2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bize doktor devit 3 verdi kullandigimiz gunden beri cocuk gaz sancisi cektigini farkettim bugun vermedim o kadar rahattiki biraz arastirdim iyi yorumu yok resmen gaz ve kabizlik yapiyor demisler bide cocugumun boynunda sislik oldu bu devit 3 yan etki yapmis olabilirmi kizlar fotografina bakarmisiniz bi

Eklentiler

• IMG20231203130750.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG20231203162818.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 73
Canım bunu bence bi doktoruna sor. D vit yapmaz bence. Enfeksiyonal bir şey olabilir

Canım bunu bence bi doktoruna sor. D vit yapmaz bence. Enfeksiyonal bir şey olabilir
Ultrason cektirecegiz yarin bugun 3 hastaneye gittik kimi kaslardan kaynakli olabilir dedi kimi ultrason bakilmasi lazim dedi bende acaba d vit yaparmi diye kafamda binbir sey dusunuyorum sabahtan beri moralim cok bozuk cocuk boynunu o tarafa ceviremiyor cok fazla

Kızlar selam kafam karıştı da yardım eder misiniz sütüm gayet güzel geliyor çok şükür ama ogluş biraz tembellik edip icmemiş kilo alımı yavaşlamış o yüzden doktor bana dedi ki 2 emzirmenin birinde emzirdikten sonra sagdigin sütünü ver tamam hiç problem yok ama aklım şurada karıştı, hani disarida 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay ya ? Ben şöyle bir yazı okudum sütü sağdık mesela hiç dolaba koymadan dışarıda 3 saat duruyor diyelim o sırada çocuk uyandı birazını içti birazını içmedi ama 3 saatte dolmadı kaldı 2 saat diyelim ama yazı da şöyle bir şey yazıyor çocuğun ağzı değdikten sonra o süt dışarıda durursa süresini doldurmasa bile tekrar kalan sütü içirmeyin ağzındaki bakteriler biberonun ucunda kaldığı için ve içeri nüfuz ettiği için tekrar içirilmesi önerilmez diyor siz ne düşünüyorsunuz

Benim bebeğimde aynı durumda. İki gündür yapamıyor denedim şimdi ama gelmedi kakası
Kulak çubuğuyla sağına soluna devamlı sürdüm ve bacaklarını karnına doğru ittirip biraz bekledim sizde mi öyle yaptınız her seferinde işe yaramıyor ama sabah denediğimde yapmadı doktor yapabilirsin alışmaz korkma dedi bu arada 4 gün yapmadığı sürece normal dedi ama ıkınıyor işte rahatsız oluyor o yüzden yapıyorum

Benim bebeğime allahtan beyaz gürültü işe yarıyor
Çok güzel senin adına sevindim benim bebe hiç. Bir sesi takmıyor yapacagını yapıyor

Bir zat ben fazlasını yaşıyorum benim 4. Bebe olduğu için 20 yaş oğlum
9 yaş kızım
2 buçuk tam oğlum
Birde 22 günlük oğlum
Bildiğin ev çingene çadırı az kaldı tahtaları kırdım tozutacam

Ben kızımda yaşadım lohusa sendromu depresyon ve panik atak ile 2 yıl mücadele ettim ilaç kullanmadım inat ile bebeğimi sütten kesmem gerekiyordu nasıl yendin dersen kabullendim ve geçiçi olduğunu söyledim kendime kolay olmadı evden dışarı çıkmak çok zordu dışarda hastalanıyordum ama inat ile çıktım akrabaya değilde boş boş mağaza gezdim
Canım çok sevindim Rabbim hiçbir hastalık bırakmasın evladın da inşallah evde daha çabuk toparlar ve sağlıgına tamamen kavuşur

Bizim de aynı canım normal denek ki

Bence doktora götür canım sert bişey mi

Ceviremiyorsa bence kasla alakalı ultrasonda belli olur insallah korkcagın bişey degildir canım kötü düşünme bize de haber ver sonucu

Ben de öyle yaptım baya ıkınıyor ama kaka yok. Az önce de yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim bakalım yapabilecek öi

Uykusuzlukta çok zor ama ya en sevdiğim şey uyku benim çok üzülüyorum
Gerçekten zor gözlerim kıpkırmızı bugün dün uyumadığı için arabayla 2 saat gezdirdik gece 4te hemen uyuyor arabada ama biz hiç uyumadık tabi eve gelince uyandığı için

Yok nefes darlığı çekmiyorum ben anksiyete diye düşünüyorum ama bilmiyorum umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…