2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar sezeryanın üst kısmı hala uyuşuk gibi bir hissizlik var bu normal mi ? Bide sanki dikişin üst kısmı şiş gibi geliyor ama herhangi bir akıntı falan yok dikişlerimde iyi. Bu hissetmeme ve şişlik zamanla mı geçiyor acaba

Benim en çok korktuğum şey kızımın grubunda birinde çıkmıştı aklımda saece zeytinle besleniyorum dediği kalmış inşallah inşallh çıkmasın canım ilaçlardanda olabilir inşallah ilaç olsun süt alerjisinden daha iyi

Çocuk doktoru diye biliyorum ben ama emin değilim

Sanırım bununda dereceleri var yaa bende hiç istemiyorum emziremem çünkü çok dikkat edemem ben iştahlıyımdır da hadi kısarım dikkat ederimde çok çok zorlanırım. Canım zaten hastaneden öncede mukusluydu ya şuan çok fazla oluyor böyle parçalar birleşince şüphelendim Dr sordum evdede cildi dökerdi çok şiddetli gazı olurdu vs inşallah çıkmaz canım diyorum bende eğer alerji Dr bakıyorsa zaten gidicem bunuda yapar o zaman

Arkadaşlar hissizliği hissinin normal olduğunu söylemişti. Gerçi bende fazla hissizlik yok dikişte ise taytların bombeli dikiş bölümleri olur ya, kıyafet üstünde öyle bir his alıyorum. Ama yaram artık iyileşti sayılır, kabuk döküyor

Ben de hiç bakamıyorum bugünlerde buraya. Durumlar pek değişmedi bende. Doğumun 5. günü birden göğüslerim şişti, ağrımaya ve ateş basmaya başladı. Genel olarak vücut ağrım vardı. İki gün sonra bugün hastanenin emzirme danışmanıyla görüştüm. Göğüslerimi muayene etti ve iltihap biriktiğini söyledi. Göğüslerin dolu ama bebeğin sütünü çekemiyor ve bu yüzden de birikip tıkanıklık oluşmuş dedi. Ağrı kesici ilaç kullanıyorum. Masaj ve soğuk kompres önerdi. Bebeğimi onun yanında da emzirdim ve öncesinde sonrasında tarttık. Neredeyse hiç emmemişti yavrum Haftaya tekrar randevum var. Dediklerini uyguladıktan sonra inşallah sütüm rahat akabilir, bebeğim de anne sütüne kavuşur

Bundan denedin mi hiç

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-01-16-08-13-342_com.android.chrome.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 49
Rop nasıl geçti? Biz de az önce çıktık, temiz çıktı çok şükür ama ben fena oldum biraz
Daha yeni döndük eve. Sağlıklı dedi. 1 sene sonra kontrol dedi. Ben tutamadım eşime verdim.

Herhangi bir rapor vs vermediler bize. Sorduk, istedik ama vermediler. E nabız da falanda görünmüyor. Anlamadım.

Tüm gün yollarda uyudu, eve girdiğimizden beri kıvranıyor yine başladı mesaimiz erkenden. 3 saatlik uykuylayız

Kizlar kv dem bana sormadan aci elma yagi almis kolik bebegime kullanan varmi bi yan etkisi varmi ayak tabanina gobegine masaj yap falan dedi bebegin cildi hassas zaten kullanilirmi bi zarari olurmu bilginiz varmi

Ftsklc47 demiş bence dene benımde hıc emmedı 2 gun hastanede o ucu alınca emmeye basladı.

Ayy canım bi kaç yazına denk gelmiştim inşallah emecek bebeğin üzülme desemde elimizde değil biliyorum ama olacak inşallah sağım yapsan. Canım hemde sütün boşalınca göğsün biraz rahatlamaz mı

Ben büyük oğlumda, emmeyi bıraktığında 7 aylık civarı, ortancada 1 yılı gecmisti ilk reglim. Bakalım bunda nasıl olacak. Biz evlendigimizden beri hiç korunmadık. Rahim darlığı var dedi medipolde Mustafa Acet. Doçentti galiba. Ameliyat olacaktım reglimin 3. Günü. Meğer hamileymişim regl olmadım o ay. sonra da nasılsa olmuyor diye korunmadik 4 yıl sonra oldu. Sonra yine olmaz dedik 4 yıl sonra oldu 4 senede 1 yavruluyorum. Tüpleri baglattım ama artık rahatım.

Çok zor canım evet inşallah çıkmaz iyi düşünelim biz evet heşeye bakılır benim büyük kızımın dudak çevresinde bazen vücudunda döküntüler oluyo onada bişey dokunuyo sma anlamadım henüz kısa sürdüğü için aksattım hep bende onu götürmek istiyorum ama şuan çok zor bebekler ile

Ben bilseydim böyle bir şey olduğunu eşimi yollardım muayeneye. Neyse ki doktor muayene ederken hemşire tutuyordu çocuğu.

Bize de temiz dediler, doktorumuza selam söylediler, 2 yaşta rutin kontrole götürün dediler, o kadar. Anladığım kadarıyla bizimkiler bir hafta civarı küvezde kaldığı için, o süreçte bir sorun gelişip gelişmediğini tespit etmek için bu muayeneye yönlendiriyorlar rutin olarak. Yoksa aslında daha düşük ağırlıklı ve daha erken haftalarda doğan prematüreler risk grubuymuş.

Yolda uyumayı çok seviyorlar ya. Evde babası omzunda gezdirip uyutamıyor mu? Veya bebek arabasıyla ileri geri getirip götürebileceğiniz alan yok mu?

Kizlar kv dem bana sormadan aci elma yagi almis kolik bebegime kullanan varmi bi yan etkisi varmi ayak tabanina gobegine masaj yap falan dedi bebegin cildi hassas zaten kullanilirmi bi zarari olurmu bilginiz varmi
Ayak tabanına sürülüyor diye biliyorum ama o bile tehlikeli. Göbeğine hic sürme derim. Risk almam ben olsam.

Yataş junoyu görmeden önce e bebektekini görüp almıştım. Keşke acele etmeseymişimde yataş alsaymışım diyorum. Çok kullanışlı ama çukurlaştı. Sürekli kullanamıyorum artık. Çocuk içinde iki büklüm oluyor gibi geliyor bana. Ama çökene kadar gece gündüz kullandım. Çokta rahat etmiştim.

Ftsklc47 demiş bence dene benımde hıc emmedı 2 gun hastanede o ucu alınca emmeye basladı.
Bebeğim emiyor aslında o konuda hiçbir sıkıntı yok ancak göğüslerimde mastit öncesi iltihaplanma oluşmuş. Bebek emse de yeterince güçlü çekememiş. Makine ile sağınca da sütüm çok az çıkıyor ama. Bence sıkıntı göğüslerimdeki topaklanmalar. Elime geliyor böyle top top olmuş oralarda sütler birikip akamıyormuş. Akamayınca da kanallarda birikip yeni süt üretimi de azalıyormuş. Emzirme öncesi masajla yumuşatmaya çalışıyorum. Dokununca acıyor göğüslerim (uçlar değil ama etrafı, tamamı acıyor ve yanıyor)

Canım lahana yaprağını buzluga atıp soguk bir sekilde gögüslerine kapat dene bunu işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…