- 27 Ekim 2022
- 220
- 203
- 33
- 28
Allah kolaylık versinBunu konuştuk canım demin gece terleyip cikarttiklarimi toplayıp koca bir dağ makineye attım Allah'tan kurutma var yoksa cildiririm
Acaib evde çamaşır çıkıyor baya kalabalık aile oldukbebiş farketti
Bu depresyonu ağır bir şekilde yaşamış ve hala az da olsa yaşayan biri olarak size belki yardımcı olabilirim. Tam olarak neyiniz var? Ne yaşıyorsunuzda bunu depresyon olarak düşündünüz?Kızlar ben galiba dogum sonrası depresyonu yasiyorum.bunu cevrenizde yasayan birileri var mi tedavi aldilar mi.tedavisi nasıl ilerledi.disari.cikma deatek alma yakinlarla zaman gecirme falan hikaye geçmiyor bu durum.yardim almam gerek ama nasil.sut verdiğim icin ilac alamam ama belki psikoterapi alabilirim.tecrubesi.olan paylasabilir mi
Hastanede krem verdiler acayip fazla ve şişlikler çok krem hemen etki etti amaGözünüz aydın, Allah düşürmesin bir dahaBüyük oğlun da toparlamıştır umarım
küvezden çıktığında bizimkinin de eli delik deşikti ama hiçbir şey yapmasan da geçiyor bir süre sonra kendiliğinden. Tazecikler minnoşlar, hemen yenileniyor hücreleri
Hastahane bu hizmeti veriyor diye biliyorum ..Kızlar ben galiba dogum sonrası depresyonu yasiyorum.bunu cevrenizde yasayan birileri var mi tedavi aldilar mi.tedavisi nasıl ilerledi.disari.cikma deatek alma yakinlarla zaman gecirme falan hikaye geçmiyor bu durum.yardim almam gerek ama nasil.sut verdiğim icin ilac alamam ama belki psikoterapi alabilirim.tecrubesi.olan paylasabilir mkli
Yazın neyse de kış günü buz gibi terlemek bitirdi bizi çok geçmiş olsunSpring dun gece değiştiremedim bende uykudan sabah bir hasta oldum sana anlatamam tansiyonum yükseldi karnimda iç dikislerimde bir ağrı ..off dünyam karardı
Çok şükür iyileştim oyuzden bu gece dikkat ettim iki kere degistiyorym bende ne zamana kadar dewam eder bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun kristalli çişe dikkat et sütünü sağıp ver bence ekstra olarak. Bizde de bir kere turuncu kristal oldu 2. Gündü hemşire daha sık besle dedi. Sarılıkta olmasın diye 20 30 cc takviye yaptım nerdeyse her gün bir kezAy o kadar girmek istedim ki siteye.. Daha yeni gözümü açabiliyorum vallahi kızlar.. Cuma taburcu ettiler bizi.. Allaha şükür eve girdik oglumla.. Ama işte ufak ufak aksılıkler var peşimizi bırakmıyorbende acayıp bir ödem oldu, sanrm hastanede kendıme odaklanamadım, bebegı emzıreyım derken, Bi de kız kardeşim deneyımsızdı ona anlat et derken koridora yürüyüşe iki kere anca çıkabıldım, hareketsiz kaldım.. Gerçi ona ragmen lavmansız fılan atlattım ameliyat sonrası süreci.. Tek sıkıntı şu an spınal den kaynaklı bel ağrım bazen acayıp zorluyor beni, bide ödem.. Cidden ayaklarım patlıcak gibi kızlar.. Ne terlık ne corap geçiremiyorum.. Halbukı ben çorap kadınıydım bebeğim de iyilik hali cok iyi, emmesi vsvs iyi.. Tek sıkıntı hastaneden beri çiş sayımız az ve çişi kristali ve turuncu çıkıyor.. O kadar az çiş yapıyor ki.. Gunde 3 kere anca çiş, o da dolu dolu bez hiç degıl yani.. Ama kaka yapıo, onu da biriktirip toptan hepsını yapıyo yarın pazartesi kontrol var.. Mama vermedım daha doktora sormadan.. Zaten butun gun memeye yapışık gecıo.. Bakalım yarın doktor ne dicek..
Bide bana kadın dogum kan sulandırıcı iğne vermiş 10 gun vurulcakmışım.. Bunu nıye vermiş olabılırler sizce?
Onun dışında Eymen bizi mahvediokıskandı mı çözemedim bıle.. Sureklı kardeşim de kardeşim emzirmemi bile istemiyo İlk aksam iyiydi.. Ertesı sabah kriz gibi gecti.. Yanından ayrılmıo oyun oynamıo bizle.. Sadece kardeşini istio.. Altını degıstıremedık, emziremedm filan.. En son evden dısarı cıkardık Bi sekılde ama bu olaylar saatler sürdü.. Cok yıprandık valla naapcam bılmıorm
Sizler neler yaptınız merak ediyorum.. Her sayfayı okumak istiyorum ama o kadar vaktım de yok.. Bi ara bilhassa girip okuycam inşallahhepinizi çok öpüyorum
Ben normal doğum yaptım ama ben de her gece su içinde uyanıyorum.Yazın neyse de kış günü buz gibi terlemek bitirdi bizi çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun kristalli çişe dikkat et sütünü sağıp ver bence ekstra olarak. Bizde de bir kere turuncu kristal oldu 2. Gündü hemşire daha sık besle dedi. Sarılıkta olmasın diye 20 30 cc takviye yaptım nerdeyse her gün bir kez
Eymen konusundaysa daha yeni başlıyorsunuzbizimki saçını çekiyor, koruyucusu olan beşiğe tırmanıp çocuğu sıkıyor, beni ısırıyor, mememi sıkıp çocuğa tazyikli süt fışkırtıyor daha neler neler hayat enerjim kalmadı buraya da hiç giremiyorum bir iki sayfa okuyup çıkıyorum emzirirken
Benim çocuğum da kuvezde serumla beslendi. Bir günde iki kez damar yolu açmışlar. Yarım gün elinden yarım gün ayağından gibi. Bir hafta kaldı çok şükür hiç morluk yoktu ziyaretlerimde de. Hemşire farkı belki bizde olduğu gibi.Gözünüz aydın, Allah düşürmesin bir dahaBüyük oğlun da toparlamıştır umarım
küvezden çıktığında bizimkinin de eli delik deşikti ama hiçbir şey yapmasan da geçiyor bir süre sonra kendiliğinden. Tazecikler minnoşlar, hemen yenileniyor hücreleri
Of cok komikkkkAyy o kadar gereksiz insan var ki kırılacak olan olur eminim ama umrumda değil hastanede neler duydu bu kulaklarımcpap bağlanmıştı oğluma kadın arayıp diyorki çocuk şişiyor onda patlayacak gibi oluyor tüm seçmeceler bende herhalde
CanımAy o kadar girmek istedim ki siteye.. Daha yeni gözümü açabiliyorum vallahi kızlar.. Cuma taburcu ettiler bizi.. Allaha şükür eve girdik oglumla.. Ama işte ufak ufak aksılıkler var peşimizi bırakmıyorbende acayıp bir ödem oldu, sanrm hastanede kendıme odaklanamadım, bebegı emzıreyım derken, Bi de kız kardeşim deneyımsızdı ona anlat et derken koridora yürüyüşe iki kere anca çıkabıldım, hareketsiz kaldım.. Gerçi ona ragmen lavmansız fılan atlattım ameliyat sonrası süreci.. Tek sıkıntı şu an spınal den kaynaklı bel ağrım bazen acayıp zorluyor beni, bide ödem.. Cidden ayaklarım patlıcak gibi kızlar.. Ne terlık ne corap geçiremiyorum.. Halbukı ben çorap kadınıydım bebeğim de iyilik hali cok iyi, emmesi vsvs iyi.. Tek sıkıntı hastaneden beri çiş sayımız az ve çişi kristali ve turuncu çıkıyor.. O kadar az çiş yapıyor ki.. Gunde 3 kere anca çiş, o da dolu dolu bez hiç degıl yani.. Ama kaka yapıo, onu da biriktirip toptan hepsını yapıyo yarın pazartesi kontrol var.. Mama vermedım daha doktora sormadan.. Zaten butun gun memeye yapışık gecıo.. Bakalım yarın doktor ne dicek..
Bide bana kadın dogum kan sulandırıcı iğne vermiş 10 gun vurulcakmışım.. Bunu nıye vermiş olabılırler sizce?
Onun dışında Eymen bizi mahvediokıskandı mı çözemedim bıle.. Sureklı kardeşim de kardeşim emzirmemi bile istemiyo İlk aksam iyiydi.. Ertesı sabah kriz gibi gecti.. Yanından ayrılmıo oyun oynamıo bizle.. Sadece kardeşini istio.. Altını degıstıremedık, emziremedm filan.. En son evden dısarı cıkardık Bi sekılde ama bu olaylar saatler sürdü.. Cok yıprandık valla naapcam bılmıorm
Sizler neler yaptınız merak ediyorum.. Her sayfayı okumak istiyorum ama o kadar vaktım de yok.. Bi ara bilhassa girip okuycam inşallahhepinizi çok öpüyorum
Slingi ilk kızımda denemiştim çok zorlanmıştım birfr yazdıSling denedin mi hiç? Bebeği kucağa sarınca hem uyuması hem gaz çıkarması kolay oluyor. Senin ellerinde serbest olunca bir kaç işini halledebilirsin. Bide kucakta normal tutuna insanın kolları çok ağrıyor. Slingli baya rahat
Nasıl sevindimm çok şükür canımKızlar 10 günde bizde taburcu olduk çok şükürDr tam anlamıyla iyileşmedi ama daha fazla ilaç alamaz dedi evde çok dikkat edeceksiniz gerekirse kafana poşet tak kimseyle görüşme dedi çok dikkat edeceğiz artık iyileştikten sonrada alerji testine gideceğiz ama şükür evde yavrum kablolardan serumlardan kurtuldu en azından bide heryeri morluk içinde krem kullanıyoruz onlarda geçer inşallah
Ya ben buraya yazanlara o kadar imreniyorum ki
Benim çocuğum da kuvezde serumla beslendi. Bir günde iki kez damar yolu açmışlar. Yarım gün elinden yarım gün ayağından gibi. Bir hafta kaldı çok şükür hiç morluk yoktu ziyaretlerimde de. Hemşire farkı belki bizde olduğu gibi.
Ben girdiim. Hemşire geldi herhangi bir metal bir şey ya da lens var mı diye sordu. Lens var dedim. İlk önce olmaz dedi. Ben de ama bebeği göremem o zaman noluur dedim. Doktoruma sorup onay aldı ve girdim. Zaten girmemek çok saçma bence. Ha bide lensim aylık lens yani çıkmasa bile kalanlardan. Bunu da söyledim ve ikna ettimMerhaba prensesler, ben Aralık ayı annesi olacam inşallah 11 aralıkta :/ sorum vardı toplanablrmyz bu soruma acaba
İleri derece gözlerim şeffaf lensle sezeryana girebilir miyim belden uyuşmalı olcak
Bazı arkadaşlarım girmiş bazılarıda sorun diyor anlamadım sizden cevap bekliyorum ❤
Ya yeriiiimYa ben buraya yazanlara o kadar imreniyorum kibenim bırak yazmayı telefonu elime almaya vaktim olmuyor nasıl yapıyorsunuz kızlar? Biz iyiyiz çok şükür tek uğraşım oğluşun evi inletmesi. çok sinirli, agresif bir bey oğlum var ve sürekli ayağa kalkmak istiyor şaka değil bildiğin ayağa kalkıyor ellerimizden tutup kendini çekiyor beni ve memelerimi dövüyor, çok sinirli yav ha bir de hatırlıyor musunuz karnımdayken asla durmadigini sürekli tekmeledigini söylüyordum, ben nasıl birşey doğurcam diyordum? Gerçekten anne karnında nasılsa doğunca da öyle oluyormus. Bu fotoğraf sadece küçük bir örneği, asla ama asla ellerini kapattirmiyor gevşek yarım kundak bile yaptırmıyor canım minik ejderyaam sizde durumlar nasillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?