Benim yumurtlamam cok düzenli, darlık falan da yok başka Dr a da gittim o dönem. Eşim hipoganadizm hastası, o yüzden korunmuyorduk. Sıfır spermle başlamıştık çocuk istemeye. Allah 3 tane nasip ettiAklıma annem geldi bir sürü tedaviyle abimi doğurmuş sonra ben ve diğer ikisi 5 sene arayla olduk annem de diyor ki yumurtalıklarım 5 senede bir çalışıyor ondada hamile kalıyor
Bende büyük kızım için almıştım kayıyodu kullanmadım hiç, gün içinde odadayız hep masanın üzerine koydum alt değiştirme işlemini orda yapıyorum diğer türlü belim ağrıyo ve o sırada bile kayıyolar ayaklarını yere basıp popa kaldırmaya çalışıyo benimkiler yada ben mi kullanamadım acabaEn basiti en uygunu benim kullandığım 2 yıl önce kızıma almıştım hala sağlam çok çocuk büyütür. 5 ay rahat kullanılır. Sallamalı beşiğe filan alıştırmak istemiyorum. Biz tv izlerken kanepede bununla yatıyor gün içinde hep bunda. Gece yatarkende anne yani beşiğin içine koyuyorum yine bunda yatıyor.
Eki Görüntüle 3344589
Premium care daha yumuşak, daha güzel, daha sızdırmaz, daha pahalıBez konusunda benimde sorularım var acemi anne kontenjanından
Bir haftayı geçtik prima 1numaraya geçeli. Sleepy alayım dedim 1 No aldım. Boyutunu geçtim minnacık sanki ama çişi tutmuyor gibi. Islak ıslak oluyor teni her açışımızda. Bıraktık. Eşim dün alışverişteydi. Premium care kullanıyoruz ama aktif bebeği görünce karar verememiş hangisi diye ikisinden de almış. Farkları ne? Aktif olanı açmadım daha iade edebiliriz.
Birde bacaklarda iz çıkması küçük gelme belirtisi mi? Bizimki 4kg. 1no 2-5kg arasıysa biz 2no ya mı geçelim acaba elimizdeki paket bitince? Stoklu gitmiyorum bittikçe almaya çalışıyorum sanırım böylesi daha iyi. Eşim stokçudur zor zaptediyorum resmen
Birde mama konusu var. 3 kutu mama var elimizde. Sürekli aynı mama mı kullanılır? Yoksa olur ya mama değiştirmek gerekebilir mi? Devamını alayım mı?
Çıkmaması lazım sankiAyy kızlar bişey danışıcam size şimdi geldi aklıma sinir oldum hatta, eşimin halası bebekler küçükler falan demiş eşim oda çok korkmuş sağlıkla doğduklarında mevlüt okutucam demiş mevlüt adamış evinde bizden bağımsız okutucakmış 20 gün geçsinde diyip duruyodu ama bu kadın o mevlüdü yapmaz biliyorum, şimdi adak adamış yapmazsa benim çocuklarımdan çıkmaz dimi Allah korusun
Düşünüyoruz kısmetseKızlar k8mustunuz mu bilmiyorum ama birbirimizi ancak biz anlarız
Diyeceğim o ki az çok yakın zamanda doğum yaptık 40 çıkınca ilişki yi hemen dusunuyormusunuz
Ne yapacaksınız sorması ayıp
Acı yok bende ama uyuşukluk var 20 gün oldu geçer galiba zamanlaKaç gün oldu? Benim hala uyuşuk ve acıyoren uzun süre sezaryen kesi acısı çeken benim sanırım burada.
Ayni durumdayız. Misafir yok ama 4 yaşındaki oğlum mahvediyor beni. Hic durmuyor, kıskanıyor. Abisinden bile kıskanırdı, bebekten daha çok kıskanıyor. Öğleden sonra okula gidiyor da rahat nefes alıyoruz 4 saatnasilsiniz kizlar hic giremiyorum 3 cocuklu hayat cok zor buyuk oglum iyide 3 bucuk yasindaki oglum cok yoruyor alisma sureci bi gecse bide misafirler bitsebütün bebisler iyidir umarim bizim gaz basladi iki gecedir durmuyor bide pamukcuk oldu agzi mikostatin basladik. insallah feraha ciktigimiz gunlerde gelir iyiki varsiniz yazip rahatliyor insan
Pek geçiyor sayılmaz uyuşuklukAcı yok bende ama uyuşukluk var 20 gün oldu geçer galiba zamanla
Bende büyük kızım için almıştım kayıyodu kullanmadım hiç, gün içinde odadayız hep masanın üzerine koydum alt değiştirme işlemini orda yapıyorum diğer türlü belim ağrıyo ve o sırada bile kayıyolar ayaklarını yere basıp popa kaldırmaya çalışıyo benimkiler yada ben mi kullanamadım acababüyük kızdan hiç koltuğa koyamıyorum koysam sevmeye geliyo hemen, beşikteler hep park beşiğin biri oda da biri yatak odasında
Bez konusunda benimde sorularım var acemi anne kontenjanından
Bir haftayı geçtik prima 1numaraya geçeli. Sleepy alayım dedim 1 No aldım. Boyutunu geçtim minnacık sanki ama çişi tutmuyor gibi. Islak ıslak oluyor teni her açışımızda. Bıraktık. Eşim dün alışverişteydi. Premium care kullanıyoruz ama aktif bebeği görünce karar verememiş hangisi diye ikisinden de almış. Farkları ne? Aktif olanı açmadım daha iade edebiliriz.
Birde bacaklarda iz çıkması küçük gelme belirtisi mi? Bizimki 4kg. 1no 2-5kg arasıysa biz 2no ya mı geçelim acaba elimizdeki paket bitince? Stoklu gitmiyorum bittikçe almaya çalışıyorum sanırım böylesi daha iyi. Eşim stokçudur zor zaptediyorum resmen
Birde mama konusu var. 3 kutu mama var elimizde. Sürekli aynı mama mı kullanılır? Yoksa olur ya mama değiştirmek gerekebilir mi? Devamını alayım mı?
Şuan küçüklerr yaza doğru belki konu komşu gelmek istiyo yakın olunca kızımda ne güzel uzaktım annemin evi arka sokakta haliyle konu komşu burda hepsi aradan çıkar tek tek uğraşamam diye düşünüyorum,Çıkmaması lazım sankiben de korkarım ama. Sen okutacak misin.
Bende başladım mikostatin karbonatla geçmedi günde 3 kez 1 ml bir hafta kullan dedi doktor. Normal damla olarak damlatınca geçmedi ama o damlalığı dilinin içinde gezdirerek verdim baya gitmiş sadece onu verince genelde hep kusuyor. İnşallah geçer pamukçukta zormuş ondan memem mikrop kaptınasilsiniz kizlar hic giremiyorum 3 cocuklu hayat cok zor buyuk oglum iyide 3 bucuk yasindaki oglum cok yoruyor alisma sureci bi gecse bide misafirler bitsebütün bebisler iyidir umarim bizim gaz basladi iki gecedir durmuyor bide pamukcuk oldu agzi mikostatin basladik. insallah feraha ciktigimiz gunlerde gelir iyiki varsiniz yazip rahatliyor insan
Benim bezde en büyük beklentim sızdırma konusuydu çünkü bunlar ilk zamanlar sırtına kadar kaka yapacakları için ve sıvı olduğu için ben primacıydım. Gerçekten sızdırma konusunda çiş kaka tutma konusunda çok iyi ama mesela bebek kaka yapıyor iki dk sonra bir daha iki dk sonra bir daha yapıyor ya işte orda gözümün önünde dolar işareti çıkıyor resmenBez konusunda benimde sorularım var acemi anne kontenjanından
Meme mama birlikte devam ediyoruz. Kusma çok değil ama arada oluyor. Hepsini çıkardığı hiç olmadı şükür. Fazlasını atıyor daha çokSleepy 1 numara bizimde bacaklarımızı sıkıyor sanki 2 numaraya geçecez zaten arada çok büyük fark yok çok yakın boyutları. Kilomuzda daha 4 kg bile değil bu aradaeşim 240 tane 2 numara sleepy, yine 2 numara 120 tane molfix almış benimkide çok stokcu asla durmuyor. Aslında bebekte memnuniyete göre gidilse daha iyi olur.
Mama olayına gelince şimdiye kadar mama dokunmadıysa kusma vs bişey olmadıysa aynısı devam edilebilir. Ama benim kızıma aptamil yaramamıştı hiç kilo almıyordu başka mamalar denemek zorunda kaldık gerçi onlardada kusmuştu geri aptamile dönmüştük. Bence onuda stok yapma memnuniyete göre ilerle3 paket zaten yenidoğan için çok bile Anne sütüde alıyor değil mi?
İlk attığın görselle kumaşının deseni bile aynısı pamuklu canım ben kullanamadım muhtemelenBenimki çok kaymıyor pamuklu kılıfı ama ebebekte daha naylonsu yapıda görmüştüm o kayabilir haklısın. Annemde de şundan var buda hiç kaymıyor uygun fiyatlı rahat bi ürün. Bakabilirsin canımLadybirdDA
Uyuşukluk ömür boyu bizimle kızlar gecmiyecek şimdiden ben soyliyimAcı yok bende ama uyuşukluk var 20 gün oldu geçer galiba zamanla
Ewet aynı şeylerEşim dört gözle bekliyor21 gün evde kovalamaca oynadık resmen işe başladıda yorgunluktan yanaşmıyor kanama olmazsa olur galiba
Kalır kalırDüşünüyoruz kısmetseçocuklardan fırsat kalırsa. Yarın son gün ama eşim şehir dışında. Çarşamba gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?