2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kesi çok olmazsa dikişlerin normal ise hemen toparlanırsn canm benm bir hafta geçti rahatm şuan çok şükür seninde inşallah benden daha iyi olur geçer hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 14 gün oldu bebegimi emdirirken yemek yerken birde gece uykumda çok terliyorum normal mi bu durumu yasayaniniz oldu mu
Bunu konuştuk canım demin gece terleyip cikarttiklarimi toplayıp koca bir dağ makineye attım Allah'tan kurutma var yoksa cildiririm
Acaib evde çamaşır çıkıyor baya kalabalık aile olduk bebiş farketti

Kızlar ben galiba dogum sonrası depresyonu yasiyorum.bunu cevrenizde yasayan birileri var mi tedavi aldilar mi.tedavisi nasıl ilerledi.disari.cikma deatek alma yakinlarla zaman gecirme falan hikaye geçmiyor bu durum.yardim almam gerek ama nasil.sut verdiğim icin ilac alamam ama belki psikoterapi alabilirim.tecrubesi.olan paylasabilir mkli

Bunu konuştuk canım demin gece terleyip cikarttiklarimi toplayıp koca bir dağ makineye attım Allah'tan kurutma var yoksa cildiririm
Acaib evde çamaşır çıkıyor baya kalabalık aile olduk bebiş farketti
Bu terleme işi ne zaman biter gerçekten bende sadece uykuda oluyor muhtemelen terim soğudu ondan hasta oldum. Bazen terli uyanıp diğerinin yatağına koşuyorum değiştirecek vakit olmuyor. Bi miktar azaldı ter gecede 2 üst değiştirmeye düştü ama geçen haftalarda bitmiştim bende dağ gibi her gece çıkarıyordum

Ben artık ayağımda sallıyorum bazen tekrar aglamasiyla uyanıyorum bir bakıyorum uyumuşum o hala uyanık aynı döngüde dönüp duruyor uz

Kızlar 10 günde bizde taburcu olduk çok şükür Dr tam anlamıyla iyileşmedi ama daha fazla ilaç alamaz dedi evde çok dikkat edeceksiniz gerekirse kafana poşet tak kimseyle görüşme dedi çok dikkat edeceğiz artık iyileştikten sonrada alerji testine gideceğiz ama şükür evde yavrum kablolardan serumlardan kurtuldu en azından bide heryeri morluk içinde krem kullanıyoruz onlarda geçer inşallah

Çok şükür canım, hemen toparlar merak etme. Onlar bizden daha güçlü, sen bu süreci biraz daha hassas geçir sadece doktorların dediği gibi, hemencik iyileşecek o annesi

Kızlar kusmalarımız bir haftadır baya yoğun, öyle olunca hiç beslenemiyor gibi hissediyorum yaşayanınız var mı

Uyumuyo

Slinglerin boyu, bedeni vs var mı? Eşimde kullanabilir mi kendime aldığı mı?

Peki çok rahatsızlanıyormuydu siz dikkat etmediğinizde de benim için de çok zor olur diyet ama mecbur kalırsam tabiki yaparım bakalım Dr ne diyecek ilaçların etkileri geçsin bir gideceğiz inşallah
Diyete rağmen bizde rahatlama olmamıştı zaten 18. Ayına kadar sürdü bu durum. Gaz damlaları falan işe yaramıyordu hiç.İnşallah sizdeki böyle bir durum değildir.herkeste etkisi farklı sanırım bu alerjinin.

Çok sevindim. Geçmiş gitmiş olsun. Alerji testinde de birşey çıkmaz inşallah. Bence sadece hastalık kaynaklı bir durumdu bu. Abisi getirmiş olabilir demiştin sanki hastalığı.

Kızlar bu nurse harveys in kıvamı nasıl? Donmuş zeytinyağı gibi mi? Ben tereddüt ettim acaba normal mi diye.

Canım bende aynı şekildeyim, silikon uçla emiyor bazen de kavga ediyor memeyle. Bazen de sağıp veriyorum, hem içmediği sütün ileride sütümü azaltacağını düşünerek hem de yeterki anne sütü alsın gerekirse biberonla alsın diye düşünüyorum. Belki yanlış ama elimden başka bir şey gelmiyor şuanda

Evet Leyla , o da iyi çok şükür . Gazı biraz zorluyor bizi . Annem de çok şükür iyi Sen de güzel kızında iyisiniz umarım
İyiyiz çok şükür
Slinglerin boyu, bedeni vs var mı? Eşimde kullanabilir mi kendime aldığı mı?
Yok biz de eşimle birlikte kullanıyoruz. Boyu çok uzun kumaş gibi düşün. Beline dolayıp bebeği içine yerleştiriyorsun

Çok sevindim. Geçmiş gitmiş olsun. Alerji testinde de birşey çıkmaz inşallah. Bence sadece hastalık kaynaklı bir durumdu bu. Abisi getirmiş olabilir demiştin sanki hastalığı.
Evet canım bronşit hemde virüs çıktı kan gazları değerlerinden ötürüde böyle kötüleşti ama diğer oğlumda böyle atlatıyor Hastalıklarını vent tüpleri filan var Dr ailede yatkınlık olabilir dedi onun içinde alerji testi şart oldu bize yoksalar içimiz rahat olsun

Spring dun gece değiştiremedim bende uykudan sabah bir hasta oldum sana anlatamam tansiyonum yükseldi karnimda iç dikislerimde bir ağrı ..off dünyam karardı
Çok şükür iyileştim oyuzden bu gece dikkat ettim iki kere degistiyorym bende ne zamana kadar dewam eder bilmiyorum

Canım ben sana yazamadım ama takip ettim
Çok şükür senin gibi tatlı güçlü annesi var
Emin ol bu süreci yaşadıktan sonra
Bebeğin öyle güçlü bir bebek olacakki
Daha kuvvetli dayanıklı bağışıkligi güçlü
Böyle pamuk içinde rahat büyüyen bebekler ilerde hayat şartlarına karşı zorluk yaşıyor
Benim yaşadığım farkettim değişik tecrübeler var konu uzun çeker ...
Evinize hoşgeldiniz geçmiş oldu inşallah
Yavrunda çok tatlı Allah nazardan saklasın dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…