2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu depresyonu ağır bir şekilde yaşamış ve hala az da olsa yaşayan biri olarak size belki yardımcı olabilirim. Tam olarak neyiniz var? Ne yaşıyorsunuzda bunu depresyon olarak düşündünüz?

Mamayı da almıyor pek keske alsa vericem.sutten de vazgectim.hem beslenme reddi hem lohusalık beni resmen yere serdi.

İnşallah geçer.gunden gune kotulestim.bunu aylarca yassyanlar varmış çok korkuyorum.depresyona yatkin oldugumu bilmezdim.hic bilmediğim yönlerimi gördüm kendime dışarıdan baktım içimden çıktım.gorduklerimi hiç begenmedim.sanki tüm hayatiminbir aldatmaca gibi yasamisim.hepnrol yapmışım.derindeki ben sanki mutsuz beceriksiz bir insanmış.

E benim az kalmış o zaman
Büyüyecekler. Her günleri farklı geçecek. Bi daha 30 , 35, 40 günlük olmayacaklar.
Ben rutin oluşturmaya çalışıyorum bu aralar. Bazı günler dediğim gibi değişiyor ama umarım başarırız

Bende de oluyordu ama benim popom çok oturunca hep ağrırır zaten, o dediğim bel ağrısıyla bir alakası yok onun, (yani en azından benimkinin yok, yürüyüşü eksik yapmayla var) neyse seninki normal bel ağrısı gibi görünüyor ama çok zorlama yime de madem, ona da sırtüstü yatmak iyi gelebilir. Ve ağrı yapmıyorsa, yürüyüş

Bence derin düşünme bu kadar
Şuan için biraz nefes almaya ihtiyacın var
Mukemmilyetci yapıdamisin
Bazı şeyleri oluruna birak
Dr bana acikmadiysa emmez beslnemk istemez dedi
Hepsi geçti şuan hersry yolunda ve
Biraz rahatla beslenme metodu seç ve 3 saatte bir besle ..
Kendine bak duş al sık süslen

Evet gaz sıkıntısı epey var ne güzel ilk zamanlarda rahatça uyurdu şimdi gaz sıkıntısı çektiğini görünce çok üzülüyorum resmen çırpınıyor gazı çıkarmak için ne yapsam çıkmıyor bazen hatta çıkınca da huzursuz olmaya devam ediyor damlada kullanıyorum ama sanırım gazlı bebeğe ne yapsan çok büyük etki etmiyor

Kolik deniliyor bu bebeklere ve sallanmak iyi geliyor denediniz mi

Uykuda irkilme ve gözlerini arada açıp göz devirme gibi şeylerde oluyor mu beni korkutuyor böyle olması yarın doktor kontrolü var bir soracağım

Uykuda irkilme ve gözlerini arada açıp göz devirme gibi şeylerde oluyor mu beni korkutuyor böyle olması yarın doktor kontrolü var bir soracağım
Oluyor
Bence hepsinde oluyor hele o devirme yoj mu çok komik ve tatlı bı acaib oluyorlar buyudukce geçiyor da

Oluyor
Bence hepsinde oluyor hele o devirme yoj mu çok komik ve tatlı bı acaib oluyorlar buyudukce geçiyor da
Ben çok evham yapıyorum galiba ya aslında doğduktan sonra entübe olduğu için nöroloji görecek 2. Ayın sonunda onun için her yaptığı şeye dikkat ediyorum istemesem de

Kızlar sezaryen olalı bugün 28 gün oldu fakat yattığım yerden kalktığımda hala dikiş yerim acıyor ve dimdik kalkamıyorum belim hafif bükük kalkıyorum. Normal mi bu?

Evet senin çok az kalmış doğru diyorsun valla huysuzluk yspınca kendime bunu hatırlıyorum bir daha asla bu kadar küçük olmayacak her anının keyfini çıkart

En azından geçici bir süreçmiş gazı olup ıkınınca kendimi böyle avutuyorum yoksa bende çok üzülüyorum küçücük bebek ya kıyamıyor insan

İrkilmeyide yapmıyordu pek son zamanlarda çok şarttı uyurken irkiliyor sonra ağlamaya başlıyo. Gözlerini deviyor evet ama ondan bişey olmaz ağlayınca ben korkuyorum bi yerine bişey olmuş gibi ağlıyor

Yaa baya kıskançlıklar yapmış bizimki gayet normal takılıyor sadece bir kere salonun ortasına tuvaletini yaptı gözümüze baka baka hemde benim eşimi çok kıskanıyor Lenayı kucağına alınca başında durup ağlıyor onun dışında bir kıskançlığı yok şükür

Benim kız geceleri ıkınmaktan hareket etmekten yatamıyordu, yarım kundak yapıyordum ama rahat etmiyordu öyle oluncada derin uykuya geçemiyordu 2-3 gündür peluş tulumu giydirip uyutuyorum o kadar güzel uyuyor ki ahh keşke önceden keşfetseydim geceleri neler çektik

Altına imzamı atarım o kadar uykucu olup bu kadar asabi oluşunu anlayamıyorum. sürekli dövecek gibi etrafa bakıyor, eşim hem biraz gül diyor hem de aferin kızım ilerde de erkeklere böyle bak diyor
Benim bebeğim de çok agresif. Altını değiştirirken ortalığı yıkıyor. Sadece memede uykuya dalıyor yatırıyorum yine ağlama feryat figan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…