2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
40 çıkan analar veya diğer doğum yapan analar bittimi sizin lekelenmeler kanama ya benim hala leke leke geliyor
40 değilim ama Bitmedi bennim 1 haftadır normal regl sonu olur koyu renk oluyor ped anlamadım gitti, kızımda ben hiç bu kadar sürdüğünü hatırlamıyorum şaştım kaldım bu duruma

40 çıkan analar veya diğer doğum yapan analar bittimi sizin lekelenmeler kanama ya benim hala leke leke geliyor
21. Gundeyim bi ara bitmisti 5 gundur falan tekrar basladi kahverengi regl gibi oluyorum ama gunde 1-2 ped degistiriyorum oyle cok cok kanama olmadi ama devam ediyor ne zamana kadar devam eder hic bilmiyorum

Benim çoğaldı regl ağrısı gibi ağrımda var. Sanırım regl oldum bu kadar çabuk olur mu onuda bilmiyorum yarın kontrolüm var bi sorucam

40 değilim ama Bitmedi bennim 1 haftadır normal regl sonu olur koyu renk oluyor ped anlamadım gitti, kızımda ben hiç bu kadar sürdüğünü hatırlamıyorum şaştım kaldım bu duruma
Benim ilk oğlumda 21 gün sürmüştü ama leke lekeydi oda 21 gün bitti bunda tam bitiyor bi daha başlıyor Şuan hala lekelenme şeklinde devam ediyor
Benim bir haftadır tamamen geçti. Öncesinde damla damla günlük ped kirletecek şekilde oluyordu
O zaman normal böyle olması çünkü ben 40 kontrolüme gidemedim bitmeyince de şüphede kaldım ilk oğlumda 21 gün bitmişti
21. Gundeyim bi ara bitmisti 5 gundur falan tekrar basladi kahverengi regl gibi oluyorum ama gunde 1-2 ped degistiriyorum oyle cok cok kanama olmadi ama devam ediyor ne zamana kadar devam eder hic bilmiyorum
Benimde bu şekilde sürdü hep tam bitti dedim bir daha başladı
Benim çoğaldı regl ağrısı gibi ağrımda var. Sanırım regl oldum bu kadar çabuk olur mu onuda bilmiyorum yarın kontrolüm var bi sorucam
Regli için erken değil mi canım pek bilgim yok ama ben 6 ay sonra ilk reglimi görmüştüm

Hiç bilmiyorum ki canım aynı regl ağrısı gibi ağrımda var bende şaşırdım. Bakalım yarın doktor ne diyecek

Ben haftaya pazar günü oğlumu sünnet yaptirmayı düşünüyorum, daha çabuk iyileşir ve en sağlıklısı bu bence geciktirmemek gerek benm düşüncem tabiki de doktor kontrolünde bakalım onaylarsa
Cidden aynısını yaşıyorummm

Nurse harvays gaz damlasini sabah 10 damla aksam 10 damla, biogaiayi gunde 1 kez(aksam saat 8-9gibi) 5 damla olarak kullaniyorum
Çok teşekkür ederim. Ama bahsettiğim gibiydi değil mi sizin bebişte. Geceleri memeyi tutuyor bırakıyor ağlıyor kasılıyor. 3-4’e kadar sonra çok yoruluyor ama sabaha kadar inleyerek uyuyor uyanıyor

Acaba bir yerde mi yanlış yapıyoruz bilmiyorum ama çok zor bu şekilde

Kızlar selam ben aralık ocak annelerinden biri olucam inşallah hemen hemen herkes doğurmuş valla tenrik ederim hepinizi sağlıkla büyürler inşallah benim bi sorum olacak size sancılarınız başladığı andan bugüne kadar keşke almasaydım yapmasaydım gereksizmiş boşunaymış dediğiniz ve iyiki almışım iyiki yapmışım çok lazımmış dediğin neler var ? aklınıza gelebilecek herşey evde kullandıklarınız hastaneye götürdükleriniz hastanede yaşadıklarınız internette görüp yanıldıklarınız aydınlatın bizi

Valla benim için şu an en gereksizmiş dediğim reflü yatağı.

Bende bitmişti 15 günlükken, sonradan lekelenme şeklinde gelmeye başladı bazen günlük ped yeterli olmuyordu bir anda çok geliyordu filan. Şimdi yine bitti ama günlük ped taktım ne olacağı hiç belli değil çünkü bir geliyor bir duruyor bakalım ne zamana kadar böyle sürecek

Kızlar bizde ilk kez bu gece ağır bir gaz sancısı yaşadık ne yapsam geçmedi çok zor sakinleşti damla da verdim. Süpürge açmama ramak kalmıştı, hayatımın 8 ayı son ses dinlediğim için bunda hiç başlamak istemiyorum Galiba pamukçuk ilacı bizde çok gaz yaptı

Bazı bebeler ağzı açık uyur ya ama tıkalı burna en iyisi burun yıkama burda yıkıyorlar baya bir akıyor içinden ben evde de hasta olmasa bile ara ara yıkıycam çekmeyi önermedi doktorlar
Yıkıyorum aslında ama pek bir şey çıkmıyor yanlış yapıyor olamam herhalde bir sürü video izledim yapıyorum hala hır hır belliki sümük var içinde tam atamıyor sanki bir doktoruna soracağım pazartesi çekmeyi zaten hiç yapamamıştık daha fazla denemeyeyim o zaman

Canım daha agız solunumu yapamazlar nefesini zor alıyor muhtemelen mutlaka açın burnunu bebeği yan yatır serum fizyolojik sık sonra aspiratör yap illaki gelir
Serum fizyolojik yapıyorum günde 4 5 kez dedi doktorumuz inşallah geçer artık buhar makinesi iyi mi gelir acaba diye düşünüyorum doktoruna sordum cevap vermedi henüz çok mu küçükler onun için

1 ay oldu hala devam ediyor leke leke hatta 2 gün önce yoğun bir kez geldi ve şimdi neredeyse bitti uzun sürdü diyor herkes sezeryan için ama bilemedim bende hiç doktora sormakta aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…