2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hala uyumadı uykusuzluktan ölüyorum

Valla ben bu işin genetik olduğunu inanmaya başlamıştım. Annemin sütü azmış gerçi ondan emmemişiz. Hatta anneme göre SMA mama en iyisi beni onla büyüttüğü için
Annemde aptamil kullanıyormuş kardeşime ben zayıfmışım o kiloluymuş bana kıyamayıp gece uykumda vermeye çalışıyormuş ama asla içmiyormuşum genetik değil kesinlikle

Merhaba canlar. Bız dün 40 olduk ve muayeneye gittik. Pasamiz doğum kanalina çok yaklaşmış. Doktor Çarşambaya kadar gelmezse yatış yapalım suni sancılar baslayalim dedi. Benim doktor normal doğumdan yana olduğu için suni sanciyi bayağı zorlayacak gibi. Ben de bir yanım normal diyor ama diğer yanım suni sancıdan bayağı korkuyor. 4-5 saat suni sancı alan var mı aramızda?

Ben ilk dogumumda uzun süre suni sanci almıştım epidural yaptirdigim için sancıları neredeyse hissetmedim diyebilirim. Bunda daha kısa süre aldım çünkü çok şükür doğum hızlı bitti ama bu sefer epidural yaptırmadım çekilmez değil sancılar ama zor tabiki. Ozellikle sonlara doğru siddetleniyor açılma ilerledikçe. Başlarda yine o kadar problem değil.

Yazmayalı epey olmuş kızlar. Keyifleriniz ve bebekleriniz nasıl, hepiniz iyisinizdir inşallah. Biz gazlıyız genelde uyku problemimiz yok ama yetmiyooor Çocuklu hayata iyice adapte oldum şükür bu hafta kırkı çıkıyor kızçemin, sizi çok özledim.

2-3 çocuklu anneler günleriniz nasıl geçiyor. Ben her gün isyan her gün ağlama modundayım. Hiçbir şeye yetemiyor yetişemiyorum. Kızıma ayrı üzülüyorum bebeğe ayrı. Sürekki kucakta uyumak isteyen aşırı gazlı bir bebeğim hep oyun isteyen ilgi bekleyen 2 yaş sendromunda bir kızım birde yemek çamaşır gibi şeyler var beni bekleyen. 1 aylık olcaz neredeyse asla uykuya dalamıyor cıyak cıyak ağlama sesleri esniyor ağlıyor hapşırıyor ağlıyor ıkınıyor ağlıyor. Gazlı bebeği olanlar nasıl uyutuyorsunuz?

Ayy hoşgeldin anneciğin nasıl? Kızçemizin adı Leyla idi dimi? O da iyi mi?
Ahh o uyku canım uyku

Sling denedin mi hiç? Bebeği kucağa sarınca hem uyuması hem gaz çıkarması kolay oluyor. Senin ellerinde serbest olunca bir kaç işini halledebilirsin. Bide kucakta normal tutuna insanın kolları çok ağrıyor. Slingli baya rahat

Acıkıyor emiyor gazını çıkartıyorum kakasını yapıyor onu temizlerken uykusu açılıyor tekrar emmek istiyor gazını çıkarıp yatıyorum hıçkırık tutuyor tekrar uykusu açılıyor
Bu benim çocuğum işte kısır döngü. Biz kendi evimize geldik evde yapılacak yerleşecek tonla iş var başka zaman gündüz bari uyur derin derin yok uyumuyor yatağa yatırdığım an gözler far görmüş tavşan gibi

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 14 gün oldu bebegimi emdirirken yemek yerken birde gece uykumda çok terliyorum normal mi bu durumu yasayaniniz oldu mu
Nerdeyse 40ımız çıkacak ben hala ter atıyorum. Ödem atılıyor diyoruz ama hamile kaldığım kilonun altına düştüm hala ter. Anlamadım. Galiba sezaryen doğumda oluyor böyle.

Bnm 0 acilmayla yatış yaptı doktor suni sancıyla saat 22 de başladı sabaha kadar sürdü 6 cm açıldı sonra öğlene doğru tam açılma oldu saat 3 buçukta doğumum gerçekleşti tabi bnm ilk gebelik olduğu için zorlandım, kişiden kişiye de değişir senin kolay olabilir . Benm suyum tamamen azaldığı için mecburen suni sancıyi kbl ettm

Ama güzel bir deneyimim oldu normal doğum yapmanın heyecanını yaşadım bebeğimi görünce herşey anında gitti tüm ağrılar yok oldu öyle bir rahatlama geldi ki çok güzel bir duyguydu gerçekten

Benim de ilk gebelik ve şu an açılma yok. Suni sancıya çok sıcak değildim ama bebek doğum kanalına çok yakın olduğu için kabul ettim ben de. Bir de doğumdan sonra hemen toparlanabildiniz mi? Benim annem ve kv gelecek ama en fazla 3-4 gün kalabilirler. O yüzden de sezeryan yerine normal doğum olmasından yanayım.

Peki çok rahatsızlanıyormuydu siz dikkat etmediğinizde de benim için de çok zor olur diyet ama mecbur kalırsam tabiki yaparım bakalım Dr ne diyecek ilaçların etkileri geçsin bir gideceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…