Hahaha vallahi ne yedik içtik bilmiyorum da çok fena bir nesil geliyor vallahiYa yeriiiimminnak çaki. Bizim grubun çocuklarında bi asabilik var. Çok mu vitamin içtik kızlar acaba
Evet doktorlar kontrolu aksatmayın dedi çiş konusunda.. İlk basta bu durum normal karsılıyoruz ama ılerleyen zmnlarda ıstemeyız dedıler.. Sağacak vaktım hiç kalmıyor ki.. Bende artsın diye sağayım dıyorum, ama emziriyorum ardından tam agzıma ıkı lokma atcam, aglıo gazdır dıyorum bakıyorum aranıyor.. Sürekli meme istiyor istisnasız.. Yani Sağacak vaktım pek olmuyor, bende istiyorum hatta bıraz stok olsun dıye ama nası olcak bilmiyorum.. Meme de süt durmuyor.. Su an mesela bıraz uyuyo o da kaka yaptı ustune Bı guzel emdi, bayagı uyur gibi ama su an acayıp boş memeler.. Az bıraz gecsın de uyanmazsa denıycem ama kesın uyanır ister
Eymeni hala tam anlayamadım, kıskanmaktan mı sevginden mi çözemedim.. Ama haşinde davranıyor.. Kucagımdayken Bi hışımla çekıp almaya calısıo.. Bızım gibi kucakta dik tutmak istio, besıkten kendı almak istio.. Emzirmemi istemiyo, demın dısarı cıkıodu babasıyla agladı sina, tamam anne izin veriorm emzir diovalla naapcam bılmıorm
Bunu konuştuk canım demin gece terleyip cikarttiklarimi toplayıp koca bir dağ makineye attım Allah'tan kurutma var yoksa cildiririm
Acaib evde çamaşır çıkıyor baya kalabalık aile oldukbebiş farketti
Merhaba ben de hem emzirmeye çalışıyorum hem mama veriyorum henüz on günlük sağınca hiç çıkmıyor en fazla çıkan 10ml. Bana hastanedeki Dr beş kere 45 ml ver dedi beşinci gün kontrolünde. Sağlık ocağı hiç bir şey verme emzir sürekli dedi.Mama ve anne sütü birlikte giden anneler emzirdikten sonra kaç cc mama veriyorsunuz ilk hafta kilo alımı yavaş olduğu için doktoru 45 cc hatta doyana kadar ver diyordu ve rahatlıkla 60 cc içiyordu sütüm az olduğu için dün sağlık ocağında kilo alımı çok fazla mamayı tamamen kes dedi mümkün değil 30 cc ancak sütüm var diyorum kes sen dedi hemşire ne yapacağımı bilemedim pazartesi doktor kontrolü var aslında o daha iyi yönlendirir ben çok mu mama veriyorum sizce her beslenmeden sonra
Hahaha süper bende söylemiyim bence demiBen girdiim. Hemşire geldi herhangi bir metal bir şey ya da lens var mı diye sordu. Lens var dedim. İlk önce olmaz dedi. Ben de ama bebeği göremem o zaman noluur dedim. Doktoruma sorup onay aldı ve girdim. Zaten girmemek çok saçma bence. Ha bide lensim aylık lens yani çıkmasa bile kalanlardan. Bunu da söyledim ve ikna ettim
Maalesef ben de sordum kabul etmediler hatta gözlüğü de cikarttiriyorlar ameliyathaneye girmedenMerhaba prensesler, ben Aralık ayı annesi olacam inşallah 11 aralıkta :/ sorum vardı toplanablrmyz bu soruma acaba
İleri derece gözlerim şeffaf lensle sezeryana girebilir miyim belden uyuşmalı olcak
Bazı arkadaşlarım girmiş bazılarıda sorun diyor anlamadım sizden cevap bekliyorum ❤
Canım makinelerin markaları aynı degildir hepsinin ayarı farkli farklı .Hangi programı kullanıyorsunuz acaba kurutmada?
Şu kurutma makinesini bir tek ben beceremiyor olabilir miyim acaba? Yenidoğan oğlum bir haftada on cm uzadı galiba diye seviniyordum meğer atletleri çekmiş hep
pamuklu programında dolap kuruluğu ve hassas ayarı seçsem bile bazı giysiler çekme yapıyor. Çekme yapmayan ayarlardan da (ütü kuruluğu veya sentetik gibi daha kısa süreli programlarda) çamaşırlar hep nemli çıkıyor ve o nemli çıkanlar petek üstünde direkt çamaşır makinesinden çıkan ıslak çamaşırlarla hemen hemen aynı sürede kuruyor.
Hem çektirmeyen hem de kupkuru çıkaran program var da ben bilmiyor olabilir miyim?
Canım benim bir evladimda aynı bahsettiğin gibi bir bebekti ne emmek isterdi ne uyanmak beni zayıf diye korkutan de oldu birşey yok diye de bende kafayı yiyecektimYasamaya yemeye herhangi bir sey yapmaya ilgimi yitirdim.cocuga da cok zor bakiyorum.zaten uyanmama ve beslenmeme sorunu var.hicbir sey yapmak istemiyorum.asiri kaygılıyım.hayatim bitti gibi.bir daha asla eskisi gibi olamayacak gibi.
Ben ilkini hiç hatırlamıyorum ama böyle değildi ya belki de böyleydi mayısa denk geldiği için sıcaktan mı sanıyordum. Bu inanılmaz bir şeyBen normal doğum yaptım ama ben de her gece su içinde uyanıyorum.
Yok öncesinde beni hazırlarken sordular. Bence lens olduğunun bilgisini ver. Ne olur ne olmaz ama umarım kabul ettirirsinHahaha süper bende söylemiyim bence demiyoksa göremem ameliyathanede mi sordular yoksa?
Ben yemek yerken emzirme minderini belime geçiriyorum çocuk bir yandan emerken ben yemek yiyorum. Ya da bir göğsümü emerken diğerini sağıyorum yoksa vakit hiç yok. Çişimi tutuyorum öyle bir kargaşa var bizde de tek kalmak çok kötüymüş. Okul olmasa yanmış bitmişiz biz hafta içi yine dinleniyormuşum ben tek çocukla. Öğlen de uyumuyo sabah 7 de güne başlıyoruz şimdi uyuyacak inşallahEvet doktorlar kontrolu aksatmayın dedi çiş konusunda.. İlk basta bu durum normal karsılıyoruz ama ılerleyen zmnlarda ıstemeyız dedıler.. Sağacak vaktım hiç kalmıyor ki.. Bende artsın diye sağayım dıyorum, ama emziriyorum ardından tam agzıma ıkı lokma atcam, aglıo gazdır dıyorum bakıyorum aranıyor.. Sürekli meme istiyor istisnasız.. Yani Sağacak vaktım pek olmuyor, bende istiyorum hatta bıraz stok olsun dıye ama nası olcak bilmiyorum.. Meme de süt durmuyor.. Su an mesela bıraz uyuyo o da kaka yaptı ustune Bı guzel emdi, bayagı uyur gibi ama su an acayıp boş memeler.. Az bıraz gecsın de uyanmazsa denıycem ama kesın uyanır ister
Eymeni hala tam anlayamadım, kıskanmaktan mı sevginden mi çözemedim.. Ama haşinde davranıyor.. Kucagımdayken Bi hışımla çekıp almaya calısıo.. Bızım gibi kucakta dik tutmak istio, besıkten kendı almak istio.. Emzirmemi istemiyo, demın dısarı cıkıodu babasıyla agladı sina, tamam anne izin veriorm emzir diovalla naapcam bılmıorm
Yemin ederim az önce bende zor giydirdim tulumu 2 kez kurutmaya attım hep asıyordum hemen çekmişHangi programı kullanıyorsunuz acaba kurutmada?
Şu kurutma makinesini bir tek ben beceremiyor olabilir miyim acaba? Yenidoğan oğlum bir haftada on cm uzadı galiba diye seviniyordum meğer atletleri çekmiş hep
pamuklu programında dolap kuruluğu ve hassas ayarı seçsem bile bazı giysiler çekme yapıyor. Çekme yapmayan ayarlardan da (ütü kuruluğu veya sentetik gibi daha kısa süreli programlarda) çamaşırlar hep nemli çıkıyor ve o nemli çıkanlar petek üstünde direkt çamaşır makinesinden çıkan ıslak çamaşırlarla hemen hemen aynı sürede kuruyor.
Hem çektirmeyen hem de kupkuru çıkaran program var da ben bilmiyor olabilir miyim?
Burada sana söyleyeceklerimizin hepsini belki kendi kendine zaten söylüyorsundur. O çaresiz hissetmeni hem anlayabiliyorum hem de hak veriyorum.Yasamaya yemeye herhangi bir sey yapmaya ilgimi yitirdim.cocuga da cok zor bakiyorum.zaten uyanmama ve beslenmeme sorunu var.hicbir sey yapmak istemiyorum.asiri kaygılıyım.hayatim bitti gibi.bir daha asla eskisi gibi olamayacak gibi.
Ben yemek yerken emzirme minderini belime geçiriyorum çocuk bir yandan emerken ben yemek yiyorum. Ya da bir göğsümü emerken diğerini sağıyorum yoksa vakit hiç yok. Çişimi tutuyorum öyle bir kargaşa var bizde de tek kalmak çok kötüymüş. Okul olmasa yanmış bitmişiz biz hafta içi yine dinleniyormuşum ben tek çocukla. Öğlen de uyumuyo sabah 7 de güne başlıyoruz şimdi uyuyacak inşallah
Bizim ki mesela emdi kaka yaptı ya bana diyor ki yeni emzirdin yeter emzirmiceksin. Baba emzirsin sen benimle geleceksin filan diyo çok garip hareketlersenin yarın filan çok sütün gelir canım onları stok yap bencede, bi iki poşet ilk günler çok gelmiyor da 5. 6. Günler baya şişiyordu
Altına imzamı atarımYa yeriiiimminnak çaki. Bizim grubun çocuklarında bi asabilik var. Çok mu vitamin içtik kızlar acaba
Aynı bizim evin diyaloguAltına imzamı atarımo kadar uykucu olup bu kadar asabi oluşunu anlayamıyorum. sürekli dövecek gibi etrafa bakıyor, eşim hem biraz gül diyor hem de aferin kızım ilerde de erkeklere böyle bak diyor
Yazmışsın canım şimdi gördüm. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi gibiyim ama yinede arada iç darlanmalarım devam ediyor. perşembe günü için randevu aldım gidicem doktora bakalım umarım daha iyi hissederimHooops nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?