde çok yabancıysa örtü getiriyorum ama dayısı filansa arkanı dön ucu tuttur ve devam et Bende hiç emzik vermedim bu yöntemle devam

Ben daha tırnaklarını kesmedim kağıt törpü var ama onu büyük kızımda sevememiştim bizim ellerimiz minicik nasıl kıyıcam bilmiyorum kesmemde lazım ama gerçekten çok küçük parmakları ikisinde pilliyi beceremem ben dedim ama ondan mı almalıyım acaba

Canım bu tamamen annenin durumuyla alakalı olmalı. Mesela eğer ben 4. Ayda işe başlayacak olsam verirdim çünkü yanında olmadığım zaman o emme refleksini nasıl tamamlayacak. Ya da çok çocuğum olsa bakım vermekte zorlansam yine verirdim çünkü bir yerde ihtiyaçlarını karşılamam lazım. Ama ben vermeyen kesimdenim ilki benim çok zordu sürekli memedeydi ve çok büyük uyku sorunları yaşadık belki emzik alsaydı daha kolay olurdu bilmiyorum. Şimdi geriye dönüp baktığımda geçti be kızım 2 sene dayandın işte bitti diyorum pişman değilim. Bende damak yapısı bozulur ve dil gelişiminden bir de emziği bırakmak zor olur diye istememiştim. Şimdi bunda da haksızlık olmasın diye vermicem. Ama dediğim gibi ihtiyacı karşılayamayacak durumdaysan emme refleksini bencede ver. Ben Eylül gibi en erken işe başlayacağım için vermicem

Sadece natural olan bu. Ama yinede yavaş akışlı

Canım Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin şifa yanlız Allahtandır. Süt kaçmış nasıl oluyor evde sen emzirirken mi süt kaçmış benim bebeklerimde de emerken hep kaçar genzine sırtına vurup çıkarmasını saglıyorum her emzirmede korkuyorum bogazında kalacak yine diye kusura bakma bilgisizim bu konuda sende yazınca çok korktum

Bu gece benim en zor gecem olacak sanırım. İki saat uykuyla duruyorum artı bebem az önce uyandı gözleri fal tası gibi bi üçe kadar uyumaz yandımki ne yandım.
Ferdi tayfurdan Uykusuzzz gecelerinn sabahinii bana sorrr olan sarkisini armagan eder gece nobeti yerimi bende soyle bi alirim

Yok canım Estağfirullah bende burda öğrendim hayır onunla aynı şey değil Şuan zaten ciğerlerinden sıkışık olduğu için nefesi zor alıyor solunum sıkıntısı var üstüne de meme emince boğuluyor mide yerine ciğere gidiyormuş yani bu Şuan solunum sıkıntısı çektiği için hatta yanımda taburcu olan kız sordu hocam evde nasıl emzircem yine olursa artık sıkılıklığı yok dik bir pozisyonda rahatlıkla bekleyebilirsin dedi birde muhakkak gazını çıkartmak gerek bende inşallah iyileşince oğlumla bol bol emişicez acayip özledi doya doya keyif yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…