2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sagol pheadra ya bızımkı beslenme kaynaklı degıl gibi, hastaneden çıkarken kılo kaybı yuzde 6ydı, doktorlar iyi bi oran dedıler.. Sarılıgı da 5ti.. Zaten emzırmekten Baska bişey yapamadım hastanede.. Evde de pek farklı degıl gerci ilk bir hafta 10 gün bu durum olabılıomuş ama ınsallah gecer zamanla.. Baska Bi hastalık olmasın da yeterki

Aynen işte ne tepki versem yanlıs yapıomusum gibi gelıo.. O kadar kurslara gitmeme ragmen yine yanlıs tutum sergiliyorm gibi gelıyor Yarın inşallah öğretmenlerine danışcam.. Bakalım ne önercekler..

Umarım canım umarım benim annem hala bizde bu hafta dönecek. Eşimde evden çalıştığı için sanırım bu süreci biraz daha sancısız atlattım. Çünkü bence bir bebeğe bakmak oldukça zor. Fiziksel yorgunluktan ziyade kafa yorgunluğu daha fazla oluyor. Ben anca eşim bebekle içerde uyursa uyuyabiliyorum. Bebekle aynı odada yatarken bebeğin en küçük hareketine uyanıyorum bu yüzden pek dinlenemiyorum

Mama vermediğim hiç olmadı o yüzden bilmiyorum kaka yapmakta zorlanıyor günde 2 kez belki ama çişli bez sayısı epey çok dediğim gibi ben mama hep veriyorum çünkü çok ağlıyor ağzıyla arıyor sürekli memede süt bitince de çıldırıyor gelmedikçe hemen ardından mama veriyorum 10 günlükken 30 cc sütümü sağıyordum en fazla o kadar çıkıyordu üzerine 30 cc mama veriyordum hepsini bitiremesede yarısını içiyordu yani 45 cc 2 saatte bir. lütfen üzülmeyin daha çok azalıyor benim sütüm üzüntüden yok bence sürecimiz biraz sıkıntılı geçti bizim hiç sütümüz olmasada yapacak bir şeyimiz yok biz elimizden geleni yapıyoruz mamayla da olsa büyüyecek sağlıklı olsun yeter

Kızlar kızım uykuda sürekli irkiliyor ya ben mi fazla düşünüyorum diyorum olur diyorlar ama bilemedim bebeği irkilen var mı sürekli olarak olunca endişe ettim ve sanki aşıdan sonra oldu orada korktu mu acaba diyorum bende

Bosch marka, yeni modellerinden biri. Ayarları süre bazında değil de çamaşır makinesindeki gibi pamuklu sentetik mix vb diye gidiyor. Gerçi süresini bizim belirlediğiniz bir ayarı da var ama seçmedim hiç. Sıcaklık falan bilgisi de vermiyor.
Çamaşır makinesinden değil kurutma makinesinden olduğuna eminim (kurutucuyu bu yaz aldık öncesinde çekme sorunumuz yoktu, zaten 40 derecede yıkarım genelde max.), başka arkadaşlar da yaşıyor benzer sorunu. En son yeni alıp yıkadığım atletlerden birini kurutucuya atıp diğerlerini ayrı kurutmuştum denemek için, kurutucudaki çekmiş

Spring05 bu hafta bir set 9 aylık veya bir yaş atlet alayım diyorum, sonra tüm programları denerim uygun ayarı bulana kadar. Bir yaş atlet çekse de birkaç ay idare eder bizi nasılsa

Eymen’deki şuanlık şaşkınlık gibi geldi ileride maalesef kıskançlığa dönüyor ne yaparsak yapalım alışana kadar oluyormuş bu tarz kıskançlıklar kan sulandırı benimde ilk doğumda yoktu bunda verdiler sağlık bakanlığı kullanılmasını istiyormuş demişlerdi artık yalan gerçek ben 4 tane anca vurulabildim spinalin etkisini kahveyle atarsın ancak granül içiyordum ben sürekli çok iyi geliyor Türk kahvesi işe yaramamıştı ödeminin için pek bilgim yok inşallah geçer Dr ne dedi

Bel ağrın yürümeni etkileyecek kadar şiddetliyse sakın zorlama kendini. Ben iki seferdir sakral yetmezlik yaşıyorum, sakroiliak eklemimde stres kırığı oluşuyor doğum sonrası (sezaryen veya anestezi kaynaklı değil muhtemelen, hamilelik yan etkisi) ve araştırınca bu tarz sorunlara doğum sonrası çok sık rastlandığını öğrendim. Seninki böyledir diye demiyorum ama her ihtimale karşı ağrın sana dur diyorsa, mutlaka kulak ver ve dinlen. (İzlenimime göre sen de benim gibi kendini zorlamaya biraz meyilli gibisin). Ve doktoruna danışıp vitamin takviyesi almayı ihmal etme. (Multivitamin ve demire ek olarak magnezyum, kalsiyum veya başka bir takviye de önerebilir)

Aynıyız işte bende öyleyim asla aynı oda da uyuyamıyorum en ufak sese uyanıyorum buda benim uyuyamama neden oluyor annem benimde yanımda o yüzden şuan çok rahatım emzirmek için kalkıyorum annemin yanında kalıyor geceleri ya da gündüz uyuyorum gece bakarsam. Eşinin evde olması çok iyi ya keşke benimkide öyle olsa

Ah bunu çözmemiz gerekiyor ama nasıl bilmiyorum. Derin uykuya geçmemiz lazım dinlenmek için. Mık dese, azcık inler gibi olsa anında kalkıp doğruluyorum.

Bizim ki de eksta kuru dolap kuruluğu ütü kuruluğu şeklinde galiba biz yapamıyoruz ben anlamadım gerçi benimki Vestel, Bosch çok iyi marka onda bile böyle olmasına şaşırdım

Haha zaten hiç bir şeyi kalmadı yüklü bir alışveriş gerekli Annemler yılbaşı kıyafeti almış 6 9 ay dedim anne keşke yılbaşına uygun beden alsaydınız daha anlamlı olurdu bu gidişle dediğin gibi olacak

Artar artar canım 2 3 güne baya artış oluyor bol bol su iç

Ah bunu çözmemiz gerekiyor ama nasıl bilmiyorum. Derin uykuya geçmemiz lazım dinlenmek için. Mık dese, azcık inler gibi olsa anında kalkıp doğruluyorum.
Umursamamamız lazım işte annem rahat ol bişey olmaz diyor ama içim rahat etmiyo. Pera geceleri uyuyor mu ? Kaç saate bir kalkıyor? Mihra çok huy değiştirdi bu aralar ya bağırsak sorunlarından dolayıymış

Hah, çok iyi etmişler. Hemen narin programda dolap kuruluğunu falan dene onlarla, ya ideal programı bulursun ya da yılbaşı giysisi üstüne tam olur

Ütü kuruluğu nemli çıkarıyor maalesef. Şimdi yünlü/narin vb programlarını yoklayacağım ben de dolap kuruluğu ayarıyla.

Bende bu durumdayım asla asla uyuyamıyorum derin şekilde sürekli kontrol ediyorum ve 4 gündür geceleri uyumuyor gündüz uyuyor sacece gün içinde bazen çok zorluyorlar gidip bir iki saat uyuyorum annemi de gönderdim bugün artık alışmam gerek deyip bakalım ne yapacağım ilk yalnız gecem eşim var tabi ama annemin tecrübesi başkaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…