- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Ocean 400 canımKizlar kullandiginiz D vitamini markasi hangisi
Canım bunu bence bi doktoruna sor. D vit yapmaz bence. Enfeksiyonal bir şey olabilirBize doktor devit 3 verdi kullandigimiz gunden beri cocuk gaz sancisi cektigini farkettim bugun vermedim o kadar rahattiki biraz arastirdim iyi yorumu yok resmen gaz ve kabizlik yapiyor demisler bide cocugumun boynunda sislik oldu bu devit 3 yan etki yapmis olabilirmi kizlar fotografina bakarmisiniz bi
Ultrason cektirecegiz yarin bugun 3 hastaneye gittik kimi kaslardan kaynakli olabilir dedi kimi ultrason bakilmasi lazim dedi bende acaba d vit yaparmi diye kafamda binbir sey dusunuyorum sabahtan beri moralim cok bozuk cocuk boynunu o tarafa ceviremiyor cok fazlaCanım bunu bence bi doktoruna sor. D vit yapmaz bence. Enfeksiyonal bir şey olabilir
Mecburen canım günde 3 kez veriyorum artık ama hep mama içiyordu ve çok sık kaka yapardı çok değişti gazını ve kakasını yapmakta hep zorlanıyorMama veriyomuydun canım ben dün mama verdim ondan oldu ya bugun iyi cok sükür
Kulak çubuğuyla sağına soluna devamlı sürdüm ve bacaklarını karnına doğru ittirip biraz bekledim sizde mi öyle yaptınız her seferinde işe yaramıyor ama sabah denediğimde yapmadı doktor yapabilirsin alışmaz korkma dedi bu aradaBenim bebeğimde aynı durumda. İki gündür yapamıyor denedim şimdi ama gelmedi kakası
Çok güzel senin adına sevindim benim bebe hiç. Bir sesi takmıyor yapacagını yapıyorBenim bebeğime allahtan beyaz gürültü işe yarıyor
Bir zat ben fazlasını yaşıyorum benim 4. Bebe olduğu için 20 yaş oğlum2-3 çocuklu anneler günleriniz nasıl geçiyor. Ben her gün isyan her gün ağlama modundayım. Hiçbir şeye yetemiyor yetişemiyorum. Kızıma ayrı üzülüyorum bebeğe ayrı. Sürekki kucakta uyumak isteyen aşırı gazlı bir bebeğim hep oyun isteyen ilgi bekleyen 2 yaş sendromunda bir kızım birde yemek çamaşır gibi şeyler var beni bekleyen. 1 aylık olcaz neredeyse asla uykuya dalamıyor cıyak cıyak ağlama sesleri esniyor ağlıyor hapşırıyor ağlıyor ıkınıyor ağlıyor. Gazlı bebeği olanlar nasıl uyutuyorsunuz?
Ben kızımda yaşadım lohusa sendromu depresyon ve panik atak ile 2 yıl mücadele ettim ilaç kullanmadım inat ile bebeğimi sütten kesmem gerekiyordu nasıl yendin dersen kabullendim ve geçiçi olduğunu söyledim kendime kolay olmadı evden dışarı çıkmak çok zordu dışarda hastalanıyordum ama inat ile çıktım akrabaya değilde boş boş mağaza gezdimKızlar ben galiba dogum sonrası depresyonu yasiyorum.bunu cevrenizde yasayan birileri var mi tedavi aldilar mi.tedavisi nasıl ilerledi.disari.cikma deatek alma yakinlarla zaman gecirme falan hikaye geçmiyor bu durum.yardim almam gerek ama nasil.sut verdiğim icin ilac alamam ama belki psikoterapi alabilirim.tecrubesi.olan paylasabilir mkli
Canım çok sevindim Rabbim hiçbir hastalık bırakmasın evladın da inşallah evde daha çabuk toparlar ve sağlıgına tamamen kavuşurKızlar 10 günde bizde taburcu olduk çok şükürDr tam anlamıyla iyileşmedi ama daha fazla ilaç alamaz dedi evde çok dikkat edeceksiniz gerekirse kafana poşet tak kimseyle görüşme dedi çok dikkat edeceğiz artık iyileştikten sonrada alerji testine gideceğiz ama şükür evde yavrum kablolardan serumlardan kurtuldu en azından bide heryeri morluk içinde krem kullanıyoruz onlarda geçer inşallah
Böyle bir ağlama yok ama kıpkırmızı oluyorYok canım kesinlikle alakası yoktur üzme kendini
Bizim de aynı canım normal denek kiBenim bebekte aynen öyle. Akşam bu saatlerden sonra geceye kadar asla uyumuyor. Memede duruyor ağlıyor. Saat 12 gibi uyuyor genelde 3 saat. Sonra da hep bölük börçük uykuları. Uzandırıp sevelim desek asla bırakmaz sürekli ağlıyor. Normal mi değil mi bilmiyorum ama çok zor olduğu kesin
Göbek kordonunda enfeksiyon mu var ki,Böyle bir ağlama yok ama kıpkırmızı oluyor
Bence doktora götür canım sert bişey miBize doktor devit 3 verdi kullandigimiz gunden beri cocuk gaz sancisi cektigini farkettim bugun vermedim o kadar rahattiki biraz arastirdim iyi yorumu yok resmen gaz ve kabizlik yapiyor demisler bide cocugumun boynunda sislik oldu bu devit 3 yan etki yapmis olabilirmi kizlar fotografina bakarmisiniz bi
Benimkide aynı cok sık kaka yapıyordu bi anda bişey oldu insallah bu zamanlarda gecicek yaMecburen canım günde 3 kez veriyorum artık ama hep mama içiyordu ve çok sık kaka yapardı çok değişti gazını ve kakasını yapmakta hep zorlanıyor
Ceviremiyorsa bence kasla alakalı ultrasonda belli olur insallah korkcagın bişey degildir canım kötü düşünme bize de haber ver sonucuUltrason cektirecegiz yarin bugun 3 hastaneye gittik kimi kaslardan kaynakli olabilir dedi kimi ultrason bakilmasi lazim dedi bende acaba d vit yaparmi diye kafamda binbir sey dusunuyorum sabahtan beri moralim cok bozuk cocuk boynunu o tarafa ceviremiyor cok fazla
Ben de öyle yaptım baya ıkınıyor ama kaka yok. Az önce de yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim bakalım yapabilecek öiKulak çubuğuyla sağına soluna devamlı sürdüm ve bacaklarını karnına doğru ittirip biraz bekledim sizde mi öyle yaptınız her seferinde işe yaramıyor ama sabah denediğimde yapmadı doktor yapabilirsin alışmaz korkma dedi bu arada4 gün yapmadığı sürece normal dedi ama ıkınıyor işte rahatsız oluyor o yüzden yapıyorum
Uykusuzlukta çok zor ama ya en sevdiğim şey uyku benim çok üzülüyorumAynen çığlık atıyor bir anda sanki bir şey olmuş gibiumarım hemen geçici bir süreçtir kendimden ziyade o uyuyamıyor rahat diye üzülüyorum zaten ben uyku nedir unuttum çoktan
İnşallah canım şu 3 ayı atlatsak diyorum ama annelik böyle bir şey galiba hiç bitmiyor düşünecek şeylerBenimkide aynı cok sık kaka yapıyordu bi anda bişey oldu insallah bu zamanlarda gecicek ya
Yaparsa yazar mısın ağızdan vermedim bende henüz deneyeyim onu da umarım yapar kuzucuklar rahatlarlarBen de öyle yaptım baya ıkınıyor ama kaka yok. Az önce de yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim bakalım yapabilecek öi
Gerçekten zor gözlerim kıpkırmızı bugünUykusuzlukta çok zor ama ya en sevdiğim şey uyku benim çok üzülüyorum
Yok nefes darlığı çekmiyorum ben anksiyete diye düşünüyorum ama bilmiyorum umarım geçerNefes darlığı da yaşıyor musunuz acaba ben arada yaşıyorum özellikle ilk hafta yürürken yaşıyordum şimdi biraz daha iyiyim ama arada yine yaşıyorum bu durum acaba panik atakla mi alakalidir bende bı psikologa gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?