2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bizimde pzt aşı var bir de ben grip oldum kendim de bir görünücem ne verir ki ilaç bize. Antibiyotiklik durum yok zaten de kızımın iburamininden içmeyi düşündüm bugün şurup olandan
1.ay kontrolünde senden de kan alacağız dedi bizim asmdeki ebe, senin değerlerine bakıp ona göre ilaç verir belki

Çevremde sorunsuz emzirip, çocuğu yeteri kadar doyan ama yinede mama vermek isteyen bi anne hiç duymadım mesela bunu neden ısrarla söylüyorlar hiç anlam veremiyorum ama oladabilir. Bu konularda zaten hassasız hele ki lohusa döneminde ekstra hassasız. İnsanın sinirini bozmaktan başka bi işe yaramıyo bazıları

Evet ama başka türlü de
yok sütüm diye
bebek emmiyor ..
sütüm yaramıyor
kilo almıyor vs diye bilincsiztende kullanan çok

Birde şu var herşey nasib ..illa emecek diye bir kaide yok kimisi ne yaparsan yap emmiyor kesinlikle başıma geldiginden biliyorum ve anlıyorum..

Tahammül sıfırlanmamış sende tam tersi artmış. Ağzına fırıncı küreğiyle tokat istemiş, o yok mu, ıslak tuvalet terliği de olumlu hadsiz.

Evet ama başka türlü de
yok sütüm diye
bebek emmiyor ..
sütüm yaramıyor
kilo almıyor vs diye bilincsiztende kullanan çok
Onlarında gün içinde nelerle karşılaştıklarını bilmiyorum ama herkes aynı değil, sütü olmayan birininin bunları duyması çok üzücü olur bence. Ben empati yapardım kesinlikle

Birde şu var herşey nasib ..illa emecek diye bir kaide yok kimisi ne yaparsan yap emmiyor kesinlikle başıma geldiginden biliyorum ve anlıyorum..
Kesinlikle öyle ben 17 ay emmişim ikizim 3 ay emmiş süt aynı süt annem neler yaptım neler emmesi için diyor. Her bebek aynı değil maalesef

Asm hemşire bebekleri soyarak mı kilo takibi yapıyor? Kızımda yapmamıştı normal üstüyle tartardı düşerdi kıyafet kadarını ocak ayında doğdu, asmiz değişti soğuk oluyor ve iki bebeğide soymak istemiyorum sizlerde nasıl oldu

Aynısı ben düşündüm uzun çıtçıtlı badi giydirip uzun çorap giydirip tartıya öyle koyayım beside yeni takilmis derim

Zeka kartlarına başladınız mı ben yarın başlamayı düşünüyorum büyük kızıma 33 günlükken başlamışım

Terbiyesiz ya be demek dogurmadın ya sezaryen cok mu kolaymıs deli oluyorum sadece normal doguma dogummus gibi bakıp sezaryene böyle bakanlara her türlüsü dogum ikisinde de acı cekiyoruz sonuc olarak anne oluyoruz

Ya akşamdan beri uyumuyor. Memeyi emerken kavga ediyor ittiriyor ağlıyor sürekli. Dalıyor tam 5 dk sonra uyanıyor çıldırcam gerçekten. Gaz damlası verdim kaka da yaptı bir saat içinde 2 kere dolu dolu ama yok bir değişik ağlıyor durmuyor yani bugün neden bir anlasak

Abartmıyorsun deliye dönme konusunda haklısın. Ne cahilce bir söylemdir bu. İlla normal doğum mu yapman gerekiyormuş Allah Allah. Sezaryen doğumdan sayılmıyormuymuş acaba dicem de bazı kişiler için sayılmıyor ve ben cahilliklerine veriyorum. Senin kv öyle bence ama bir daha bisey derse sok lafı ağzına.

Karnına masaj yapsana canım biraz hem bak bakalım karnı sert gergin mi yoksa yumusak mı

Karnına masaj yapsana canım biraz hem bak bakalım karnı sert gergin mi yoksa yumusak mı
Karnıma masaj da yaptım çok sert değil yumuşak. Ama memede uyuyacak illa. Aç değilse de meme istiyor kucak istiyor yatağa yatırdığım an başlıyor ağlamaya. Duşa gircem giremedim ya sinirim bozuluyor böyle olunca da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…