Merhaba canlar. Normalde Çarşamba yatış yapıp suni sancilarla doğuma başlayacaktık ama bu sabah 6.30 da suyum geldi. Şimdi hastaneye geldi 2 cm lik açıklık var. Daha düzenli sancılarım başlamadı. Duanızı eksik etmeyin, inşallah hayırlısıyla normal doğum olur Allah in izniyle
Merhaba canlar. Normalde Çarşamba yatış yapıp suni sancilarla doğuma başlayacaktık ama bu sabah 6.30 da suyum geldi. Şimdi hastaneye geldi 2 cm lik açıklık var. Daha düzenli sancılarım başlamadı. Duanızı eksik etmeyin, inşallah hayırlısıyla normal doğum olur Allah in izniyle
Bugün göbek kordonu düştü bebeğimin. Alt değiştirme ve kıyafet değiştirmede hep ağlıyordu ama bugün çok fazla ağlıyor. Göbek kordonuyla mı ilgili acaba ya da fark etmeden bi yerini mi incitttim
Bugün göbek kordonu düştü bebeğimin. Alt değiştirme ve kıyafet değiştirmede hep ağlıyordu ama bugün çok fazla ağlıyor. Göbek kordonuyla mı ilgili acaba ya da fark etmeden bi yerini mi incitttim
trueliving_
canım mukuslu kaka nasıl oluyor içinde taneler olurmu, hafif yeşilimsi çok sulu gibi değil ama içi tanecikli oluyor oğlumunki kızımınki biraz daha sarı çektim doktora göstericem, sana bi sorum dedim kafama takıldı
trueliving_
canım mukuslu kaka nasıl oluyor içinde taneler olurmu, hafif yeşilimsi çok sulu gibi değil ama içi tanecikli oluyor oğlumunki kızımınki biraz daha sarı çektim doktora göstericem, sana bi sorum dedim kafama takıldı
Bizimki sulu oluyor ama mukuslu dediğim şeffaf uzayan akıntı gibi şeyler var anlarsın zaten canım daha Farklı görünümü seninki normal gibi geldi yoktur inşallah
Ayy ben bu gece ne yaşadım kızlar oğlum sürekli ağladı asla uyumadı merak ettiğim şu gazını attı tamam gazını atsada çok gazlı bir bebek ama bu ağlama farkıydı sanki sütüm baya bir azaldı hastanede aç olabilir mi acaba aç olduğunu nasıl anlarız başka türlü ağlama dışında
Bizimki sulu oluyor ama mukuslu dediğim şeffaf uzayan akıntı gibi şeyler var anlarsın zaten canım daha Farklı görünümü seninki normal gibi geldi yoktur inşallah
Bende nettenn baktım canım yapışkan taneli değil benzemiyo da rengi ,
Hafif yeşil olmasıda enfeksiyon veya önsüt çok tüketmekten yazıyor inşallah değildir,
Sizinde inşallar alerji değildir
Kızlar bende bugün aşıya götürdüm hepatit b baya kanadı içim gitti Kilosu baya iyi çıktı gerçekten zayıf doğan çocuklar çok hızlı toparlıyor. Ben sabah diğer kıza pekmez tereyağı yapmıştım öksürük için bende bi kaşık yedim kan vereceğimi unutup ona göre not alırız dedi yine kanımı aldı benim doktor yoktu o yüzden kendim muayene olmadım olsam da ilaç verilmiyormuş zaten çok kötü olmazsam
İrkilmeyide yapmıyordu pek son zamanlarda çok şarttı uyurken irkiliyor sonra ağlamaya başlıyo. Gözlerini deviyor evet ama ondan bişey olmaz ağlayınca ben korkuyorum bi yerine bişey olmuş gibi ağlıyor
Aynen çığlık atıyor bir anda sanki bir şey olmuş gibi umarım hemen geçici bir süreçtir kendimden ziyade o uyuyamıyor rahat diye üzülüyorum zaten ben uyku nedir unuttum çoktan
Bende nettenn baktım canım yapışkan taneli değil benzemiyo da rengi ,
Hafif yeşil olmasıda enfeksiyon veya önsüt çok tüketmekten yazıyor inşallah değildir,
Sizinde inşallar alerji değildir
İnşallah canım Dr antibiyotiklerden öyle mukuslu olabilir dedi önceden de görüyordum bezinde ama hastanede gördüklerim çok fazlaydı inşallah ilaç etkisidir diyorum bende
İnşallah canım Dr antibiyotiklerden öyle mukuslu olabilir dedi önceden de görüyordum bezinde ama hastanede gördüklerim çok fazlaydı inşallah ilaç etkisidir diyorum bende
Belki hasta diye görmüşsündür enfeksiyonda yapıyomuş ya
bursadamısın annendemisin,
Deprem olmuş bursa üzerinden ben burda hissettim çok kötü oldum ağlıyorum sürekli
Kv aradığında çocuk ağlıyor oluyor eşime doymuyor mu acaba diyor ya aşırı sinir oluyorum. Ağlıyor bu ara sürekli diyor eşim Allah Allah diyor sanki çok garip birşeymiş gibi. Doymaması ile kafayı yedi ya. Sanki çocuk bir doymayınca ağlıyor.
Benimde en sinir olduğum şey . Çocuk hemen ağlasın o an yanımda kim varsa aç galiba doymuyor diyorlar. Oysa altı pis yada gazı olabilir yada keyifsizdir. Gerçekten çok sinir bozucu hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz galiba.
Benimde en sinir olduğum şey . Çocuk hemen ağlasın o an yanımda kim varsa aç galiba doymuyor diyorlar. Oysa altı pis yada gazı olabilir yada keyifsizdir. Gerçekten çok sinir bozucu hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz galiba.
Benimki de az önce kundağın faydalarını anlatıyordu, kızı hep öyle yaparmış. Malum ben kör cahilim her şeyi kızının yaptığı gibi yapmalıyım hayır kızım sevse zaten, kundak yapmak için can atan bir annesi var. Senin kızının yaptığından banane
Belki hasta diye görmüşsündür enfeksiyonda yapıyomuş ya
bursadamısın annendemisin,
Deprem olmuş bursa üzerinden ben burda hissettim çok kötü oldum ağlıyorum sürekli
Sorma gerçekten ikidir telefonda diyor eşim kızdığımı anlayıp o öyle dediğinde hemen konuyu değiştirmeye çalışıyor. Ama üçüncü de affetmicem daha birde bebeği görmeye gelecekler kalacaklar kaç gün kalırlar bilemiyorum bir kaç güne gelirler ama. Ay beniim o ara 10 bardak papatya çayı içmem lazım umarım karışmaz yada sinir bozucu cümleler söylemez.
Yazmışsın canım şimdi gördüm. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi gibiyim ama yinede arada iç darlanmalarım devam ediyor. perşembe günü için randevu aldım gidicem doktora bakalım umarım daha iyi hissederim Sen nasılsın nasıl gidiyo canım ?
Nefes darlığı da yaşıyor musunuz acaba ben arada yaşıyorum özellikle ilk hafta yürürken yaşıyordum şimdi biraz daha iyiyim ama arada yine yaşıyorum bu durum acaba panik atakla mi alakalidir bende bı psikologa gitmeyi düşünüyorum
Büyük kızım yatak odasında uyuyodu bende içerdeydim çocuklarla perayı emzirdim gazını çıkarmaya uğraşıyodum rüzgar bişeeyi üfüyo gibi ses geldi bu ne böyle dememe kalmadan konsoldan sesler geldi perayı bıraktım büyük kızımı kucakladım koltuğun arasına koydum durmuştu o sırada ama çok korktum sinirlerim boşaldı resmen daire eski aile binası zaten korkum vardı hep amin inşallah Allahım korusun