2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aklıma annem geldi bir sürü tedaviyle abimi doğurmuş sonra ben ve diğer ikisi 5 sene arayla olduk annem de diyor ki yumurtalıklarım 5 senede bir çalışıyor ondada hamile kalıyor
Benim yumurtlamam cok düzenli, darlık falan da yok başka Dr a da gittim o dönem. Eşim hipoganadizm hastası, o yüzden korunmuyorduk. Sıfır spermle başlamıştık çocuk istemeye. Allah 3 tane nasip etti

Bende büyük kızım için almıştım kayıyodu kullanmadım hiç, gün içinde odadayız hep masanın üzerine koydum alt değiştirme işlemini orda yapıyorum diğer türlü belim ağrıyo ve o sırada bile kayıyolar ayaklarını yere basıp popa kaldırmaya çalışıyo benimkiler yada ben mi kullanamadım acaba büyük kızdan hiç koltuğa koyamıyorum koysam sevmeye geliyo hemen, beşikteler hep park beşiğin biri oda da biri yatak odasında

Premium care daha yumuşak, daha güzel, daha sızdırmaz, daha pahalı 2 sinin de içeriği temiz değil ama ben premiumu cok beğeniyorum. 2 oğlumda da onu kullandım. 3. Cocuk olunca şu an molfix kullanıyorum asiri pahalanmis.
Ben kiloya da bakıyorum, fiziksel duruma da. Bantlar cok üst üste geliyorsa, cis sızdırması oluyorsa büyüktür, lastikler sıkıyorsa küçüktür gibi gibi... illa stok yapmak istiyorsanız 3 ve 4 numara alın. Her türlü kullanılacak nasilsa.
Ben 3 mama kullandım. Hipp combioticle başladı. Kabızlık olunca Dr daha yüksek lifli mama tavsiye etti, aptamil prosyneo bitirdik 1 kutu, durum değişmedi. Sonra ben araştırdım, bebelac gold aldim. 1 kutu o bitti. 2 yi yine ondan aldım bağırsakları belki ancak alışır diye. Yarısındayız. Dr geçmezse evolvia nutriplus bilmem ne önerdi. Onu da aldım henüz açmadım. Çünkü antibiyotik kullandığı için, kabızlık yok şu an. Elimdeki bitsin istedim. sizin doğduğundan beri sıkıntısı yoksa aynı mama devam edecekseniz stok yapmak mantıklı. He 1 de ayına göre oluyor ya, cok da şaapmamak lazım ne kadar tükettiği önemli.

Çıkmaması lazım sanki ben de korkarım ama. Sen okutacak misin.

Kızlar k8mustunuz mu bilmiyorum ama birbirimizi ancak biz anlarız
Diyeceğim o ki az çok yakın zamanda doğum yaptık 40 çıkınca ilişki yi hemen dusunuyormusunuz
Ne yapacaksınız sorması ayıp
Düşünüyoruz kısmetse çocuklardan fırsat kalırsa. Yarın son gün ama eşim şehir dışında. Çarşamba gelecek inşallah.

Ayni durumdayız. Misafir yok ama 4 yaşındaki oğlum mahvediyor beni. Hic durmuyor, kıskanıyor. Abisinden bile kıskanırdı, bebekten daha çok kıskanıyor. Öğleden sonra okula gidiyor da rahat nefes alıyoruz 4 saat

Benimki çok kaymıyor pamuklu kılıfı ama ebebekte daha naylonsu yapıda görmüştüm o kayabilir haklısın. Annemde de şundan var buda hiç kaymıyor uygun fiyatlı rahat bi ürün. Bakabilirsin canım LadybirdDA

Eklentiler

• Screenshot_20231201-232723_Chrome.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 33

Sleepy 1 numara bizimde bacaklarımızı sıkıyor sanki 2 numaraya geçecez zaten arada çok büyük fark yok çok yakın boyutları. Kilomuzda daha 4 kg bile değil bu arada eşim 240 tane 2 numara sleepy, yine 2 numara 120 tane molfix almış benimkide çok stokcu asla durmuyor. Aslında bebekte memnuniyete göre gidilse daha iyi olur.

Mama olayına gelince şimdiye kadar mama dokunmadıysa kusma vs bişey olmadıysa aynısı devam edilebilir. Ama benim kızıma aptamil yaramamıştı hiç kilo almıyordu başka mamalar denemek zorunda kaldık gerçi onlardada kusmuştu geri aptamile dönmüştük. Bence onuda stok yapma memnuniyete göre ilerle 3 paket zaten yenidoğan için çok bile Anne sütüde alıyor değil mi?

Çıkmaması lazım sanki ben de korkarım ama. Sen okutacak misin.
Şuan küçüklerr yaza doğru belki konu komşu gelmek istiyo yakın olunca kızımda ne güzel uzaktım annemin evi arka sokakta haliyle konu komşu burda hepsi aradan çıkar tek tek uğraşamam diye düşünüyorum,
Eşimde çıkmaz diyo e ben başkası için adak adayım kötüğüne yapmayım olur mu öyle şey falan dedi de bilen birine sormak lazım
söylerse bidaha yüzüne söylerim zaten, yanımda söyledi kuran okutucam adağım var diye eşim bizi çağırmada dedi sizle değil dedi

Bende başladım mikostatin karbonatla geçmedi günde 3 kez 1 ml bir hafta kullan dedi doktor. Normal damla olarak damlatınca geçmedi ama o damlalığı dilinin içinde gezdirerek verdim baya gitmiş sadece onu verince genelde hep kusuyor. İnşallah geçer pamukçukta zormuş ondan memem mikrop kaptı

Benim bezde en büyük beklentim sızdırma konusuydu çünkü bunlar ilk zamanlar sırtına kadar kaka yapacakları için ve sıvı olduğu için ben primacıydım. Gerçekten sızdırma konusunda çiş kaka tutma konusunda çok iyi ama mesela bebek kaka yapıyor iki dk sonra bir daha iki dk sonra bir daha yapıyor ya işte orda gözümün önünde dolar işareti çıkıyor resmen Bizim kız çok kaka yapıyor ve gerçekten üst üste bazen bekliyorum e yapmıyor diyip her kapattığımda 3 4 kez öyle üst üste her seferinde değiştirtiyor

Premium care daha yumuşak ve daha pahalı, aktif bir nebze daha az yumuşak ve üstü resimli ben büyüğünde Prima şimdi harmony olmuş sanırım onu kullandım ilk üç ay pamuk resmen o kadar güzel ki ama şimdi ona güç asla yetmiyor aşırı pahalı. Premium care indirimde yakalarsanız mutlaka alın bence. Ben şimdi aktif care karışık kullanıyorum. Ama gece gündüzü farkedince gece altını açmıcam kaka yapmazsa ve care bağlıyorum sabaha kadar çişi tutuyor Molfix denicem bende bir şu eski paketi bulabilirsem

Meme mama birlikte devam ediyoruz. Kusma çok değil ama arada oluyor. Hepsini çıkardığı hiç olmadı şükür. Fazlasını atıyor daha çok

Kuzum yine krizlerdeydi. Son bez değiştirme ve 60lık mamanın üzerine yarım saat 2memede takılıp hala ağlayınca bir 60lık daha yaptım denemek için. Hepsini içip bir güzel uyudu.. Gelde aç bıraktım diye vicdan azabı çekme

İlk attığın görselle kumaşının deseni bile aynısı pamuklu canım ben kullanamadım muhtemelen

Eşim dört gözle bekliyor 21 gün evde kovalamaca oynadık resmen işe başladıda yorgunluktan yanaşmıyor kanama olmazsa olur galiba
Ewet aynı şeyler
Bende acaba daha erkenden kanama biterse yaparmiyiz diye konuştuk..
Sonra 40 günü beklemek daha sağlıklı dedim
Zaten az kaldı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…