2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Maşallah onlara bizimki de kilo aldı fark ediyorum, yüzü topalak oluverdi kızımın. Obur benimki. Arkadaşım günde bir kere mama vermek etkilemez kilosunu, demek ki sütün yağlı dedi. İnşallah faydalıdır dediği gibi

Valla canım haftaya bir ay kontrolüne gideceğiz. 11 günlükken 3260tı,2850 ile taburcu olmuştuk. Tartıya önce ben çıkıyorum, ardından bebekle çıkıp kilo alımını öyle takip ediyorum. Şimdi senin için baktım 4300 gözüküyor, 200 gr giysidir diye düşünüyorum. Hiç endişelenme yani ama terletme çocuğu. O kilo kaybına sebep oluyor bence

Ne gazlı bebeler doğurmuşuz aklıma şey bile geldi ayaklarımı hamileyken soğuk suyla yıkıyordum burdan biri öyle yapma bebeğin çok gazlı olur demişti ondan mı acaba diyorum artık tıp çaresiz
Valla ben de burda yazılanlarla gazlı falan sanmıştım ama emin oldum, benimki tamamen obur sağılmış süt de versem mama da versem bol miktarda yiyince ağlama kesiliyor, mis gibi uyuyor. Bir ara mamadan mı kaynaklı diye acabalarım olmuştu ama çok şükür öyle değilmiş

Neden özellikle geceleri uyumuyo bu bebeler acaba ya bizde konuşuyoruz anlıyormuş gibi bakışlar atıyor gerçekten. nerden düştüm buraya der gibi bakıyo bazen 1 sene dişimizi sıkalım sonra herşey normalleşir diye umut ediyorum uykusuz gecelerimiz biter inşallah

Yaa kızlar bu arada benim minnoşum gülmeyi öğrendi arada gülüyor kucağıma alınca sesime bazen gülüyor eriyorum resmennn yakında tepki verip gülecekler çok güzeller çok
Ay benim kızımda gülüyor ya çok mutlu oluyorum bana gülünce iyi ki doğurmuşuz

Zaten gaz sancısı hepimizi yanıltıyor aç sanıyoruz sürekli
Emin oldum ki açlık değil gaz az önce 60 cc ve emzirme sonrası kıvrandı baya masaj yapayım dedim ayaklarını itince kustu bildiğin mamayı yüz üstü yatırdım baya kavranıyor poposunu kaldırıyor itiliyor ben boşuna demiyorum gazman diye damlayla çıkarttığı halde gazlı acaba kaç ay sürer bu problem ilk oğlumda hiç gaz damlası kullanmadım gazıda olmazdı

Ayyy ben de tek kalsam diye bekliyorum. 1-2 hafta tektim, Allahım ne güzel günlerdi

Ben ilk bebekte tek kalmaya korkuyordum, gözümü kırpamıyordum o uyurken falan. Şimdi aslında baş başa olmaktan çok memnunum ama beş yaşındaki abisi hasta ve evde iki gündür iki çocukla (hele de biri hastayken) tam tımarhane sahibi gibi hissediyorum kendimi

Ayy fena bu sene ki hastalıklar kızımda ateşli ama ne ateş geceden beri anamız agladı düşmedi düşmedi. Doktor kardesının de doktoru sakın bebege yaklasmasın demiş içi giidyor uzaktan bakıyor allahtan yası buyukte bıraz dınlıyor yoksa yanmıstık.
Uykusuzlugumuza uykusuzluk eklendı hastalıkla Allah tüm evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…