2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar, ben dogum yaptıktan sonra sütüm geliyordu çok olmasa da. Çocuğum mamayla besleniyordu sağlık sıkıntısından dolayı. Bu sırada ben düzenli sağım yapamadım ve şimdi iki göğsümden neredeyse bir kaşık süt geliyor. bestlak damla, kompostolar tüketiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, fark etmiyor. Fikrinizi almak isterim. Ne yapayım?

Nasıl sağlık sıkıntısı oldu canım
Mecburimiydi mama

Yaa çok teşekkür ederim Gerçekten öyle çok güçlüler belki o kadar damar yolu açılmasına ben bile dayanamazdım düşününce küçük bedenleriyle çok güçlü oluyorlar bu bıcırıklar

trueliving_ cok gecmiş olsun cok sükür evinize döndünüz herkes de anlayıslı olsun artık uzun bir süre gelen olmasın
Gelen olsada kabul etmem kim kırılırsa kırılsın cidden o kadar acıyı yavrum yaşadı ben izledim rabbim bütün yavrularımızı korusun inşallah

Bu şekilde canım. Zeytinyağlar da belli bir zamandan sonra donar ya onun gibi birşey sandım ama normal değilmiş demek ki.
Bendeki boyle daha akiskan, aldigin eczaneye geri gotur bence bozulmus olabilir sizdeki

Eklentiler

• 17016071207965574899672282356947.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar gaz yapıyor diye yiyecekleri yememezlik yapıyor musunuz? Zeytinyağlı barbunya yapmak istiyorum ama bütün gece bebeğin gazdan uyumamasından korkuyorum açıkçası

Hahahha yenidoğan bebek hic ağlamaması gerekiyor demek ki canım lütfen dikkat et bişeyleri yanlıs yapıyorsun kesin

Gelen olsada kabul etmem kim kırılırsa kırılsın cidden o kadar acıyı yavrum yaşadı ben izledim rabbim bütün yavrularımızı korusun inşallah
Kırılcak olan kırılsın bu durumda kırılırsa onda sıkıntı vardır önemli olan bebeğin.zaten durumu bilen gelmek istemez olması gereken bu

Kızlar gaz yapıyor diye yiyecekleri yememezlik yapıyor musunuz? Zeytinyağlı barbunya yapmak istiyorum ama bütün gece bebeğin gazdan uyumamasından korkuyorum açıkçası
Bebeğim doğduğundan beri en güzel uykusunu kuru fasülye yediğim akşam yaptı yine ye diyemem bebekten bebeğe değişir ama biraz kimyon döküp yedim ben

Bu şekilde canım. Zeytinyağlar da belli bir zamandan sonra donar ya onun gibi birşey sandım ama normal değilmiş demek ki.
Kendiminkine baktım sen atınca resimini bendeki böyle canım seninki bozuk gibi geldi bana ya

Eklentiler

• 3A58CE34-D9C7-46AE-B642-B4A08BFD88F7.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 58
Ah çiçeğim geçmiş gitmiş olsun
Ay ağzına kürekle vurulası resmen bunlar.

Kırılcak olan kırılsın bu durumda kırılırsa onda sıkıntı vardır önemli olan bebeğin.zaten durumu bilen gelmek istemez olması gereken bu
Ayy o kadar gereksiz insan var ki kırılacak olan olur eminim ama umrumda değil hastanede neler duydu bu kulaklarım cpap bağlanmıştı oğluma kadın arayıp diyorki çocuk şişiyor onda patlayacak gibi oluyor tüm seçmeceler bende herhalde

Gözünüz aydın, Allah düşürmesin bir daha Büyük oğlun da toparlamıştır umarım

küvezden çıktığında bizimkinin de eli delik deşikti ama hiçbir şey yapmasan da geçiyor bir süre sonra kendiliğinden. Tazecikler minnoşlar, hemen yenileniyor hücreleri

Annende gaz yapan şeylerin bebeğe gaz yaptığı konusunda net bir görüş yok bildiğim kadarıyla. Ben tüketiyorum baklagil ama bebekten bebeğe değişebilir durum tabii. En güvenlisi tüketeceksen tercihen 24 saat suda bekletmek (suyu arada değiştirerek ve mümkünse bekleme suyuna yoğurt suyu, kefir vs. Katarak). Ben normalde de o şekilde yapıyorum baklagili (mercimek dahil), gaz sorunu yaşamıyorum.

Bende bi deneyeceğim bakalım karbonatta dökeceğim gazı alıyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…