2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gerçekten zor gözlerim kıpkırmızı bugün dün uyumadığı için arabayla 2 saat gezdirdik gece 4te hemen uyuyor arabada ama biz hiç uyumadık tabi eve gelince uyandığı için
Ayy hiç mi uyumadın yoksa valla annem yanımda olduğu için keyfini çıkartıyorum. Anneme bırakıp uyuyorum yoksa duramıyorum uykusuz gdince napcam bilmem kara kara düşünüyorum

Canlar biz akşam saat 9 gibi doğum yaptık. Sabah 9 da başlayan ağrılar, saat 3 te açıklık 5 cm olunca iğne yaptik epidural için. Kafası görünene kadar odadaydık, dogumhaneye indikten sonra 20 dk içinde oldu oğlum. Küçük bir dikişim var, onun dışında iyim çok şükür. Daha sütüm gelmedi. O yüzden mama veriyorum. Dua den herkesten Allah razı olsun

Ayy hiç mi uyumadın yoksa valla annem yanımda olduğu için keyfini çıkartıyorum. Anneme bırakıp uyuyorum yoksa duramıyorum uykusuz gdince napcam bilmem kara kara düşünüyorum
Toplam 2.5 saat uyudum gün içinde annem gidince ev işlerini de yapmak bana düştü işte şimdi başladı asıl uykusuzluk şimdi kızım uyuyor ben telefona bakıyorum yarın çok pişman olacağım

Benimki doğumda geldi 20 gün kaldı en son benim psikolojim iyice bozuldu gönderdik.40ı çıkana kadar kimse gelmesin eve dedi doktor öyle gittiler, şimdi gene gelecekler kaç gün kalırlar bilmiyorum ama telefondan bile sinir bozuyorlar her şeye karışıyorlar sanki onların çocuğu gibi. Kv, kayınpeder hiç çekemiyorum ben malesef zaten yorucu bir de akıl verip duruyorlar tepemizde, Lohusalık dönemim stresli geçti onların yüzünden

Grubun son bebegi yanılmıyosam sağlıkla büyüsün

Ben sagdıgımı 60 cc olarak paketlıyorum bılıyorum kı 60 dan fazla ıcemez. Ondada kalırsa döküyorum bir daha ısınmaz ve oda sıcaklıgında bıle olsa en fazla 5 dk sonra sogudugu ıcın bebekte tiksinir soğuk sütten.
O yuzden az az içir buzdalobına kaldırdıgın sütü durumuna göre ılıt içir. Uyjuluysa ıcmeyecek gibiyse 30 cc yı ılk içir baktın aranıyo bı daha 30 cc içir.

Bunu cok yapmamak lazım cocuk uyarılmaya alışırmış uyarılmadan yapmazmış. Cok cok zorda kalınca yap 3 gun yapmadı oğlum gaz damlasını duzenlı verınce hemen yaptı. 2 gun oldu sımdı hala yok zaten hergunde yapmasın kılo alsın

Teşekkürler kuzu benimki bir icmede 70-90 cc arasi götürüyor (memeden emdiginin harici) o yüzden süt ziyan olmasın diye çok uğraşıyorum :/ dediğin gibi yapayım

Göbek kordonunda enfeksiyon mu var ki,
? Bence ağlamasının başka sebebi vardır
Canım bugün doktor kontrolü vardı. Doktor her şeye bakıp normal dedi. Bebek kolik olabilir dedi Şöyle bir araştırdım da kolik bebek nedir diye aynı benim bebeğimi anlatmışlar. 3 aya kadar ağlamalar sürüyordum modum çok düştü

İlk kez saatlerdir kaka yapmadı karnı da çok sert. Karnının sert olması üst gaz mı alt gazının mı olduğu anlama geliyor? Nasıl geçecek karnının sertliği ıkınıyor da kıyamam ama yok yapamıyor.

Canım karnına masaj yapıp bacaklarını karnına doğru bastır bunu 2 kere tekrarla öncesinde kulak çubuğunu zeytinyağına bandırıp nazikçe popo deliğini uyarabilirsin, kakasını yaparsa karnı rahatlar

Eğer içmediyse döküyordum canım ama ben uykusunda zorlayıp veriyordum. Bende ilk günler öyle takviye yaptım hep sütü sağıp saati kuruyordum dolmasına yakın süre içmediyse zorluyordum hep kalıyordu az ama döküyordum onu da

Canım bize doktorumuz nbl probiyotik drop verdi.Bir de RE- bag masaj kremi.Sabah kalktığımızda altını değiştirdikten sonra re-bag kremle göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum.Kalın kısa çorap giydiriyorum.Sonra probiyotik damlasını ve d vitamini verip ardından emziriyorum.Eğer hala kaka yapmadıysa emzirme yastığında tummy time pozisyonunda sırtını sıvazlıyorum.Bu şekilde yapıyoruz.Yoksa bizimde karnımız çok sert oluyor sürekli bir huzursuz oluyor.

Kızlar çocuğum gece boyunca 2 defa kaka yaptı ama hala sütüm yok. Mama verdik. Süt için tavsiyelerinizi bekliyorum canlar

Bu yavrulara uykusuz kalmak bile güzel
Anneliğin adı tadı nasıl çıkacak
Gupse ozayin lohusa filmi çıkıyormuş
Acaib bizi anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…