2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nerden anladı doktor

Kuzu eğer alerji çok ciddiyse yememen gerekiyor. Sen teste kadar yeme bence. Fıstık fındık ve tahin de çok etkiliyor. Onları da tüketmemek gerekiyor bu durumda. Umarım alerjisi yoktur
Çocuk doktoru yönlendirir seni diye biliyorum ben

Benim büyük kızımda vardı hala süt içemez içince rahatsızlanıyor. Süt ve süt ürünlerinin girdiği hiçbirşey yenilmiyor tüm paketli gıdalar yasak. Sucuk sosis gibi ürünlerin içinde de süt oluyor onlarda yasak. Susam kuruyemiş vs yasak. Bir ay dene eğer alerji belirtisi geçmezse ayrıntılı test yapılır. Bazen domatese salçaya bile alerji olabiliyorlar.

Kızlar selam, doğumdan sonra kuruma doğum raporu sunmuştum. Aradılar dediler ki, bun32. Haftada alınan gibi bir rapor daha olması gerekiyormuş. 37. Haftada doğum yaptığım için kalan 3 haftanın da sayılabilmesi gibi bir şeyler söylediler. E nabıza bakıyorum doğum raporu var orada doğum yaptığım hafta da yazıyor aslında. Nasıl bir rapor bilgi verebilir misiniz

Rapor bu şekilde. Ben de 38+2de doğum yaptım

Eklentiler

• BE731CE9-B85C-45F1-AF46-6ABDE58D9D89.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 78
Tamam bende bundan yok, normal doğum raporu var canım. Umarım geçmişe yönelik verebilirler şuan biraz gerildim doğrusu
Verirler diye düşünüyorum, sonuçta onlar unutmuş vermeyi. Bizimkiler tüm belgeleri hazırlayıp verdiler taburcu olurken. Yoksa ben de bilmiyordum

Benim kızı 4 kg. 2 numara sleepy tam oluyor. Kalıpları cok dar, eskiden de öyleydi yani 4 sene önce evde molfix 2 var o da azıcık büyük oluyor. Belediye bebek çantası yollamış, 4 numara sleepy var. Seneye olur

32. Haftadayken doktordan alinan bi rapor olmasi lazim 32 haftalik gebenin dogum iznine ayrilmasi uygundur yazili bi rapor veriyorlardi dogumdan sonrada hastane veriyor dogum sonrasi analik raporu diye ben sezeryan olmustum bide ayriyeten sezeryan dogum raporu vermislerdi hastaneden cikarken

Rop nasıl geçti? Biz de az önce çıktık, temiz çıktı çok şükür ama ben fena oldum biraz

Ben Dr şikayetleri anlatınca büyük ihtimalle vardır dedi ama test yapsak yanlış çıkar dedi şuan sen biraz diyet yap dedi en azından gidene kadar deniyim ama benim için çok zor olur acaba kesin varımdır yaaa test yapmadan da emin olamayacağız sizdeki şikayetler neydi bizim mukuslu kaka yedikten sonra ishal yüzü böyle alerji gibi oluyor bide çok fazla gaz sancısı çekiyor

Benim açık kırmızı regl olmayı hiç özlememişim bi kaç ay rahat etseydim bari 39 gündür pedle geziyorum ya
Ay gerçekten şanssızlık ama yumurtaların iyi çalışıyor demekki doktor ondan dikkat et demiştir gerçi doktorlarada inancım kalmadı bana amh düşük aşılama yapalım olmadı tüp dedi o ay hamile kaldım diğerine de emzirirken olmayacak korkusundan ilki aceleye geldi ikincisi kaza kurşunu

Evet şimdş hastanede yapılırdı aslında ama ilaçlardan yanlış çıkar dedi şikayetleri şöyle emdikten sonra ishal oluyor fazla gaz sancısı çekiyordu zaten söylüyordum mukuslu kaka zaten vardı iyice arttı çok fazla bide cildi döküyor inşallah yoktur yaa ben çok zorlanırım buna çocuk Dr bakıyor dimi alerji Dr değil çünkü ben hastaneden çıkınca oğlumu alerji testine götürücem bunada bakarlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…