2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok teşekkür ederim. Ama bahsettiğim gibiydi değil mi sizin bebişte. Geceleri memeyi tutuyor bırakıyor ağlıyor kasılıyor. 3-4’e kadar sonra çok yoruluyor ama sabaha kadar inleyerek uyuyor uyanıyor
Ben gece 1 bucuktan 5 e kadar agzinda meme tuttugumu biliyorum en fazla 10 dk uyuyup bagirarak uyaniyordu sabaha karsi dediginiz gibi artik yorgunluktan uyuyodu 1 bucuk saat yatip bagirarak uyaniyodu gaz bastirdikca agridan bagiriyormus aglayarak megerse

Serum fizyolojik yapıyorum günde 4 5 kez dedi doktorumuz inşallah geçer artık buhar makinesi iyi mi gelir acaba diye düşünüyorum doktoruna sordum cevap vermedi henüz çok mu küçükler onun için
doktora sorman iyi olmus canım en dogrusunu o söyler odada da buhar makinesi calıstır odanın nem dengesi de cok önemli

Nurse harveys ile tamamen geçti mi gaz sorunu? Bizde pek işlemiyor gibi. Az önce sıcak havlu koydum en son sabah 7de evden çıkmamız lazım. Muğlaya ROP muayenesine gideceğiz. Nasıl olacak bilemiyorum hiç uyumadan gideceğiz gibi görünüyor

Son düzenleme:
Kızlar önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama benim bebis henüz 2 günlük ve sürekli emmek istiyor. Gece uyumuyorum şu an. Emzik vermek için çok mu erken? Emzigi kaynattım ama vermeye çekiniyorum. Çok kararsızım. İlk çocukta kullanmıştım ama zamanını hatırlamıyorum.

Yine bugün durmuyoruz. Yatırıyorum yatağa uykusunda ağlıyor neye ağladığı belirsiz sinir krizi geçiriyorum o zaman ben cidden ya. Ay kızlar birde bir inat anlatamam. O kolları sarayım diyorum çok sıkı yapmıyorum zaten kollarının hareketinden sıçrıyor diye yok asla izin vermiyor herşeye ağlama modundayız herşeye ama

Nuna marka ana kucağı gerçi markadan bağımsız bir ana kucağı benim elim ayağım gibi oldu. Mutfakta yemek yerken salonda otururken hep onun üstünde. Çok lazımmış.
Benim için bir de yataş juno tarzı yatak çok gerekli oldu. Gündüz içerde onun üstünde uyuyor geceleri ise beşiğine onun içinde koyuyorum

Canım kendin için peribiyotik sen kullanıyodun yanlış hatırlamıyosam çocuk doktoru lefloru önerdi bağırsaklar ile ilgili süte geçmez demişti 10 şase kullandım bitti hiç kullanmadım daha önce sen sürekli kullandığını söyleyince nasıl kullanılır devam etmek istiyorum, sürekli kullanılan bişey mi acaba

İnşallah canım biran önce sağlığına kavuşur yavrunda doya doya hasret giderirsiniz bilgi için teşekkür ederim bende dik pozisyonda emziriyorum mutlaka gazını çıkartıp yatırıyorum Rabbim evlatlarımızı bize bizide evlatlarımıza bağışlasın cümlesi ile beraber

Kaşıntım başladı benim yine kaşındıkça küçük kabartılar oluşuyor o ilki kadar şiddetli değil şuan için egzamam nüks eder diye çok korkuyorum

Bazen emerken çok hızlı emiyor boğazında kalıyor korkutuyor beni sizde de oluyor mu öyle?
Oluyor canım bende çok korkuyorum bazen 2/3 defa oluyor her emzirmeye dik pozisyonda emzirmeye başladık bir haftadır

Merhaba benim de uçlarında tıkanıklık var ucu beyaz beyaz oluyor inanılmaz ağrılı bişi benim için emzirmek. Geçmesini bekliyorum artık o dediklerinizin hepsini yaptım

Bir anda bitmez hırıltısı bizim 1 haftadır burda düzenli yıksnıyor günde 3,4 kez yeni azaldı bide kuruyor herhalde çünkü dün sıcak oksijen takılmıştı sabah çıkarttık temizledik burnunu acayip pislik çıktı sanırım sıcak yumuşattı yani sen düzenli yap açılır inşallah

Avent aldım bende ama ruh haline göre emiyor, ruh haline göre emmiyor ama tek bulduğum çözüm gazı çıkardıktan sonra kısa sürede olsa bir emzirme yapmak. Zamanla belki buna da gerek kalmaz

Canım doktora gittiğinde karnı sert miydi peki? Gaz olunca karnı sert olur diyorlar

Ben de 1 haftadır yıkıyorum, hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle. 2 günde bir yıkıyorum ama her gün yıkasam daha iyi olacak gibi, burnunda 2.gün gözle görülür kurumaya yakın pislik görüyorum. Zaten hırıltı da oluyor, sanırım pislik oluşumuna yakın. Böyle kuru pislik oluşumu görünce acaba oda nemi mi az diyorum ama %50de hep. Okuduğum bilgilere göre ideal sayılabilecek bir nem oranı. O sebeple yıkamak daha mantıklı gibi HiMom

Buna tinylove markasını da ekleyeyim, pek bilinmiyor malum Juno tarzı yatağa da gerek kalmıyor o varken, iyiki almışım dediğim şeylerin başında geliyor.

Sling elim ayağım oldu.

Süt sağma makinesini duruma göre doğum sonrası alırım demiştim, eylüle kadar evdeyim diye ama kesinlikle lazım oluyormuş. Araştırıp içinize sineni almak daha mantıklı.

göğüs kalkanı almıştım, ama ucu yara olunca mantıklı olabilir diğer türlü kullanması pratik olmadı benim için. Bunun yerine mochi kesinlikle alınmalı. Almadığıma pişman olduğum bir diğer ürün kendisi.

Göğüs pedi kesinlikle gerekiyor.

W winner123

Öncelikle tecrübeli anneler olmak üzere bir sorum var,

benim kızçemin poposu hafif pişik ve kırmızı döküntüler de var. Bu alerji belirtisi mi yoksa normal mi? Resim atsam buraya anlar mısınız acaba? Bezi de genelde sık değiştiriyorum ama bir abla, çok sık değiştirirsen popo kuruluğa alışır en ufak nem de pişik olur demişti. O yüzden son zamanlarda kaka yapmadıysa bezinin dolmasını bekliyorum açıkçası. Acaba o mu etkiledi, kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…