2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Belki hasta diye görmüşsündür enfeksiyonda yapıyomuş ya
bursadamısın annendemisin,
Deprem olmuş bursa üzerinden ben burda hissettim çok kötü oldum ağlıyorum sürekli
Ben İstanbuldayım canım burda hissedildi eşim baya hissetmiş ama Bursa’da hatta iş makinası kaldırım filan kırıyor sanmış kentsel dönüşüm de

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun Sen Bursa’da mısın, ben hiç hissetmedim İstanbulda

Maalesef dusunmeyeyeim diyince dusunmeden vazgeçmiyor beyin.bebek kendisi beslenmek istemeyince benim duzen oturtmam imkansjz.uc saatte bir asla emmiyor.tamamen kendisi karar veriyor buna benim elimde dehil zaten onun için strese giriyorum.keske ol diyince olsa.zaten duyguların düşüncelerin kontrolü bendsn.ciktigi için yardıma ihtiyaç duyuyorum.sizin yaşadığınız lohusa hüznü olabilir.bu depresyon cok baska bir nokta.kendi kendine gecen bir sey degil. Ya da mantıklı dusuneyim geçsin aman derin dusunmeyim diyip halledilen bir sey degil maalssef

Çok teşekkür ederim. Ama bahsettiğim gibiydi değil mi sizin bebişte. Geceleri memeyi tutuyor bırakıyor ağlıyor kasılıyor. 3-4’e kadar sonra çok yoruluyor ama sabaha kadar inleyerek uyuyor uyanıyor
Benim de aynı durumda akşam 7 gibi başlıyor ağlamaya 4 saat ne yapsak sakinleşmiyor. Uyanık kaldığı sürede de hep kucağımda ya da emiyor. Yatırdığım hep ıkınıp zorşanıp ağlıyor, kusuyor. Yani normal durduğu an hiç yok. Acı çekip ağlamasına içim dayanmıyor. İlk çocuk olduğu için normal mi her çocuk böyle mi bilemiyorum

Grubun çoğu bebekleri sinirli asiymis ya ben bi benm bebeğim öyle sanıyordum benmde oğlum sürekli sinirli kaşları çatık süt emerken resmen memeyle kavga ediyor eşimde diyor bu kime çekmiş ne gülüyor ne bişey bebek dediğin naif olur hahahaha ama çok tatlis seviyorum bu hallerini oğluşumunn yerimmm ben onu yaaa

Benim bebekte aynen öyle. Akşam bu saatlerden sonra geceye kadar asla uyumuyor. Memede duruyor ağlıyor. Saat 12 gibi uyuyor genelde 3 saat. Sonra da hep bölük börçük uykuları. Uzandırıp sevelim desek asla bırakmaz sürekli ağlıyor. Normal mi değil mi bilmiyorum ama çok zor olduğu kesin

Aynı durumdayız bizimki gece başlıyor 4 e kadar uykusu neredeyse hiç yok geri kalan saatlerde de hep acı çekiyor gibi kıvranıyor çok üzülüyorum çare bulamadım şurup veriyorum yinede gaz acısı bitmiyor ve kakada yapmakta çok zorlanıyor zeytinyağı sürdüm dün bir anda yaptı kakasını doktora sordum ağızdan ver dedi bakalım şu süreç bi bitseydi

Biz de berbat bir gece gecirdik kakasını yapamadı sabaha karsı artık tam kötü oldu kulak çubuguna zeytinyagı döktüm hafifçe anüs bölgesini uyardım bi anda yaptı kakasını ama ben rahatladım gerçekten sonra uyudu güzelce

Kaç gündür kaka yapmıyordu canım? Zeytinyağını mı ağızdan ver demişti

Kaç gündür kaka yapmıyordu canım? Zeytinyağını mı ağızdan ver demişti
Aslında dün yapamadı sadece sabahtan akşama ama mahvoldu ıkınmaktan sonra zeytinyağını sürünce ilk kakasını katı kıvamlı yaptı zar zor geri kalanı her zamanki gibi yaptı bugün yine yapamıyor mecbur kalırsam yine yapacağım ağızdan ver dedi ama bir sürü sorum olduğu için ne kadar ve nasıl vereyim demeyi unutmuşum mesaj atacağım onun için

Bende o şekilde yapıyorum bugün yine yapamadı kakasını çok kıvranıyor

Benim bebeğimde aynı durumda. İki gündür yapamıyor denedim şimdi ama gelmedi kakası

Bizim de aynı akşam 6 7 gibi başlıyor ağlamaya bir müddet ağlıyor memeyi istemiyor gibi yapıyor ama sonra yine emiyor ıkınıyor baya. Her çocuk böyle bence bir tek görümcemin çocuğu farklı o hiç ağlamamış bizimki ağladığında Allah Allah falan diyip şaşırıyorlar anormal geliyor onlara

Kızlar bugün aklıma şu takıldı, biz korseyi ne kadar süre takacağız? Ben herhalde 4-5 gündür takıyorum, 2. Kademeye geçtim. 3.ye takınca takmayı bırakmalı mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…