2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Okul uyku düzeninin oturmasını sağlıyor gerçekten çok iyi yapmışsın vermekle canım amin inşallah

Prima da mı geçtiniz 2 numaraya aslında 1 hala oluyor ama eşim gitmiş 2 almış gelmiş hemde aktif bebek 70 tane daha bir numara alsam mı acaba benim bebişte ufak tefek hala oluyor
Bişey diyim mi molfix in pure and soft serisi primadan güzel sanırım
Biz ona geçtik iki paket primadan sonra hiç farkı yok bence. Küçük bir paket alıp dene istersen

trueliving_ canım kontrolden çıktım adet olmuşum gerçektende. 30 gün çıkmadan adet olan hastalarım bile var çok iyi korun dedi
adet olmak korunma açısından kolaylık sağlamıyor mu aslında? Yani adet olmayanların daha çok korunması gerekmez mi yumurtlama olup olmadığını bilmediği için

kizlar eger isteyen olursa konusu gecmisken elimde molfix 1 numadadan cok fazla var bebeğim 4 kg doğduğu için kullanamadık. Uygun fiyattan vereceğim. İsteyen olursa gönderebilirim

trueliving_ canım kontrolden çıktım adet olmuşum gerçektende. 30 gün çıkmadan adet olan hastalarım bile var çok iyi korun dedi
Aaaa gerçekten mi ama şöyle de oluyor sanırım bir kez regli olup sonra olmayadabilirsin bakalım bi daha ki ay düzenli olacakmısın ama neyse dikkat edelim biz yinede süt korur filan demeyelim

Sanırım son 80 falan kaldı valla benimki de ufaktan iz yapmaya başladı birkaç gündür onu fark ediyorum, acaba bez o yüzden mi pişik yaptı ya da sızdırmalar o yüzden mi diye şüphelendim. Ben bugünden itibaren suyla temizlemeye başlayayım bakalım

kızlar birşey sormak istiyorum emzirdikten sonra bazen bebek yarım saat bir saat sonra uyuyor uyuduktan sonra mı 2-3 saat yoksa emdikten sonra mı 2-3 saat sonra uyandırmak lazım ?

kızlar birşey sormak istiyorum emzirdikten sonra bazen bebek yarım saat bir saat sonra uyuyor uyuduktan sonra mı 2-3 saat yoksa emdikten sonra mı 2-3 saat sonra uyandırmak lazım ?
Bizimki hic 2-3 saat araliksiz uyumuyo ne sanslisiniz ama dusuncem emdikten sonra 2-3 saat sonra uyandirmak daha mantikli cunku emmesi bitmis karni doymus 2-3 saat sonra diger ogun saati gelmesi gerekir diye dusunuyorum

adet olmak korunma açısından kolaylık sağlamıyor mu aslında? Yani adet olmayanların daha çok korunması gerekmez mi yumurtlama olup olmadığını bilmediği için
Yani evet öyle aslında ama adet olduğum için yumurtalar aktif çalışıyor dikkat et süt falan korumaz diyor

Kızlar poposu tam olarak böyle. Flashtan dolayı biraz koyu kırmızı çıkmış sadece

2 çocuğumdada en çok kullandigim şey. 12 gündür de üstünde yatıyor. Kusmamız gazımız olmuyor çok şükür ben memnunum ve iyiki almışım diyorum mesela
Kesinlikle almam gerekirmiş her bebek Farklı bizde babynest olduğu için abiden kalma onun altını yükseltiyoruz reflü yatağı gibi en azından beslendikten sonra öyle kalması çok iyi oluyor

2 çocuğumdada en çok kullandigim şey. 12 gündür de üstünde yatıyor. Kusmamız gazımız olmuyor çok şükür ben memnunum ve iyiki almışım diyorum mesela
sürekli reflü yatağında yatıyor iyi ki almışım. Bizim beşik reflü yatağı şekline de geliyor belki onu alanların almasına gerek olmaz ona rağmen aldım

Kızlar bizdede büyük ihtimal süt alerjisi var gibi ama test şuan aldığı antibiyotiklerden ötürü doğru gitmez Dr diyet yap teste kadar dedi şimdi sorum şu ki hazır kek yada ne bileyim sütüm kendisi değil ama keke giriyor ya onuda mı yemiyoruz bilgisi olan varmı bu konuda birde bu test için normal çocuk doktorunamı gideceğiz

Bizimki hic 2-3 saat araliksiz uyumuyo ne sanslisiniz ama dusuncem emdikten sonra 2-3 saat sonra uyandirmak daha mantikli cunku emmesi bitmis karni doymus 2-3 saat sonra diger ogun saati gelmesi gerekir diye dusunuyorum
Birgün tüm gün uyuyor Birgün tüm gün uyumuyor ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…