Ya aslında uyumuyor diyemem ama çok ses çıkarıyor gece. Sürekli mık mık sesleri var. Hatta bazen çok kısa ağlar gibi yapıyor ve geri dalıyor.Umursamamamız lazım işte annem rahat ol bişey olmaz diyor ama içim rahat etmiyo. Pera geceleri uyuyor mu ? Kaç saate bir kalkıyor? Mihra çok huy değiştirdi bu aralar ya bağırsak sorunlarından dolayıymış
Bende çok içtim olabilir miKefir yüzünden olmuş olabilir mi arkadaşlarneden çatık kaşlı bu bebeler
Eymen’deki şuanlık şaşkınlık gibi geldi ileride maalesef kıskançlığa dönüyor ne yaparsak yapalım alışana kadar oluyormuş bu tarz kıskançlıklar kan sulandırı benimde ilk doğumda yoktu bunda verdiler sağlık bakanlığı kullanılmasını istiyormuş demişlerdi artık yalan gerçekben 4 tane anca vurulabildim spinalin etkisini kahveyle atarsın ancak granül içiyordum ben sürekli çok iyi geliyor Türk kahvesi işe yaramamıştı ödeminin için pek bilgim yok inşallah geçer Dr ne dedi
Tansiyonun nasıl peki yüksek mi uzun bir süre tuzsuz filan yesen ödemin azalır belki bol su vs elbet geçer ama çok can sıkıcı olmuştur senin içinDoktor hareket et dedi ama daha da azdı hareket ettıkce.. Bence uykusuzluk ve dinlenmemek cok etkılıo.. Uyuyunca bacaklarımın ayaklarımın gerilmesi ağrıması bile azalıyor.. Hayır yarın doktora gitcem ama terlıklerın bile ayagıma olcagını sanmıorm öyle şişti ki anlatamam.. Patlıcak gibi ayaklarım o derece.. O attgım foto dünün fotosu.. Bugun daha beter oldu
Bel ağrın yürümeni etkileyecek kadar şiddetliyse sakın zorlama kendini. Ben iki seferdir sakral yetmezlik yaşıyorum, sakroiliak eklemimde stres kırığı oluşuyor doğum sonrası (sezaryen veya anestezi kaynaklı değil muhtemelen, hamilelik yan etkisi) ve araştırınca bu tarz sorunlara doğum sonrası çok sık rastlandığını öğrendim. Seninki böyledir diye demiyorum ama her ihtimale karşı ağrın sana dur diyorsa, mutlaka kulak ver ve dinlen. (İzlenimime göre sen de benim gibi kendini zorlamaya biraz meyilli gibisin). Ve doktoruna danışıp vitamin takviyesi almayı ihmal etme. (Multivitamin ve demire ek olarak magnezyum, kalsiyum veya başka bir takviye de önerebilir)
Tansiyonun nasıl peki yüksek mi uzun bir süre tuzsuz filan yesen ödemin azalır belki bol su vs elbet geçer ama çok can sıkıcı olmuştur senin için
Buda benim sinirli beyburun temizliği yaptım diye o sinir
Ayy canım doğurmuşsun hayırlı olsun gözün aydınDoktor hareket et dedi ama daha da azdı hareket ettıkce.. Bence uykusuzluk ve dinlenmemek cok etkılıo.. Uyuyunca bacaklarımın ayaklarımın gerilmesi ağrıması bile azalıyor.. Hayır yarın doktora gitcem ama terlıklerın bile ayagıma olcagını sanmıorm öyle şişti ki anlatamam.. Patlıcak gibi ayaklarım o derece.. O attgım foto dünün fotosu.. Bugun daha beter oldu
Ayy canım doğurmuşsun hayırlı olsun gözün aydınbütün sıkıntıların da en kısa sürede geçer inşallah
İfadeler aynıBu da benim minik sinirli barbarım
Yaa sağol kuzum hepsi çok balKız bu neyymaşallah maşallah tü tü tü sübhanallah cok tadlu true
Hani varış. Çorabın tatlım ödem için 10 gün giyme lazımAy o kadar girmek istedim ki siteye.. Daha yeni gözümü açabiliyorum vallahi kızlar.. Cuma taburcu ettiler bizi.. Allaha şükür eve girdik oglumla.. Ama işte ufak ufak aksılıkler var peşimizi bırakmıyorbende acayıp bir ödem oldu, sanrm hastanede kendıme odaklanamadım, bebegı emzıreyım derken, Bi de kız kardeşim deneyımsızdı ona anlat et derken koridora yürüyüşe iki kere anca çıkabıldım, hareketsiz kaldım.. Gerçi ona ragmen lavmansız fılan atlattım ameliyat sonrası süreci.. Tek sıkıntı şu an spınal den kaynaklı bel ağrım bazen acayıp zorluyor beni, bide ödem.. Cidden ayaklarım patlıcak gibi kızlar.. Ne terlık ne corap geçiremiyorum.. Halbukı ben çorap kadınıydım bebeğim de iyilik hali cok iyi, emmesi vsvs iyi.. Tek sıkıntı hastaneden beri çiş sayımız az ve çişi kristali ve turuncu çıkıyor.. O kadar az çiş yapıyor ki.. Gunde 3 kere anca çiş, o da dolu dolu bez hiç degıl yani.. Ama kaka yapıo, onu da biriktirip toptan hepsını yapıyo yarın pazartesi kontrol var.. Mama vermedım daha doktora sormadan.. Zaten butun gun memeye yapışık gecıo.. Bakalım yarın doktor ne dicek..
Bide bana kadın dogum kan sulandırıcı iğne vermiş 10 gun vurulcakmışım.. Bunu nıye vermiş olabılırler sizce?
Onun dışında Eymen bizi mahvediokıskandı mı çözemedim bıle.. Sureklı kardeşim de kardeşim emzirmemi bile istemiyo İlk aksam iyiydi.. Ertesı sabah kriz gibi gecti.. Yanından ayrılmıo oyun oynamıo bizle.. Sadece kardeşini istio.. Altını degıstıremedık, emziremedm filan.. En son evden dısarı cıkardık Bi sekılde ama bu olaylar saatler sürdü.. Cok yıprandık valla naapcam bılmıorm
Sizler neler yaptınız merak ediyorum.. Her sayfayı okumak istiyorum ama o kadar vaktım de yok.. Bi ara bilhassa girip okuycam inşallahhepinizi çok öpüyorum
Oğlum doğduğundan beri iç çeker gibi hı hı sesler çıkarıyodu hala oluyor gazı olduğu zamanlar daha sık yapıyor ama normal bence bebeklerin böyle hareketleri tabi inleme gibi sesler flan farklı bi durum endişe etme Anneliğin tadını çıkar uyu dinlen uyuyan bebek daha ne olsunYa aslında uyumuyor diyemem ama çok ses çıkarıyor gece. Sürekli mık mık sesleri var. Hatta bazen çok kısa ağlar gibi yapıyor ve geri dalıyor.
Doktora soracağım hatta bunu normal mi diye.
Uykudan uyanması ile çok değişiyor bazen iki saat bazen üç. Ben mama da verdiğim için bazen uzuyor da bu süre. Biliyosun mamanın tokluğu anne sütüne göre uzun oluyor
Allah yardımcın olsun anneler çok önemli yaBende bu durumdayım asla asla uyuyamıyorum derin şekilde sürekli kontrol ediyorum ve 4 gündür geceleri uyumuyor gündüz uyuyor sacece gün içinde bazen çok zorluyorlar gidip bir iki saat uyuyorum annemi de gönderdim bugün artık alışmam gerek deyip bakalım ne yapacağım ilk yalnız gecem eşim var tabi ama annemin tecrübesi başkaydı
Evet zaman çok hızlı ve ben çok duygulanıyorum. Her anları başka güzel oluyor. Bizim de bacaklarda boğumlar oluşmaya başladı. Kaç kilo oldu merak ediyorum.Oğlum doğduğundan beri iç çeker gibi hı hı sesler çıkarıyodu hala oluyor gazı olduğu zamanlar daha sık yapıyor ama normal bence bebeklerin böyle hareketleri tabi inleme gibi sesler flan farklı bi durum endişe etme Anneliğin tadını çıkar uyu dinlen uyuyan bebek daha ne olsundün kızım kucağımda emzirme yastığında emzirmem bitmişti hafif dalmış bi şekilde güldü vücudu oynadı resmen içten güldü sesli değildi ama büyüyolarrr soyacımm ve benim bi yanım buna üzülüyor
Altını değiştirirken farkediyodum ama yıkarken oğlumun elleri etlenmiş eller daha belirgin çünkü kibrit kadardı o parmaklarve ben hem sevindim hem üzüldüm kokuları bambaşka her ayları yaş farklı ama tecrübeme dayanarak o bebek kokusu bambaşka
Eşime büyüyolar diye yakındım ben bebek seviyorum diye oda 4. De yaparız demezmi
Benimkide tam olarak seninki gibi demekki böyle büyüycekler Arada ağlıyor arada rüya görüyo galiba gülüyo falan beni strese sokuyor böyle uyuyuncada işteYa aslında uyumuyor diyemem ama çok ses çıkarıyor gece. Sürekli mık mık sesleri var. Hatta bazen çok kısa ağlar gibi yapıyor ve geri dalıyor.
Doktora soracağım hatta bunu normal mi diye.
Uykudan uyanması ile çok değişiyor bazen iki saat bazen üç. Ben mama da verdiğim için bazen uzuyor da bu süre. Biliyosun mamanın tokluğu anne sütüne göre uzun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?