2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya aslında uyumuyor diyemem ama çok ses çıkarıyor gece. Sürekli mık mık sesleri var. Hatta bazen çok kısa ağlar gibi yapıyor ve geri dalıyor.
Doktora soracağım hatta bunu normal mi diye.
Uykudan uyanması ile çok değişiyor bazen iki saat bazen üç. Ben mama da verdiğim için bazen uzuyor da bu süre. Biliyosun mamanın tokluğu anne sütüne göre uzun oluyor

Doktor hareket et dedi ama daha da azdı hareket ettıkce.. Bence uykusuzluk ve dinlenmemek cok etkılıo.. Uyuyunca bacaklarımın ayaklarımın gerilmesi ağrıması bile azalıyor.. Hayır yarın doktora gitcem ama terlıklerın bile ayagıma olcagını sanmıorm öyle şişti ki anlatamam.. Patlıcak gibi ayaklarım o derece.. O attgım foto dünün fotosu.. Bugun daha beter oldu

Tansiyonun nasıl peki yüksek mi uzun bir süre tuzsuz filan yesen ödemin azalır belki bol su vs elbet geçer ama çok can sıkıcı olmuştur senin için

Evet bende hamılelık kaynaklı diye dusunuyorum.. Cunku bende hamılelıkte cok oturunca popom agrımaya baslıodu.. Sende de oluyo muydu bu? Şu anda da mesela oluyo bu durum.. O yuzden spınale cok suc atmak istemiyorum dün hareket ettım bayagı ama doktor hareket et dedi diye, bi de cidden daha bugun sezeryan agrılarım rahatladı gibi.. Hareket etmezsem de rahatlayamıcaktm.. Belim kopuyordu resmen.. Zor daldım uykuya.. Bugun cok yormadım kendımı ama mesela su an oturmaktan yıne popom ve belim ağrıyor gibi

Tansiyonun nasıl peki yüksek mi uzun bir süre tuzsuz filan yesen ödemin azalır belki bol su vs elbet geçer ama çok can sıkıcı olmuştur senin için

Tansıyon ölçmedim bırazdan bakaym.. Ama hastanede iyiydi herseyım.. Hastanenin son gunu ödem olusmaya basladı, hatta varis çorabı vardı o yıne tutuyormuş ödemi, çıkarınca dagıldı heryere ödem.. Elbet geccek ama şu an yere basmak bile cidden zorluyor beni.. Dikişlerden ziyade ödem beni mahvetti sanki

Ayy canım doğurmuşsun hayırlı olsun gözün aydın bütün sıkıntıların da en kısa sürede geçer inşallah

Hani varış. Çorabın tatlım ödem için 10 gün giyme lazım

Oğlum doğduğundan beri iç çeker gibi hı hı sesler çıkarıyodu hala oluyor gazı olduğu zamanlar daha sık yapıyor ama normal bence bebeklerin böyle hareketleri tabi inleme gibi sesler flan farklı bi durum endişe etme Anneliğin tadını çıkar uyu dinlen uyuyan bebek daha ne olsun dün kızım kucağımda emzirme yastığında emzirmem bitmişti hafif dalmış bi şekilde güldü vücudu oynadı resmen içten güldü sesli değildi ama büyüyolarrr soyacımm ve benim bi yanım buna üzülüyor
Altını değiştirirken farkediyodum ama yıkarken oğlumun elleri etlenmiş eller daha belirgin çünkü kibrit kadardı o parmaklar ve ben hem sevindim hem üzüldüm kokuları bambaşka her ayları yaş farklı ama tecrübeme dayanarak o bebek kokusu bambaşka
Eşime büyüyolar diye yakındım ben bebek seviyorum diye oda 4. De yaparız demezmi

Allah yardımcın olsun anneler çok önemli ya Bizimkide bazı geceler uyuyor emmeye kalkıyor sadece bazı geceler hiç durmuyo uykuya geçmede büyük sıkıntı çekiyoruz Gaz sıkıntıları yüzünden olucak demişti doktor bana mutsuz görebilirsin böyle kalmıycak ama dedi 50. Gününe kadar falan böyle devam edicekmiş

Evet zaman çok hızlı ve ben çok duygulanıyorum. Her anları başka güzel oluyor. Bizim de bacaklarda boğumlar oluşmaya başladı. Kaç kilo oldu merak ediyorum.
Ben bu gece seslerini araştırdım rem uykusu ile alakalı ve normalmiş ama işte yine de soracağım doktora. Hepsi sağlıklı olsun hepsi

Benimkide tam olarak seninki gibi demekki böyle büyüycekler Arada ağlıyor arada rüya görüyo galiba gülüyo falan beni strese sokuyor böyle uyuyuncada işte normalmiş bu zamanlarda böyle olması ben sormuştum bağırsak sorunları yüzünden böyle gidicekmiş bir süre sonra düzelicekmiş. Bide doktor kız bebek korkma kolay büyütürsün dedi inşallah öyle olur Mama dediğin gibi anne sütüne göre daha tok tutuyor daha iyi uyuması lazım Peranın bizimki 3 ya da 4 saate net uyanıyor ama uykuya geri dalması çok uzun sürüyo bende çok uyanmadan emzirip yatırmaya çalışıyorum geceleri altını değiştirmeyi atlıyorum uykusu bölünmesin diye ve loş ortamda emzirip uyutmaya çalışıyorum belki düzeni oturur bi umut diye ama henüz bi şekillenme olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…