2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Rezeneyi çok tüketme true bebeklerde ishal yapabiliyor bende dikkatli tüketiyorum

Peki kaç dk emziriyorsun canım ? Birde memeden sonra biberon ile verdiğinin tamamını içiyor mu ?
En fazla 15 dk emiyor (ama hiç durmadan) eğer duraksayarak emerse rahat 45 dk sürüyor. Sonrasında biberon verdiğimde evet hepsini (en az 60cc) içiyor ama uyumuş olursa içmemek için diretiyor zorla mıncıklayip uyandırıp iciriyorum ben canım

Merhaba, benim de sütüm fazla değil. Memeden sonra mama olarak gidiyoruz. O haftalarda 45 cc mama içiyordu sütün üstüne. Bebekler her zaman mama fazla geldiği için kusmuyor bazen gazı tam çıkmamışsa da kusuyor. 30 luk üstüne bir kere daha 30 luk hazırlayabilirsin büyük ihtimalle bitiremeyecektir bile. Bir de her mıkırdandığında meme verdim. O haftalarda ise mamayı üç saatte bir veriyor oldum hep.
Doktorumuz meme reddi olmasın diye biberon olarak medela calma veya avent natural response önerdi. İki biberon da çekmeden gelmeyenlerden. Şırınga ile beslemeyi ben de yaptım ama cc çoğaldıkça eziyet oluyor cidden hem bebeğe hem anneye.

Sonra da bu hallerini özleyeceğiz eminim bir daha geri gelmeyecek sağlıkla tadını çıkaralım inşallah

Bitane uygulama var bebeğin ağlama sesini dinletiyorsun neden ağladığını gösteriyo onu indirsene bi umut faydası olur belki

Bugün annem giderken cuma gelirim artık doğum gününe diyince doğum günümün geldiğini hatırladım resmen hayattan vazgeçmiş gibiyim gün ve saat sayıyorum. Mesela şuan en sevdiğim saatler ev sessiz biri kucağımda uyurken bir şeyler izliyorum ya da uyukluyorum. Tahmini kaç aya düzelicez modum o kadar düşük ki günlerdir korseyi bile takmıyorum kendimi yeme içmeye verdim mutlu olacak bir şey arıyorum

Kızlar doğumdan 24 saat geçti sütüm hala yok, mama da çok yemiyor. Ama 24 saatte 5 defa kakasını yaptı. Sarılıktan korkuyorum. İlk günlerde sütü olmayan arkadaşlar ne kadar mama veriyorsunuz? Bu arada süt olmasa da bugün iki defa 20 şer dakika memeyi emdi bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…