Benim de ilk gebelik ve şu an açılma yok. Suni sancıya çok sıcak değildim ama bebek doğum kanalına çok yakın olduğu için kabul ettim ben de. Bir de doğumdan sonra hemen toparlanabildiniz mi? Benim annem ve kv gelecek ama en fazla 3-4 gün kalabilirler. O yüzden de sezeryan yerine normal doğum olmasından yanayım.
Kesi çok olmazsa dikişlerin normal ise hemen toparlanırsn canm benm bir hafta geçti rahatm şuan çok şükür seninde inşallah benden daha iyi olur geçer hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Bunu konuştuk canım demin gece terleyip cikarttiklarimi toplayıp koca bir dağ makineye attım Allah'tan kurutma var yoksa cildiririm
Acaib evde çamaşır çıkıyor baya kalabalık aile olduk bebiş farketti
Kızlar ben galiba dogum sonrası depresyonu yasiyorum.bunu cevrenizde yasayan birileri var mi tedavi aldilar mi.tedavisi nasıl ilerledi.disari.cikma deatek alma yakinlarla zaman gecirme falan hikaye geçmiyor bu durum.yardim almam gerek ama nasil.sut verdiğim icin ilac alamam ama belki psikoterapi alabilirim.tecrubesi.olan paylasabilir mkli
Bunu konuştuk canım demin gece terleyip cikarttiklarimi toplayıp koca bir dağ makineye attım Allah'tan kurutma var yoksa cildiririm
Acaib evde çamaşır çıkıyor baya kalabalık aile olduk bebiş farketti
Bu terleme işi ne zaman biter gerçekten bende sadece uykuda oluyor muhtemelen terim soğudu ondan hasta oldum. Bazen terli uyanıp diğerinin yatağına koşuyorum değiştirecek vakit olmuyor. Bi miktar azaldı ter gecede 2 üst değiştirmeye düştü ama geçen haftalarda bitmiştim bende dağ gibi her gece çıkarıyordum
2-3 çocuklu anneler günleriniz nasıl geçiyor. Ben her gün isyan her gün ağlama modundayım. Hiçbir şeye yetemiyor yetişemiyorum. Kızıma ayrı üzülüyorum bebeğe ayrı. Sürekki kucakta uyumak isteyen aşırı gazlı bir bebeğim hep oyun isteyen ilgi bekleyen 2 yaş sendromunda bir kızım birde yemek çamaşır gibi şeyler var beni bekleyen. 1 aylık olcaz neredeyse asla uykuya dalamıyor cıyak cıyak ağlama sesleri esniyor ağlıyor hapşırıyor ağlıyor ıkınıyor ağlıyor. Gazlı bebeği olanlar nasıl uyutuyorsunuz?
Kızlar 10 günde bizde taburcu olduk çok şükür Dr tam anlamıyla iyileşmedi ama daha fazla ilaç alamaz dedi evde çok dikkat edeceksiniz gerekirse kafana poşet tak kimseyle görüşme dedi çok dikkat edeceğiz artık iyileştikten sonrada alerji testine gideceğiz ama şükür evde yavrum kablolardan serumlardan kurtuldu en azından bide heryeri morluk içinde krem kullanıyoruz onlarda geçer inşallah
Kızlar 10 günde bizde taburcu olduk çok şükür Dr tam anlamıyla iyileşmedi ama daha fazla ilaç alamaz dedi evde çok dikkat edeceksiniz gerekirse kafana poşet tak kimseyle görüşme dedi çok dikkat edeceğiz artık iyileştikten sonrada alerji testine gideceğiz ama şükür evde yavrum kablolardan serumlardan kurtuldu en azından bide heryeri morluk içinde krem kullanıyoruz onlarda geçer inşallah
Çok şükür canım, hemen toparlar merak etme. Onlar bizden daha güçlü, sen bu süreci biraz daha hassas geçir sadece doktorların dediği gibi, hemencik iyileşecek o annesi
2-3 çocuklu anneler günleriniz nasıl geçiyor. Ben her gün isyan her gün ağlama modundayım. Hiçbir şeye yetemiyor yetişemiyorum. Kızıma ayrı üzülüyorum bebeğe ayrı. Sürekki kucakta uyumak isteyen aşırı gazlı bir bebeğim hep oyun isteyen ilgi bekleyen 2 yaş sendromunda bir kızım birde yemek çamaşır gibi şeyler var beni bekleyen. 1 aylık olcaz neredeyse asla uykuya dalamıyor cıyak cıyak ağlama sesleri esniyor ağlıyor hapşırıyor ağlıyor ıkınıyor ağlıyor. Gazlı bebeği olanlar nasıl uyutuyorsunuz?
Sling denedin mi hiç? Bebeği kucağa sarınca hem uyuması hem gaz çıkarması kolay oluyor. Senin ellerinde serbest olunca bir kaç işini halledebilirsin. Bide kucakta normal tutuna insanın kolları çok ağrıyor. Slingli baya rahat
Peki çok rahatsızlanıyormuydu siz dikkat etmediğinizde de benim için de çok zor olur diyet ama mecbur kalırsam tabiki yaparım bakalım Dr ne diyecek ilaçların etkileri geçsin bir gideceğiz inşallah
Diyete rağmen bizde rahatlama olmamıştı zaten 18. Ayına kadar sürdü bu durum. Gaz damlaları falan işe yaramıyordu hiç.İnşallah sizdeki böyle bir durum değildir.herkeste etkisi farklı sanırım bu alerjinin.
Çok sevindim. Geçmiş gitmiş olsun. Alerji testinde de birşey çıkmaz inşallah. Bence sadece hastalık kaynaklı bir durumdu bu. Abisi getirmiş olabilir demiştin sanki hastalığı.
Asm deki ebeler gibisiniz bizler de isteriz ki çocuğumuz sadece anne sütü alsın, yukarda da yazdım zaten çocuğun emmediği sütü sağıyorum, ki her zaman bu şekilde sağım yapmıyorum haftada 2-3 kez oluyor. Ben dışardayken mama içeceğine anne sütü içmesi daha mantıklı benim için. Sonuçta çalışan anneyiz, hazırda da her zaman sütümüzün olması iyidir
Canım bende aynı şekildeyim, silikon uçla emiyor bazen de kavga ediyor memeyle. Bazen de sağıp veriyorum, hem içmediği sütün ileride sütümü azaltacağını düşünerek hem de yeterki anne sütü alsın gerekirse biberonla alsın diye düşünüyorum. Belki yanlış ama elimden başka bir şey gelmiyor şuanda
Çok sevindim. Geçmiş gitmiş olsun. Alerji testinde de birşey çıkmaz inşallah. Bence sadece hastalık kaynaklı bir durumdu bu. Abisi getirmiş olabilir demiştin sanki hastalığı.
Evet canım bronşit hemde virüs çıktı kan gazları değerlerinden ötürüde böyle kötüleşti ama diğer oğlumda böyle atlatıyor Hastalıklarını vent tüpleri filan var Dr ailede yatkınlık olabilir dedi onun içinde alerji testi şart oldu bize yoksalar içimiz rahat olsun
Bu terleme işi ne zaman biter gerçekten bende sadece uykuda oluyor muhtemelen terim soğudu ondan hasta oldum. Bazen terli uyanıp diğerinin yatağına koşuyorum değiştirecek vakit olmuyor. Bi miktar azaldı ter gecede 2 üst değiştirmeye düştü ama geçen haftalarda bitmiştim bende dağ gibi her gece çıkarıyordum
Spring dun gece değiştiremedim bende uykudan sabah bir hasta oldum sana anlatamam tansiyonum yükseldi karnimda iç dikislerimde bir ağrı ..off dünyam karardı
Çok şükür iyileştim oyuzden bu gece dikkat ettim iki kere degistiyorym bende ne zamana kadar dewam eder bilmiyorum
Canım ben sana yazamadım ama takip ettim
Çok şükür senin gibi tatlı güçlü annesi var
Emin ol bu süreci yaşadıktan sonra
Bebeğin öyle güçlü bir bebek olacakki
Daha kuvvetli dayanıklı bağışıkligi güçlü
Böyle pamuk içinde rahat büyüyen bebekler ilerde hayat şartlarına karşı zorluk yaşıyor
Benim yaşadığım farkettim değişik tecrübeler var konu uzun çeker ... Evinize hoşgeldiniz geçmiş oldu inşallah
Yavrunda çok tatlı Allah nazardan saklasın dikkat et