2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aklıma annem geldi bir sürü tedaviyle abimi doğurmuş sonra ben ve diğer ikisi 5 sene arayla olduk annem de diyor ki yumurtalıklarım 5 senede bir çalışıyor ondada hamile kalıyor

Probiyotik yoğurt mayasını normal yoğurt mayası ile karıştırıp mayalasak olurmu canım?

Kızlar k8mustunuz mu bilmiyorum ama birbirimizi ancak biz anlarız
Diyeceğim o ki az çok yakın zamanda doğum yaptık 40 çıkınca ilişki yi hemen dusunuyormusunuz
Ne yapacaksınız sorması ayıp
Eşim dört gözle bekliyor 21 gün evde kovalamaca oynadık resmen işe başladıda yorgunluktan yanaşmıyor kanama olmazsa olur galiba

Probiyotik yoğurt mayasını normal yoğurt mayası ile karıştırıp mayalasak olurmu canım?
Normal yoğurt mayasındaki bakteriler, probiyotik bakterilere göre daha baskınmış. O yüzden pek etkisi olmuyor diye okudum. İkisini ayrı ayrı yapıp yerken karıştırabilirsin tadı değişik geliyorsa.

Çok şükür inanıyorum ki düzelip herşey yoluna girecektir bebişinde emecek . bizim iyiken bir anda kötüleşiyor geceleri bugün iyi gibi geceyide inşallah iyi bir şekilde atlatırız

Çok şükür inanıyorum ki düzelip herşey yoluna girecektir bebişinde emecek . bizim iyiken bir anda kötüleşiyor geceleri bugün iyi gibi geceyide inşallah iyi bir şekilde atlatırız
Canım yavaş yavaş vücudu toparlanacaktır. Onlar çok güçlü merak etme sen kendine ve bebeğine inan. En kötüsü geride kaldı

nasilsiniz kizlar hic giremiyorum 3 cocuklu hayat cok zor buyuk oglum iyide 3 bucuk yasindaki oglum cok yoruyor alisma sureci bi gecse bide misafirler bitse bütün bebisler iyidir umarim bizim gaz basladi iki gecedir durmuyor bide pamukcuk oldu agzi mikostatin basladik. insallah feraha ciktigimiz gunlerde gelir iyiki varsiniz yazip rahatliyor insan

Bizimki bağırsak tepkiliydi yani çok fazla gaz sancı vardı ne elde ne ayakta duruyordu yarım saat bile uykusu yoktu ve bu durum tam 18. aya kadar sürdü. Bizde sümük gibi mukuslu kaka ve iki üç kerede kanlı kaka vardı ama döküntü yoktu. Sadece ensede çok az bir yerde kızarıklık vardı. Bir de tam popo deliği kızarıktı hep pişik gibi. Şimdi iki buçuk yaşında ara ara oluyor yine. Ama şöyle de bir durum var biz iki kere teste yolladık kakayı ama negatif çıktı negatif olsa bile alerji var denildi çünkü test bebek küçük olduğu için yanıltıcı olabiliyormuş. Benim kızımın kilo alımı normal ilerlediği için bana diyet önerilmedi zamanla bağırsakları alışacak denildi. Diyet yaptıkça hassasiyeti artar denildi. Tabi bunlar Almanya sağlık sistemindeydi. Türkiye’dekiler diyet öneriyor genellikle. Ben kendim 45 gün yapmaya çalıştım bu süre zarfında resmen eridim çünkü ekmek bile yiyemedim çok zordu ve buna rağmen bebeğimde iyileşme olmadı. Doktor da sadece süt değil çoklu besin alerjisi vardır dedi. Yani tam olarak neye olduğunu bulamadık

Canım sağınca da çıkmıyor. Bebeğime yeterince iyi çekemiyor dediler ama hastane tipi pompada da 5 ml çıktı. İnşallah emzirdikçe artar
Artacak merak etme.. Bebeğin yanında.. Benimki 17gün küvözde, başka şehirdeydi. Ona rağmen günden güne arttı. Bıkmadan usanmadan, ümidini kesmeden devam et.. Bebeğin emme refleksi için emzik falanda mı önermediler?

2 çocuğumdada en çok kullandigim şey. 12 gündür de üstünde yatıyor. Kusmamız gazımız olmuyor çok şükür ben memnunum ve iyiki almışım diyorum mesela
Marka, ürün önerebilir misin? Gece yatağı hallettik yükselterek ama salonda falan olunca ayarlaması zor oluyor müslinle. Mobil bişey alsak iyi olacak.

Marka, ürün önerebilir misin? Gece yatağı hallettik yükselterek ama salonda falan olunca ayarlaması zor oluyor müslinle. Mobil bişey alsak iyi olacak.

En basiti en uygunu benim kullandığım 2 yıl önce kızıma almıştım hala sağlam çok çocuk büyütür. 5 ay rahat kullanılır. Sallamalı beşiğe filan alıştırmak istemiyorum. Biz tv izlerken kanepede bununla yatıyor gün içinde hep bunda. Gece yatarkende anne yani beşiğin içine koyuyorum yine bunda yatıyor.

Bugün ebebekteydik. Hiç aklımıza gelmedi orada. Akşam eşim sordu yok mu böyle eğimli bişeyler falan diye var dedim

Kullanım süreleri uzun değil pek. Bence maksimum üç aylığa kadar kullanabilirsiniz. Arkadaşın paylaştığı uygun fiyatlı iyi bence artık daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…