Estafurullah, salaklıktan değil o, ıslak mendil piyasası reklamlarını tam da tecrübesiz anneleri tavlayacak şekilde yapıyor (hem pratikliğe hem de güya temiz içeriğe vurgu yaparak), hemen hemen hepimiz düştük o tuzaklara ama ıslak mendil alt temizliği için ancak dışarıda çok zorda kalınınca kullanılmalı bence (onda da imkan varsa suyla ıslatıp kullanılmalı). Sulasil kullanmadım hiç, bebek temizleme pamuğu (ebebek, gratis ve watnsons da var) pratik geliyor bana da.
Bizimki kuvezden aldığımızda pişik olmuştu bu arada. Orada giggles diye bir bez kullanıyorlardı, sonra biz kendi bezimizi götürdük, bezden olduğunu pek sanmıyorum da altını hep ıslak mendille siliyorlardı. Eve gelince bir iki günde düzeldi, sudocrem kullandık biz de.
Bez konusunda aklıma geldin geçen gün, soracaktım iki numaraya geçtin mi diye
ya hadi senin ilk tecrüben, biz de gidip üç dört paket bir numara, 4 paket de iki numara almışız, (ki bebek doğduktan sonra yaptık bez alışverişini bir de
Ama migrosta indirim vardı
) ilkinde güvenle kullandığım için yine sleepy tercih ettim, eskiden de böyle miydi hatırlamıyorum ama resmen dar kalıpmış sleepyler. Burada biri yazmıştı aslında, görmüştüm ama kulak ardı etmişim. Primanın 1 numarası sleepy nin 2 numarasından büyük yeminle. Bir de 6 kgya kadar kullanılıyormuş güya, benim daha beş kg gelmeyen oğlumun bacaklarını sıkmaya başladı gibi geliyor şimdiden.
Diren bebişim, üç paketcik kaldı