2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet biz bugün 1 aylık olduk bile kardeşim geldi çekim yapalım diyoruz bakalım nasıl olucak doktor kontrolüne perşembe akşamı gidicez nöbetçiymiş çok merak ediyorum kilolarını oğlumda baya fark ediliyor o hem güzel anne sütünü çekiyo bide 10 gündür gece mama veriyorum oda çok etkili oldu kızım daha çok mama aldı ama o hala minyon anne sütünü işine gelince çekiyo iyice yoksa mıymıy

Sağol canım yani biberonda kalan sütü saati dolana kadar içirebilirim. Benim orda kafam karışmıştı

Çok şükür grubun son bebeği sağlıkla büyüsün

Çok sağol canım benim imkansız uzak tutmak ama inşallah toparlarız bebeğe geçmeden
Doktor gerçekten her şeye karşıymış eldivensiz kesinlikle daha iyi reflekslerde gelişiyor bir anda saçına yapışıyor tutuyor filan Bende sabah doktordayken her yeri havalandırdım filan ama bizde maske filan yok ya dediğin gibi çocuğun yüzüne öksürüyor ah evet doktor iki ay zyrtec kullanın dedi ilk okul yılıysa alerji ilacı ama niye öyle dedi anlamadım. Şu nebulizatör olmadan bu kış geçmeyecek gibi ondan alıcam
Bizde şırınga ve o serum gibi şeyden de var ama o biraz daha tazyikli yıkadığı için hiç denemedim. Kusmuğunda bariz görüyorum ben çıkıyor kesinlikle bir yerlerden
Sağol canım yani biberonda kalan sütü saati dolana kadar içirebilirim. Benim orda kafam karışmıştı
Evet evet 12 de sağmaya başladın mesela onu not edip, sağma 12 15 de bitse bile 15 de döküyorum ben sütü hep öyle yaptım

Tamam canım çok teşekkür ederim, doktor ne olur ne olmaz diye bir ilaç ismi söyleyince merak ettim, ateş korkum var da biraz benim
Calpol yazmıştı bize canım ama çocuk büyütüyorsun nolur nolmaz evde bulunsun diye yazdı 2. Aydaki aşılarda olabilir demişti bende ateşten korkuyorum Allah korusun

Kızlar selam , kolik bebişi olan var mı aramızda, napıyorsunuz nasıl hafifletebilirz sancıları ?

Calpol yazmıştı bize canım ama çocuk büyütüyorsun nolur nolmaz evde bulunsun diye yazdı 2. Aydaki aşılarda olabilir demişti bende ateşten korkuyorum Allah korusun
Verem aşısı ateş yapıyor sanırım oda 2. Ay aşısının içinde ama o kadar yüksek değil ben ağrısı azalsın diye bi çay kaşığı vermiştim büyük kızıma bi o aşıda ateşlenmişti bebekliğinde hatırladığım benim korkulu rüyam ateş Allah korusun ama aşılar çok ateş yapmıyor

Ayy annem hiç gitmese keşke sen böyle söyleyince bi korkuyorum ben kızım uyudukça uyuyorum ya havalards çok kötü tam uyku havası valla yatmak işime geliyo
Kıymetini bil annen varken uyu bolll bol uykuda ani sıçramaları devam ediyor mu bebişin kendini ağlattı bugün iki kez yarım kundak yapıyorum artık gaz ağrısından mı yapıyor bilmiyorum sürekli kıvranıyor uykuda çünkü birde sağlık ocağında tam uyandırmadan aşı yaptılar sonra başladı bu irkilmeler korkmuş olabilir mi aşıdan sonra alakasız mı bilmiyorum aklıma her şey geliyor

Cumartesi gece mastit oldum ve sıtma tuttu beni kızlar. Pazar sabah acile zor attım kendimi kitlenmiştim artık bilincim gitmek üzereydi. Parol serum bağladılar biraz iyi geldi. Bugün biraz toparlandım çok şükür. Ama sütüm çok azaldı. Tekrar çogalır mi dersiniz

Bi 90 yap ihtiyacı kadar içer doydugunu anlarsın zaten hareketlerinden sanırım maksimum 120cc yapıyoruz bu zamanlarda

Bizimde aşıdan sonra oldu sıçramalar normalde yoktu. Benimki uyanıktı ama aşı olurken yinede krkmuş olabilir tabi sonuçta canı yanıyor Hala devam ediyo sıçraması aynı dediğin gibi uykuda da gaz sancısı oluyor bağrıyo bazen sonra hareket fslsn yaptırıyorum rahatlasın diye. Seninki hiç 5 saat fslan uyanık kaldığı oluyor mu ya yoksa sadece benim kızım mı böyle çok küçük 4-5 saat uyumaması bi garip geliyo

Normalde günde bir kez olurdu hastaneden beri emdiği an senin dediğin gibi pırt pırt başlıyor yapmaya peki böyle kilo alabilir mi seninki hep böyle yapıyordu ya mesela kilo alımı nasıl oldu benim ilk ay güzel kilo almıştı ama hastanede baya verdi şimdi iyice kilo kaybı olmaz dimi

Ah kıyamam demekki korktular ya ne güzel mis gibi uyurdu kuzum evet çığlık atıyor resmen ben korkuyorum bir anda evde kedi bebişimiz var kaçıyor resmen çığlık attığı için tabiki oluyor sık sık değil ama özellikle gece 1 ve 4 arası tatlı gece uykusu almayalım diye uyumuyor uyuyor gibi yapıp 5 dakika sonra uyanıyor çok dikkatli bakıyor yüzümüze tam göremesede biz öyle düşünmek istiyoruz bizde bol bol konuşuyoruz resmen konuşma saati o saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…