2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa ben şimdi gördüm bunu çok şükür canım çok sevindim sağlıkla huzurla büyüt inşallah

Maşallah benim de ilk gece kötüydü açıkçası yani kötü derken bebeği beşiğinden almayı bırak ayağa kalkmak, çiş yapmak, yatağın içinde dönmek, gülmek bile zordu. Ama ertesi gün öğleden sonra her şey güllük gülüstanlıktı

Ben eşim gittikten sonra tek başıma falan da yürüdüm hep koridorda. Annem uyuduğu için eğilip yedek kıyafet falan aldım valizden. Zorlanmadım mı eğilirken tabiki zorlandım ama çok şükür öyle kötü değildim. İlk gün arkadaşım ziyaretime geldiğinde çok şaşırdı beni öyle görünce oysaki ben çok nazlıyımdır, hemencecik yorulurum vs; o yüzden doğum sonrası zor geçer diye düşünüyorduk eşimle ama ikimizi de şaşırttı bu performansım

Ay çok sevindim sütünün artmasına

Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım

Ya doğumla ilgili değil ama sezaryen olan herkesin dikişleri tamamen iyileşince, gaddar doktorumun dikişleri fazla kurcalamamam gerektiğini söylerken yaptığı benzetmeyi söyleyeyim ben de

Gittiğim doğum eğitimindeki ebe söylemişti bunu vallahi, sözde refakatçi olarak geliyorlar, odaya bir giriyoruz, lohusa kadın ağlayan bebeğini almaya çalışıyor, refakatçi fosur fosur uyuyor diye

Aa bilmiyordum kuzum ya Çok teşekkür ederim bizimki ne 15 dakikası yarım saat bir memeyi yarım saat diğer memeye emiyor Ben sürekli gazını çıkarıp öyle emzireyim o zaman emzireyim o zaman

Kızlar henüz erken olabılır ama ben kıloya kafamı taktım nasıl hızlı kılo verebilirim ne yapmak gerekiyo yürüyüşte yapamayız bebekten zaten spor yapmaya bıle fırsat kalmıyo
Canım biraz bünye meselesi muhakkak ama ben 16 günde hamile kaldığım kiloya düşmüştüm muhtemelen 7-18 kilo aldım ama ben de ekstra bir durum oldu hamilelikte rahatsızlığım vardı yürüyemiyordum ağrılarım da çok olduğu için iştahım kapandı bir de bebeğim çok emen bebekti yani İlk başlarda sütüm gelmese bile çok fazla memede kalmak isteyen bir bebekte emzirdiğim için sanırım 16 günce 16 günde kendi kendi kilomu döndüm tabii göbek alt göbeğim var bu yüzden korse kullanıyorum yani eğer emziriyorsan ve çok kalorili beslenmiyorsan bir şekilde gidiyor kilolar hiç merak etme

Ya doğumla ilgili değil ama sezaryen olan herkesin dikişleri tamamen iyileşince, gaddar doktorumun dikişleri fazla kurcalamamam gerektiğini söylerken yaptığı benzetmeyi söyleyeyim ben de
Ya benim sezaryen ile ilgili canımı en çok sıkan şey hissizlik oldu açıkçası. Bir de olmasını hiç beklemiyordum bilmediğim için
Her gün kontrol ediyorum ama yok olmuyor

Ya benim sezaryen ile ilgili canımı en çok sıkan şey hissizlik oldu açıkçası. Bir de olmasını hiç beklemiyordum bilmediğim için
Her gün kontrol ediyorum ama yok olmuyor

Tamamen İyileşme süreci altı ay, biliyorsun, değil mi

Bu arada hissizliğin sonra da devam ettiğini yazanlar oldu ama benimki etmiyordu hatırladığım kadarıyla.

Canım sen öyle yazdığından beri korkarak emziriyorum bende çünkü bizimki de çok hızlı emiyor ve boğazında kalıyor hemen dik pozisyona geçiriyorum ama tedirgin ediyor beni emerken hep
Canım korkmana gerek yok ki benim bebeğimde önceden emerken boğulur gibi olurdu zaten her halükarda bebekleri dik emzirmek gerekir ama benim şuan yaşadığım olay bambaşka normal bir bebek dk 36 kes soluklanırken max benim bebeğimin solunumu dk 70 bu şekilde olduğu için emzirirken kaçar diyorlar çünkü nefesini toplayamıyor kafana takıp üzülme şimdi bende kendimi kötü hissettim kızlar siz korkmayın lütfen

Kesinlikle yaptırmak lazım ben yaptıracaktım 40 dan sonra ama rahatsızlandığı için kaldı inşallah 4 atında filan yaptırmayı düşünüyorum ben büyük oğlumu 5 yaşında yaptırdım hiç tavsiye etmem hem narkoz hemde yaşadığı psikoloji çok berbat iyileşme süresi de çok uzuyor 3 ay oldu hala düşmeyen dikişi var

Doktorlar kafa karıştırmazsa ben de erken erken olsun bitsin istiyorum, tabii bir mani olmazsa.

Yavrucak nasıl oldu bu arada?

Biraz önce cihazdan çıkardılar kafasındaki oksijenle satürasyonu gayet iyi görünüyor şimdilik solunumu da 70 den düştü yine hızlı ama olsun iyi olacak inanıyorum bu bile benim için çok güzel 5 kadar takip edilecek solunumu düşmezse takılmayacak inşallah

İnşallah kuzum inşallah

Aa bilmiyordum kuzum ya Çok teşekkür ederim bizimki ne 15 dakikası yarım saat bir memeyi yarım saat diğer memeye emiyor Ben sürekli gazını çıkarıp öyle emzireyim o zaman emzireyim o zaman
Sen dedikten sonra dediklerini uygulama çalışıyorum. emzirme sonrası gazını çıkardığım an uyanıyor ve asla emzikle geri uyutamıyorum bak kaç saattir denedim olmadı ve deli gibi uykusu geldi; 2 dk sırf emzik niyetine kullansın die emziriyorum şu an JuliJuli06

Umarım sen başarırsın E EsrSvm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…