2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu depresyonu ağır bir şekilde yaşamış ve hala az da olsa yaşayan biri olarak size belki yardımcı olabilirim. Tam olarak neyiniz var? Ne yaşıyorsunuzda bunu depresyon olarak düşündünüz?

Hastanede krem verdiler acayip fazla ve şişlikler çok krem hemen etki etti ama oy evet minicik elleri bilekleri rabbim korusun hepsini sağlık sıhhat versin

Hastahane bu hizmeti veriyor diye biliyorum ..
Ama en basitinden buraya yaz paylaş eminim herkes yardımcı olmaya çalışır bir yandan destek te alirsin ilaca ihtiyacın olmiyacak emin ol..atlatacaksin

Berikko @Hooops Dilkenn

Kızlar ses verin arada ama yaa

Ay o kadar girmek istedim ki siteye.. Daha yeni gözümü açabiliyorum vallahi kızlar.. Cuma taburcu ettiler bizi.. Allaha şükür eve girdik oglumla.. Ama işte ufak ufak aksılıkler var peşimizi bırakmıyor bende acayıp bir ödem oldu, sanrm hastanede kendıme odaklanamadım, bebegı emzıreyım derken, Bi de kız kardeşim deneyımsızdı ona anlat et derken koridora yürüyüşe iki kere anca çıkabıldım, hareketsiz kaldım.. Gerçi ona ragmen lavmansız fılan atlattım ameliyat sonrası süreci.. Tek sıkıntı şu an spınal den kaynaklı bel ağrım bazen acayıp zorluyor beni, bide ödem.. Cidden ayaklarım patlıcak gibi kızlar.. Ne terlık ne corap geçiremiyorum.. Halbukı ben çorap kadınıydım bebeğim de iyilik hali cok iyi, emmesi vsvs iyi.. Tek sıkıntı hastaneden beri çiş sayımız az ve çişi kristali ve turuncu çıkıyor.. O kadar az çiş yapıyor ki.. Gunde 3 kere anca çiş, o da dolu dolu bez hiç degıl yani.. Ama kaka yapıo, onu da biriktirip toptan hepsını yapıyo yarın pazartesi kontrol var.. Mama vermedım daha doktora sormadan.. Zaten butun gun memeye yapışık gecıo.. Bakalım yarın doktor ne dicek..
Bide bana kadın dogum kan sulandırıcı iğne vermiş 10 gun vurulcakmışım.. Bunu nıye vermiş olabılırler sizce?
Onun dışında Eymen bizi mahvedio kıskandı mı çözemedim bıle.. Sureklı kardeşim de kardeşim emzirmemi bile istemiyo İlk aksam iyiydi.. Ertesı sabah kriz gibi gecti.. Yanından ayrılmıo oyun oynamıo bizle.. Sadece kardeşini istio.. Altını degıstıremedık, emziremedm filan.. En son evden dısarı cıkardık Bi sekılde ama bu olaylar saatler sürdü.. Cok yıprandık valla naapcam bılmıorm

Sizler neler yaptınız merak ediyorum.. Her sayfayı okumak istiyorum ama o kadar vaktım de yok.. Bi ara bilhassa girip okuycam inşallah hepinizi çok öpüyorum

Eklentiler

• IMG_20231202_212318.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 84
Yazın neyse de kış günü buz gibi terlemek bitirdi bizi çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun kristalli çişe dikkat et sütünü sağıp ver bence ekstra olarak. Bizde de bir kere turuncu kristal oldu 2. Gündü hemşire daha sık besle dedi. Sarılıkta olmasın diye 20 30 cc takviye yaptım nerdeyse her gün bir kez

Eymen konusundaysa daha yeni başlıyorsunuz bizimki saçını çekiyor, koruyucusu olan beşiğe tırmanıp çocuğu sıkıyor, beni ısırıyor, mememi sıkıp çocuğa tazyikli süt fışkırtıyor daha neler neler hayat enerjim kalmadı buraya da hiç giremiyorum bir iki sayfa okuyup çıkıyorum emzirirken

Evet doktorlar kontrolu aksatmayın dedi çiş konusunda.. İlk basta bu durum normal karsılıyoruz ama ılerleyen zmnlarda ıstemeyız dedıler.. Sağacak vaktım hiç kalmıyor ki.. Bende artsın diye sağayım dıyorum, ama emziriyorum ardından tam agzıma ıkı lokma atcam, aglıo gazdır dıyorum bakıyorum aranıyor.. Sürekli meme istiyor istisnasız.. Yani Sağacak vaktım pek olmuyor, bende istiyorum hatta bıraz stok olsun dıye ama nası olcak bilmiyorum.. Meme de süt durmuyor.. Su an mesela bıraz uyuyo o da kaka yaptı ustune Bı guzel emdi, bayagı uyur gibi ama su an acayıp boş memeler.. Az bıraz gecsın de uyanmazsa denıycem ama kesın uyanır ister

Eymeni hala tam anlayamadım, kıskanmaktan mı sevginden mi çözemedim.. Ama haşinde davranıyor.. Kucagımdayken Bi hışımla çekıp almaya calısıo.. Bızım gibi kucakta dik tutmak istio, besıkten kendı almak istio.. Emzirmemi istemiyo, demın dısarı cıkıodu babasıyla agladı sina, tamam anne izin veriorm emzir dio valla naapcam bılmıorm

Benim çocuğum da kuvezde serumla beslendi. Bir günde iki kez damar yolu açmışlar. Yarım gün elinden yarım gün ayağından gibi. Bir hafta kaldı çok şükür hiç morluk yoktu ziyaretlerimde de. Hemşire farkı belki bizde olduğu gibi.

Canım

Hadi gözün aydın

Kanama olsun diye kan sulandırıcı veriyorlar çok onemliymis ben kendim vurdum kendime birisine kolumu siktirip
Hem ödem vs kanama ile gidiyor Zamanla benimde yavaş yavaş geçti
Gece teride atıyor ödemi

Slingi ilk kızımda denemiştim çok zorlanmıştım birfr yazdı

Merhaba prensesler, ben Aralık ayı annesi olacam inşallah 11 aralıkta :/ sorum vardı toplanablrmyz bu soruma acaba
İleri derece gözlerim şeffaf lensle sezeryana girebilir miyim belden uyuşmalı olcak
Bazı arkadaşlarım girmiş bazılarıda sorun diyor anlamadım sizden cevap bekliyorum ❤

Nasıl sevindimm çok şükür canım

Berikko @Hooops Dilkenn

Kızlar ses verin arada ama yaa
Ya ben buraya yazanlara o kadar imreniyorum ki benim bırak yazmayı telefonu elime almaya vaktim olmuyor nasıl yapıyorsunuz kızlar? Biz iyiyiz çok şükür tek uğraşım oğluşun evi inletmesi. çok sinirli, agresif bir bey oğlum var ve sürekli ayağa kalkmak istiyor şaka değil bildiğin ayağa kalkıyor ellerimizden tutup kendini çekiyor beni ve memelerimi dövüyor, çok sinirli yav ha bir de hatırlıyor musunuz karnımdayken asla durmadigini sürekli tekmeledigini söylüyordum, ben nasıl birşey doğurcam diyordum? Gerçekten anne karnında nasılsa doğunca da öyle oluyormus. Bu fotoğraf sadece küçük bir örneği, asla ama asla ellerini kapattirmiyor gevşek yarım kundak bile yaptırmıyor canım minik ejderyaam sizde durumlar nasillll

Eklentiler

• InShot_20231128_192030446.webp
    32 KB · Görüntüleme: 80

Damar yolu izi pek gözüme çarmadı da kan almışlar galiba, elinin üstü delik deşikti eve geldikten bir iki hafta sonra mermer gibi bembeyaz eli varmış oğlumun aslında diyebildim
topuk kanını aldıkları yerin izi de uzun süre geçmedi Bir daha düşmezler hastanelere umarım

Ben girdiim. Hemşire geldi herhangi bir metal bir şey ya da lens var mı diye sordu. Lens var dedim. İlk önce olmaz dedi. Ben de ama bebeği göremem o zaman noluur dedim. Doktoruma sorup onay aldı ve girdim. Zaten girmemek çok saçma bence. Ha bide lensim aylık lens yani çıkmasa bile kalanlardan. Bunu da söyledim ve ikna ettim

Ya yeriiiim minnak çaki. Bizim grubun çocuklarında bi asabilik var. Çok mu vitamin içtik kızlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…