2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bazen benimkide kucağımda uyuyor yatırıyorum gözlerini fal tası gibi acıyor. Öyle olunca ben sey yapıyorum kucağımda uyuttuktan sonra telefondan beyaz gürültü sesi açıyorum onla beraber yatıyorum dalınca da sesi kapatıyorum. Bunu bir dene bende işe yarıyor.

Onu da denedim beyaz gürültü sesi yok yağmur sesi süpürge sesi yok değişik bugün 5 dk da bir ağlıyor yani ortalığı ayağa kaldırıyor. Uyutmayacak bugün 6 saat yoldan geldik yolda hiç ağlamadı uyudu hep. Eve vardık hava değişikliği mi iyi gelmedi anlayamadık

Yolda uyuyor hep bizimki de. Altı pismiş, karnı açmış hiç dert değil. Ama kırmızı ışıkta falan bir mızırdıyor neden durdu bu araba der gibi

Benim bebek beyaz gürültü falan hiç dinlemiyor kızlar onu acınca gözler acılıyor
Kucakta uyumayı seviyor ama şöyle birşey yaptım gögüsümün arası terliyor diye bebek agız mendili koyuyorum gösümede süt ve benim kokum karışmış onu burnuna yakın yere koydum maşallah işe yarıyor gibi daldı tabi şimdiki bebeler çok akıllı yakındır bu kandırmayıda çözer yine ters köşe yapar beni

Benim bebeğime allahtan beyaz gürültü işe yarıyor

Kizlar bu aralar bizimki memede yada kucagimda uyuyo yatagina koyuyorum 10 dk sonra uyaniyo gunduzde gecede ayni nerdeyse uyumuyo hic ya normalmi uyusun yeterki diye kucagimda tutuyorum uyudugunda en fazla yarim saat sonra yine uyaniyo
Ayy seninle aynı durumdayız bizim kızda kucak dışında uyumuyor uyuduktan sonra yatağa koyunca basıyor çığlığı bebekleri beşiğinde mışıl mışıl uyuyanları kıskanıyorum

Teyzem bana giydiğin tişörtü yanına koy süt kokusunu alsın daha uzun uyur dedi ama daha denemedim yanına bir şey koymak istemiyorum boğulur filan diye ama ayak ucuna doğru belki koyulabilir
Ayy aynen banada demislerdi bende senin gibi bisey koymaya korkuyorum eli kolu rahat durmuyi yuzune ceker diye

Ayy seninle aynı durumdayız bizim kızda kucak dışında uyumuyor uyuduktan sonra yatağa koyunca basıyor çığlığı bebekleri beşiğinde mışıl mışıl uyuyanları kıskanıyorum
Evet ya annem anlatir siz kucukken hic aglamazdiniz koyunca uyurdunuz falan der sasiriyorum ictigimiz folik asitlere bagliyo evde herkes

Acıkıyor emiyor gazını çıkartıyorum kakasını yapıyor onu temizlerken uykusu açılıyor tekrar emmek istiyor gazını çıkarıp yatıyorum hıçkırık tutuyor tekrar uykusu açılıyor
Ayniii bu dongudeyiz ya bizde emzir gaz cikar yatir uyansin pispisla uyurken pirt yapip cis ve kaka bezi doldursun degistir uykusu acilsin ciran ciran bagira bagira alt degistirme serominisi sonrada sakinlestirmek icin geri emzir gaz sancisi gazi cikar yatir uyansin full gece boyle

Bugun hepsinin kabul gunu heralde biz arabayla gezmeye cikardik arabada uyudu yarim saat eve geldik yataga koydum oh ne guzel daldi dedim tv izlemek icin hevesle salona gecmemle bagirti sesinin gelmesi bir oldu

Bebeğim emiyor çok şükür. Mamayı biberonla veriyorum ve biraz azalttım. Her emzirme sonrası da sağıyorum. Azıcık çıksa bile sonraki beslenmede veriyorum. Ama yetmiyor hala artmadı

Ay manyakmış resmen bir dahakine ne diyeceğine hazırlık yap
Sling çok rahat. Pıt diye uyuyor bebek içinde
Kesinlikle çok rahat, ben şimdi indirimlerden kanguru kovalıyorum. Kızım silingi sevdiğine göre yaza doğru kanguruyu da sever diye düşündüm, sling yazın çok terletir çünkü
Bana da söyler misin bulunca

Kesinlikle öyle ben 17 ay emmişim ikizim 3 ay emmiş süt aynı süt annem neler yaptım neler emmesi için diyor. Her bebek aynı değil maalesef
Valla ben bu işin genetik olduğunu inanmaya başlamıştım. Annemin sütü azmış gerçi ondan emmemişiz. Hatta anneme göre SMA mama en iyisi beni onla büyüttüğü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…